از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون تا حالا هرچی اومده به درد نخور بوده![]()
از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون تا حالا هرچی اومده به درد نخور بوده![]()
میشه بگید هر کدوم چه مشکلی داشتن ؟ ( واسه خودتون اومده دیگه ، آره )از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون تا حالا هرچی اومده به درد نخور بوده![]()
خوب این دیگه مشکل خودشونه که بعد میگن شوهر گیر نمیآد ، اگه توقعاشون رو بیارن پایین شوهر هست . و خیلی زود تر عروس میشنوگرنه باید بشینن بر دل باباشون
و چشم به در بدوزن تا شاید یه خاستگار دیگه بیاد
![]()
میشه بگید هر کدوم چه مشکلی داشتن ؟ ( واسه خودتون اومده دیگه ، آره )
واقعا که !!!!!!!!!!!!!!!!عزیزم کی میگه شوهر نیست اتفاقا خیلی هم زیاده فقط مشکل اینجاست که جنس مرغوبش نیست.یذره دره پیت تشریف دارن اقایون.البته دور ازجون آقایون جمع.
قبول دارم اگه اینجوریه ازدواج نکردن بهتره !!!!!!!!!یکیشون میگه چادری میشی؟
یکیشون میگه میای شهرستان زندگی کنی؟
یکیشون یذره بد تیپ تشریف داره؟
یکیشون خدای ادعا
یکیشون........................
وای خدا شما مردا چه موجوداتی هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چادر که هیچ یکی به خواهرم گفت روبند بزنیکیشون میگه چادری میشی؟
یکیشون میگه میای شهرستان زندگی کنی؟
یکیشون یذره بد تیپ تشریف داره؟
یکیشون خدای ادعا
یکیشون........................
وای خدا شما مردا چه موجوداتی هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظره من خدا خودش درو تخته رو جور میکنه.واقعا که !!!!!!!!!!!!!!!!
اینو از من داشته باش آخرش یکی مثل خودت باهات ازدواج می کنه ، یعنی قسمت و تقدیر اینجوری هست تو فامیل .و آشنا و .... نگا کن تا به حرفم برسی پس خودتو درس کن تا شوهر مناسب خودت گیرت بیاد . البته جسارت نشه این حرفو از یه بزرگی شنیدم و فک کردم به شمام بگم بد نباشه . اگه اهل دوستی های الکی ، خوش گذرونی ها و ... هستی 100% لنگه خودت گیرت میاد ببین میتونی با یکی مثل خودت دقیقا مثل خودت یه عمر زندگی کنی .....
به نظر من کسی که تمام عمرشو لات بازی درآورده لایقه یه دختره پاک یا یه پسره پاک نیستبه نظره من خدا خودش درو تخته رو جور میکنه.
چشم مهسا جونقربون همگیه شماها دوستان!!!
ببخشیدااااااااااااا!
ولی یه تاپیک زده شد بعد پشتش فک کنم یه 5 تایی تاپیک در اعتراض به اون زده شد...
خب چرا اینا رو در نظر نمیگیرید؟؟؟
اینجا گفت و گوی آزاده ، خب هرکی دوست نداره وارد تاپیک ها نشه...
من نمیدونم اینهمه بچه ها تاپیک تبریک تولد و مشاوره گرفتن واسه جواب دادن به خواستگارو ..... میزنن چرا این تاپیکای عروسی اینهمه رو بچه ها تاثیر گذاشته هر روز هم یه تاپیک اعتراض آمیز میبینم...
بابا بیخیال شید...
سلام عرض شدهییییییییی دس رو دلم نذار که خینهکمبود شوهره مریم جان
![]()
سلامممممممممسلام عرض شد![]()
قربون همگیه شماها دوستان!!!
ببخشیدااااااااااااا!
ولی یه تاپیک زده شد بعد پشتش فک کنم یه 5 تایی تاپیک در اعتراض به اون زده شد...
خب چرا اینا رو در نظر نمیگیرید؟؟؟
اینجا گفت و گوی آزاده ، خب هرکی دوست نداره وارد تاپیک ها نشه...
من نمیدونم اینهمه بچه ها تاپیک تبریک تولد و مشاوره گرفتن واسه جواب دادن به خواستگارو ..... میزنن چرا این تاپیکای عروسی اینهمه رو بچه ها تاثیر گذاشته هر روز هم یه تاپیک اعتراض آمیز میبینم...
بابا بیخیال شید...
واقعا که !!!!!!!!!!!!!!!!
اینو از من داشته باش آخرش یکی مثل خودت باهات ازدواج می کنه ، یعنی قسمت و تقدیر اینجوری هست تو فامیل .و آشنا و .... نگا کن تا به حرفم برسی پس خودتو درس کن تا شوهر مناسب خودت گیرت بیاد . البته جسارت نشه این حرفو از یه بزرگی شنیدم و فک کردم به شمام بگم بد نباشه . اگه اهل دوستی های الکی ، خوش گذرونی ها و ... هستی 100% لنگه خودت گیرت میاد ببین میتونی با یکی مثل خودت دقیقا مثل خودت یه عمر زندگی کنی .....
سلامممممممممممممسلاممممممممم
سلام مستر جاوید گلسلام عرض شد![]()
جاوید با منه خودتو پرت میکنی وسطسلاممممممممم
آرزو با مامانی درس حرف بزنسلام مستر جاوید گل
جاوید با منه خودتو پرت میکنی وسط![]()
منظورم دیگه به این شدتم نیست .به نظر من کسی که تمام عمرشو لات بازی درآورده لایقه یه دختره پاک یا یه پسره پاک نیست
عزیزم اون دیگه از مخ تعطیل رسمی بوده.چادر که هیچ یکی به خواهرم گفت روبند بزن![]()
خوب کردی نسیم جونسلام
منم یه زمانی دوست داشتم عروس شم
ولی خواستگار خوب نداشتم
یکی هم که به ظاهر خوب بود دروغگو از آب در اومد
بعدش دیگه قید ازدواجو زدم
نشستم ور دل مامانمو بابام
اینطوری بهتره
صد درصدعزیزم اون دیگه از مخ تعطیل رسمی بوده.
منم نمیگم این قدر دقیق اما تقریبا مثله هم باید باشنمنظورم دیگه به این شدتم نیست .
حتی یه دوست دختر یا دوست پسر داشتن هم به نظر من جزءش هست .
مثلا خود شما اگه1دونه دوست پسر دارید مطمئن باشید یه شوهر گیرت میاد که 1 دونه دوست دختر داره .
این جوری قبول دارید ؟ خودتون رو این قدر صاف و صادق میدونید ؟ البته نیازی به گفتن به من نیست . خودت و خدات باید بدونید .
این همه شور زدن نداره 1 کلام میگی نه .دوست من ،کجای نوشته من اومده بود که من اهل دوستی های الکی هستم؟؟؟؟
همیشه سعی کن انصاف داشته باشی.اگه من میگم نامرغوبن چون با چشمای خودم دیدم،آخه پسری که روز خاستگاری میاد میگه من شاگرد اول دانشگاه امیر کبیرم شما چطور!من چی باید جواب بدم؟
پسری که میاد میگه جامعه گرگه تو نباید بری سر کار من چی جواب بدم؟
پسری که میگه خونمونو نزدیک مامان من بگیریم!
این حرفا یعنی چی؟ شما بگو!!!!!!!!!!!!!!!!
تسنیم نه نسیم جانم!!!!!!!!!!!خوب کردی نسیم جون
نه دوست عزیز بسپارش دست خدا .سلام
منم یه زمانی دوست داشتم عروس شم
ولی خواستگار خوب نداشتم
یکی هم که به ظاهر خوب بود دروغگو از آب در اومد
بعدش دیگه قید ازدواجو زدم
نشستم ور دل مامانمو بابام
اینطوری بهتره
شرمندهتسنیم نه نسیم جانم!!!!!!!!!!!![]()