چجوری؟؟!!(راهنمایی!!)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز
می خواستم ازتون کمک بگیرم..امیدوارم نظراتتون بتونه بهم کمک کنه!!...فقط خواهشا بحثو منحرف نکنین که من بتونم یه نتیجه ای ازش بگیرم!!
ممنون میشم
حالا مشکل:

1.چجوری می تونیم دلخوری ای که در افراد به وجود می یاریمو رفع کنیم(این درحالی است که بخشش ساده اثری نداره!!)؟؟؟
2.یه موضوع دیگه....چجوری بنظرتون میشه از زود جبهه گرفتن توموضوعات مختلف جلوگیری کرد..منظورم اینه..کسی چیزی یا حرفی میزنه اصولا کسی که زود جبهه گیری میکنه...چجوری میتونه این عادتو ترک کنه..(درصورتی که ته دلش چیزی نیست)؟؟

قبل از دادن نظراتتون تشکر میکنم..

سلام دوست عزیز گاهی اوقات یه عذر خواهی کوچیک رفع دلخوری میکنه میشه به مورور زمان با محبت کردن باعث بشه که طرف فراموش کنه
جواب دومتم آدم باید منطقی باشه گاهی باید نظرات بقیه رو هم بشنوی و حتی به نظراتشون احترامم بزاری در مرحله بع باهاش تبادل نظر داشته باشی و نباید نظر خودتو تحمیل کنی

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز گاهی اوقات یه عذر خواهی کوچیک رفع دلخوری میکنه میشه به مورور زمان با محبت کردن باعث بشه که طرف فراموش کنه
جواب دومتم آدم باید منطقی باشه گاهی باید نظرات بقیه رو هم بشنوی و حتی به نظراتشون احترامم بزاری در مرحله بع باهاش تبادل نظر داشته باشی و نباید نظر خودتو تحمیل کنی

میدونم ...ازش عذر خواستم..ولی انگار زیادی ناراحت شده!!!!!!!!!
من اینجور نیست ادم بی منطقی باشم.....اینم از روی ناخوداگاهه...بعدم زود از رفتارم پشیمون میشم..ولی نمیشه که همش دیگرون رو رنجوند!!

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی دونم منم دنبال جوابم

ولی برای یکی از دوستام خیلی ناراحت شد 25 تا اس ام اس ببخشید فرستادم!

البته به صورت فلش که بعد نتونه بر علیهم استفاده کنه!

3 روز بعد زنگ زد و ردیف شده

منم عید یکی از بچه ها رفت رو اعصابم تو عید هی زنگ میزد قطع می کردم

اخر عید خودم رفتم پیشش!

برای جلو گیری از جبهه گیری باید همون کاری رو بکنی که وقتی یه مادر چاقو دست بچش هست انجام میده!

فحشش نمی ده و چاقو رو بگیره بلکه....

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
1. شاید با یه مثال بتونم سوال اولتونو تا حدودی جواب بدم:
فرض کنید دارید توی خیابون راه میرید یه بنده خدایی میاد یه تنه محکم ، بدون هیچ قصدی میزنه بهتون به طوری که ، میخورید زمینو لباساتون خاکی میشه،وسایلتون میریزه و...!

اون بلافاصله برمیگرده بلندتون میکنه، لباساتونو میتکونه، وسایلتونو جمع میکنه و با کلی معذرت خواهی باهاتون خداحافظی میکنه!
خب شما هم چون از روی رفتارش که چقدر عذرخواهی کرد، توجه میشید که از روی قصد نبوده!

ولی فرض کنید دارید توی خیابون راه میرید ، بعد یه بنده خدایی میاد یه تنه کوچیک به شما میزنه، بعد شما برمیگردید یه نگاه بهش میکنید، و میبینید که اون با پررویی وایمیسته وو میگه چی شده : چی شده مگه؟؟؟؟!
قطعا شما خیلی بهتون بر میخوره !با این برخوردش هم اصلا کارشو نمیبخشید!(تنه زدنشو میگم)

خب حالا میخام بگم که اگه آدم با خوش برخوردی از کسی معذرت خواهی کنه، قطعا طرف هم هر چقدر که ناراحت باشه، میبخشدش!(البته من معتقدم که ادم باید به خاطر خدا این کارو کنه! نه به خاطر نیات شخصیش)

2.این جبهه گرفتن رو میخام بازم بایه مثال براتون توضیح بدم(البته فقط به عنوان یه برادر کوچکتر ... وگرنه شما استادید):
فرض کنید بین یه زنو شوهر اختلاف پیش اومده وو زن رفته خونه مامانش اینا!
خب وقتی میخاید که مثلا خانم رو نصیحت کنید ،مرتب رفتارهای غلطش رو میگید که این کارت بد بوده، فلان کارتم قابل تحمل نیستو ازین جور حرفا! خب قطعا هنوز چندتا کلمه که بیشتر نگفته باشید، خانم زود جبهه میگیره که نه همش تقصیر اون مردیکه بوده وو فلان!
این راهش اینه که شما اولش به طرف حق بدید و یه چندتا از حرفاشو حتی اگه قبولشونم ندارید، رو بهش حق بدید تا اون هم فکر نکنه که دارید برای طرفداری از شوهرش این حرفارو بهش میزنید،بلکه فکر کنه که حرفاتون از روی دلسوزیه!

ولی بعضی از جبهه گرفتن هاهم ممکنه برا این باشه که طرف میخاد خودشو نشون بده وو یه خود نمایی بکنه!که این مشکل رو فکر نکنم هیچکس غیر از خود طرف بتونه برطرفش بکنه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.