alborzsadati
عضو جدید
این ماه رمضونی بدجور بیحسو حال بودم..
ایشالا از شنبه استارت رو میزنم...
ساختمان داده و طراحی و هوش رو به نیمه البته رسوندم!!![]()
آفرین حا لا شد

با آرامش هر چی زودتر شروع کن به خوندن که بعدش بشیمون نشی موفق باشی
این ماه رمضونی بدجور بیحسو حال بودم..
ایشالا از شنبه استارت رو میزنم...
ساختمان داده و طراحی و هوش رو به نیمه البته رسوندم!!![]()
من که کارنامه های برتر سال های پیش رو نگاه کردم متوجه شده فرد دروس تخصصی یکی از گرایش ها رو بالای 50 درصد زده و دروس تخصص دیگه رو سفید گذاشته پس به این نتیجه رسیدم که اگه مثلا می خوام گرایش هوش مصنوعی امتحان بدم فقط درس های تخصص این گرایش رو بخونم و کتاب های تخصص نرم و افزار و معماری رو دیگه نخونم. این نظر منه اگه اشتباه می کنم خواهش می کنم راهنماییم کنید.
مشاهده پیوست 163860مشاهده پیوست 163861
راستی کسی در مورد زبان عمومی ارشد سنجش و دانش اطلاعی داره؟
من که کارنامه های برتر سال های پیش رو نگاه کردم متوجه شده فرد دروس تخصصی یکی از گرایش ها رو بالای 50 درصد زده و دروس تخصص دیگه رو سفید گذاشته پس به این نتیجه رسیدم که اگه مثلا می خوام گرایش هوش مصنوعی امتحان بدم فقط درس های تخصص این گرایش رو بخونم و کتاب های تخصص نرم و افزار و معماری رو دیگه نخونم. این نظر منه اگه اشتباه می کنم خواهش می کنم راهنماییم کنید.
مشاهده پیوست 163860مشاهده پیوست 163861
راستی کسی در مورد زبان عمومی ارشد سنجش و دانش اطلاعی داره؟
سلام
ببخشید دوستان
اگه کسی ترم مهر سال بعد تمام بشه امسال ارشد رتبه خوب قبل بشه تکلیف ارشدش چی میشه؟؟؟
ممنون اگه جواب بدید![]()
مرسی
اگه برنامه زمان بندی که دارید برام بزارید ممنون میشم .
منم پارسه تا حالا نخوندم و ازمون همون طور که گفتم فقط به خاطر برنامه که می خوام شرکت کنم که اگه برنامه پیدا کنم شاید شرکت نکنم
ببخشید میشه سر فصل های مهم که گفتید اگه دارید برام بزارید.
من کتابای منابع اصلی اکثر درسا دارم به نظرتون منابع بخونم با کتابای تست یا همون کتابای تستی کافیه؟
من تازه اومدم اینجا میخوام امسال حتما ارشد شرکت کنم، کنکور سراسری اگه اشتباه نکنم بهمنه
میشه راهنماییم کنید چه درسایی رو چه کتابایی بخونم تا بتونم حتما امسال قبول شم
و توی گرایش های مختلفم فک نمیکنم درسایی که باید بخونیم متفاوت باشه درسته؟
این برنامه آزمون های مهستان هستش
برنامه مدرسان هم هست
سر فصل های مهم، خب تو هر درسی ببینید کدوم مباحث هست که بیشتر ازش تست اومده
و کتابای رفرنس هم، راستش نمیشه الان دیگه شروع کنید از ب بسم الله کتاب تا اخرش
با کتاب های موسسات، کتاب های کنکوری شروع کنید، هر جایی رو که خوب متوجه نشدید، میتونید از روی رفرنس بخونید
البته یه نکته دیگه این که نمیشه مثل سالهای قبل گفت این سرفصل یا مطلب خیلی مهمه، چون چندبار ازش تست اومده
هر سال روال کنکور داره تغییر میکنه و از جاهایی سوال میاد که فکرشم نمیکنیم
پس از ریز ترین مطالب تا درشت ترینش خوب بخونید
موفق باشید.
آره حتما برو...چون اگه ارشدم بدی بعدش باید بری سر کار...توصیه میکنم هیچ وقت فرصتا رو به سادگی از دست نده...موفق باشیدسلام منم در حال خوندن واسه ارشدم و الان یه پروژه طراحی وب مثل سایت http://www.merc.ir بهم پیشنهاد شده که تو 40 روز باید انجامش بدم
به نظرتون قبول کنم و به طور موازی انجام بدم یا نه قبول نکنم
مرسی
مرسی دوست عزیزآره حتما برو...چون اگه ارشدم بدی بعدش باید بری سر کار...توصیه میکنم هیچ وقت فرصتا رو به سادگی از دست نده...موفق باشید
به نظرم فرصت که دارین.کتاب هم میخونید و کار هم به دنبالش (البته فک کنم برعکس باشه!) این فرصت رو از دست ندین تازه میتونه برای آینده شغلی تون هم خوب باشه.سلام منم در حال خوندن واسه ارشدم و الان یه پروژه طراحی وب مثل سایت http://www.merc.ir بهم پیشنهاد شده که تو 40 روز باید انجامش بدم
مرسی
مرسی ممنون ایشالا که بشهبه نظرم فرصت که دارین.کتاب هم میخونید و کار هم به دنبالش (البته فک کنم برعکس باشه!) این فرصت رو از دست ندین تازه میتونه برای آینده شغلی تون هم خوب باشه.
موفق باشید.
مرسی ممنون ایشالا که بشه
سلامسلام نیستید کجایین؟؟؟
سلام
من که هستم ولی... این چند روز تعطیلی رو تصمیم داشتم با شدت بیشتری بخونم چون باز از فردا کار شروع میشه ولی مهمان ...
هفته ی دیگه آزمون دومم هست ولی هنوز به منابع لازم نرسیدم.
سلام نیستید کجایین؟؟؟
بچه ها از "تکنولوژی ساخت تراشه ها" توی منطقی سوال میاد ؟ یه مقدار شبیه به مدار الکتریکی میشه من خیلی بدم میاد
مرسی.نه بابا
هازارد که همیشه اومده!هازارد که میاد دیگه؟
هزارد اکثر مواقع سوال میاد ازش.مرسی.
ا نمیاد پس این مهندس یوسفی چرا تو کتاب پوران آورده اینارو؟ هازارد که میاد دیگه؟
سلام منم در حال خوندن واسه ارشدم و الان یه پروژه طراحی وب مثل سایت http://www.merc.ir بهم پیشنهاد شده که تو 40 روز باید انجامش بدم
مرسی
سلام من تازه واردهستم،منم ازدوستان شنیدم پوران پژوهان ومقسمی خوبند چونکه مطالبشون به منابع اصلی نزدیکتره.