سلام مجدد به دوستان
نمیدونم چی شد به نظرم اومد کارمون تو این تاپیک ناتمومه
حقیقتش همون روزی که گفتم قفل بشه
میخواستم این جمع بندی رو داشته باشم ............ ولی خب هم وقتش متاسفانه نشد و هم شرایطش به نظرم اومد اون موقع مهیا نبود ............ به هر حال حالا فکر میکنم این شرایطه مهیا شده

قبل از هر چیز
تشکر میکنم از مدیر محترم تالار ، آقا بابک که این تعامل رو با بنده داشتن برای تموم کردن کار نیمه تمامم و این تاپیک که به درخواست خود بنده قفل شده بود ، بازگشایی شد

بگذریم از مقدمه بریم سراغ جمع بندی
در این جمع بندی سعی میشه
تمامی پیشنهاداتی که ارائه شده و البته حتی انتقادات مطرح بشه ............ تا ببینیم در آینده چند درصد این پیشنهادات عملی میشه که البته بنده به شخصه امید زیادی به اجرای اون دارم

امیدوارم که بتوانم تمامی اونها رو به درستی جمع آوری کنم و در اختیار شما دوستان قرار بدم
به هر حال اگر ناخودآگاه ، پیشنهادی یا انتقادی جا موند بذارید به حساب حواس پرتی و بی دقتی من ........ و بدونید که در این قبال عمدی ، موردی نبوده .......... و اگه احیانا این چنین شد .............. پروفیل و پیام خصوصی بنده در اختیار شما
سعی کردم انتقادات و پیشنهادات دوستان دقیقا به زبان خودشون باشه و تغییری ایجاد ندم ..... تا احیانا مطلبی گم نشه ..... امیدوارم اگر کوتاهی ، یا مواردی از این قبیل پیش اومده باشد یا بیاد به بزرگواری خودتون ببخشید

.
.
.
.
.
انتقادات : ( توجه شود انتقادات در قبال همه است .......... از کاربران گرفته تا مدیران )
1)
این همه ادم بزرگ مجبورن که بحث های دبیرستانی کنن.
بدم همه که مخالف دولت نیستن.
بظر من بحث سیاسی ایراد ندار مهم این که راجب تظاهورات و برنامه های بیرون رفتن و اینا حرف نشه
2) من 2 شنبه رفتم مشهد، تا 2 شنبه
زدن تاپیک سیاسی با موضوع خارجی آزاد بود، هم بابک گفت و هم پیرجو (با همین ذهنیت یه تاپیک سیاسی خارجی زدم)، الآن برگشتم دوباره ممنوع شده گویا! خوب قوانین چرا اینقدر زود عوض میشه؟ .....فکر کنم
بسته به شرایط جامعه قوانین اینجا هم به صورت نانوشته بالا و پایین میشه! یعنی اگر
فردا بحث در مورد شیر مرغ هم در جامعه داغ بشه و جنجالی، اینجا ممنوع میشه!
3) ه نظر من
تو این تالار خیلی سختگیریا زیاده ..انصافاً
آمار اخراجی ها بالاس نباید تا این حد سختگیری بشه ..درسته سیا30 صحبت کردن به ضرر باشگاهه و ممکنه ف.یلتر بشه
ولی بیش از حد سخت گرفته میشه .......بهرحال ما که بچه نیستیم
یه عده تحصیل کرده ایم نباید که بیایم اینجا همش کل کل کنیم و مثل بچه ها به جون هم بیفتیم یا درباره شنگول و منگول حرف بزنیم .........بعضی اوقات
یه سری بحثا هم پیش میاد که درباره جامعه و وضع کشومونه و سیاسی نیست اما هر بحث درباره وضع جامعه تو این تالار رو میگن بحث سیاسی و باهاش برخورد میکنن حذف میشه و با کاربر هم برخورد میشه ..
نتیجه این میشه که
ما مجبور میشیم بیایم اینجا و بحثهای بی اهمیت مثل دوست داری عید کجا بری .. بکنیم
همین دلیل میشه که اخراج ها اینقد زیاد شده ..
شاید وقتش شده
جناب ادمین و پیرجو یه کم انعطاف بیشتری به خرج بدن و تو قوانین بازنگری کنن ..
نمیگم بحث سیا30 آزاد باشه میگم یه کم سختگیریا کمتر بشه ..
مثلاً چند روز پیش یکی از کاربران تازه وارد یه تاپیک زده بود درباره درگیری تو زندان قزلحصار کرج که خود اخبار
صدا و سیما هم اونو پخش کرد ..
نه تنها تاپیک حذف شد بلکه استارتر هم اخراج شد با اینکه تازه وارد بود ..
یا اون تازه وارد که یه تاپیک زده بود که من داداش ادمین هستم زود اخراج شد ..
این باعث میشه فکر کنیم اینجا برای کاربر ارزش و احترام قائل نیستن (خدایی نکرده )
امیدوارم یه فکری واسه این بشه ..
4)
متاسفانه بعضی از دوستان خودشون از اسپم گله گذاری می کنن واقعا از وقتی که برای اینجا مدیر انتخاب شده
چقدرخودشون رعایت کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان در حال حاضر می تونم چند تا تاپیک نشون بدم همین کسایی که همیشه از اسپم و خیلی موضوع های بی ربط شکایت دارن خودشونم دست کمی از این ها ندارن و تاپیک ها رو به موضوع های دیگه سوق می دن و
خیلی راحت موضوع مطرح شده خودشونو ادامه میدن
چرااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/
چوون فکر می کنن همیشه حق با خودشونه و دارن درست ترین و بهترین کارو انجام
می دن و هیچ کس حق حذف کردنه پست و تاپیکشونو ندارن و اگه احیانا اختیاری گرفته باشن دیگه .........
-وقتی پست یا تاپیکمون حذف شد مدیر میاد میگه بنا به تکراری بودن یا خلاف قانون بودن خذف
شده ............آیا ما خودمون به همین جواب بسنده می کنیم و تموم می کنیم یا ادامش می دیم و هزار تا توضیح می دیم و یه دفعه چشم وا کنیم
می بینیم به خاطر یه تاپیک یا پست
5 الی 6 تا پیام به مدیر دادیم و بازخواست کردیم و توضیح دادیم
هممونم انتظار داریم تاپیکمون حذف نشه و اگه خدای نکرده ادغام بشه آسمون به زمین می رسه
در ثانی اکثرا خودمون هر مطلبی دوست داریم تو گفتگوی آزاد می زاریم چرا؟؟
چوون بازدید کنندش زیاده
دیگه برامون مهم نیست به گفتگوی آزاد مربوط میشه یا نه
5) در ضمن باز هم میگم که این سایت درست بشو نیست.
میدونید چرا.چون این همه پیشنهاد داده شد.
ت
و یک پست مدیر این سایت گفت اره شما درست میگید.
این همه اعتراض شد که پیرجو به این تاپیک سر نمیزنه و اصلا برایش این تالار مهم نیست .به خاطر همین اهمیت نمیده.
تا زمانی که دغدغه بابک بهتر شدن سایت نباشه و فقط انجام وظیفه بکنه .سایت همینی هست که هست.
6)
دوستان تا وقتی اینطور یکطرفه به قاضی میریم به هیچ جا نمی رسیم . این که بخواهیم فقط رو حرف خودمون مصر باشیم چاره کار نیست .
7) شما فقط تو این باشگاه نیستین
شما فقط مطالب سیاسی این باشگاه رو نمیخونین به افراد دیگه هم که میان تو باشگاه ح
الا چه افراد سیاسی چه غیر سیاسی فکر کنید که اون ها هم مطالبتون رو میخونند و خدایی نکرده
کاری یا حرفی نزنید که بعدها از کردنش پشیمون بشین
8)
عموما معدل سنی بچه های تالار بشدت افول داشته و مهندسان دارای سن بالا دیگه جایی برای خودشون در این تالار نمی یابند و بناچار خودشونو از رده خارج میکنند و تالار با انبوه کاربران نوجوان مواجه میشه که صد البته مطالب مورد نیاز آنان نمیتونه بقیه رو ارضاء بکنه.
9)
بسیاری از کاربران هم فقط برای چت و تفریح میان تو تالار و غنای مطالب دستخوش این نوع دیدگاهها میشه و از بین میره.
10) اگر مدیر محترم تالار با سرعت تمام کلیه تاپیکهای خبری و بی محتوا و شخصی و مشابه اونا رو سریعا منتقل بکنه پس از مدتی همه کاربران عادت میکنند که هر مطلبی را در تالار ویژه خودش بزنند و اوضاع این تالار هم شکل مرتبی به خودش میگیره.
11) ای بابا تو مجلس میان بهش فحش میدن
پس اعضای مجلس رو هم اخراج کنید 
.............خوب برای بهتر شدن وضع تالار یه راه وجود داره ...
همه رو اخراج کنید تا دیگه هیچ صدایی شنیده نشه
12)
من فقط میتونم بگم با این شیوه مدیریت و حذف تاپیک ها عین نقل و نبات واقعا باشگاه روبه نابودی میره.... من که خیلی دل سرد شدم..... واقعا اگه قرار باشه هر تاپیک و پستی بدون هیچ توضیحی محو بشه.... چه دلخوشی واسه فعالیت میمونه.... شما تاپیک هایی را حذف میکنید که ذره ای رنگ و وبوی سیاسی نداره....
خیلی دیدم تاپیک های معمولی که 300 تا 400 صفحه دارند
را فقط با گذاشتن چندتا ////// قفل میکنید!!!! این بی احترامی به کاربرای باشگاهه!
13)
یه موضوع اینه که چون بعضی ازقوانین(مثل حذف تاپیک های تکراری)خیلی وقته اجرانشدن حالا که دارن اجرامیشن محیط رو کمی سنگین کردن یه موضوع دیگه اینکه بعضا"دیده میشه توی مواقعی که کمی آزادی عمل بیشتر شد بعضی ها خیلی تند رفتن و به شرایط حساس حاکم توجه نکردن...
14) قبلا یادمه ایهان فک کنم تاپیک ترکی زیاد میزد و ارامش همشو حذف میکرد و این باعث سر و صدا شده بود و قانون هم این بود تاپیک به زبان ترکی ممنوع چند روز پیش خود مدیر تاپیک ترکی زده بود که نقض قوانین بود و وقتی هم من اعتراض کردم پستمو حذف کردن و جناب پیرجو خودش اومد
میخوام بگم مدیر باید هیچ گرایشی نداشته باشه و اگر هم داره اینو تو مدیریتش لحاظ نکنه
15) ما مخالف زدن تاپیک با
زبان ترک نیستیم ولی خوبه ترجمش ، فارسیم باشه
16) وقتی کسی نه انتقادی داره و نه پیشنهادی مدیر علم غیب نداره که از دل کاربر باخبر بشه
17) این نوع حذفها و ایجاد یک فضای بسته با روحیه بچه ها سازگار نیست
18)
فروم های کوچیکتر از اینجا بخش گفتگوی آزاد چند تا مدیر داره
19) منوعیت بحث سیاسی داخلی و حتی خارجی به هیچ عنوان منطقی نیست.
20) میدونم مدیران زیر کدوم تیغ هستند که به تاپیکهای ما امون نمیدن
21) چرا تمام موضوعاتی که دقدقه امروز ماهاست باید
با برچسب سیاسی و مخالف نظام بودن حذف بشه
اگر اینجا بحث کردن آزاده پس نباید در قالب عرف جامعه براش محدودیتی قایل شد
22)
در بعضي از جاها به مدير بي انصافي شده بود هر كي جاي بابك باشه بايد در چارجوب قوانيني كه بههش گفته ميشه عمل كنه.
در گفتگوي آزاد بحثي كه جاي بحث داشته باشد مطرح نمي شود
در گفتگوي آزاد اكثر اعضا تالار گفتگوي آزاد را با زنگ تفريح اشتباه مي گيرند
هيچكدام از ماها در هنگام عضو شدن به باشگاه قوانين را نخواندهايم چه برسد عمل كنيم
هيچكدام از ماها نمي خواهيم قبول كنيم كه طبق قوانيني كه قبول كرده ايم بحث 30 يا 30 تو باشگاه ممنوعه چه موافق چه مخالف
هيچكدام از ماها نمي دانيم كه جايي براي اسپم در زنگ تفريح هستش
هيچكدام از ماها نمي خواهيم قبول كنيم كه اسپم لايق مهندس نيس شايد چيزهاي مهمتري هم باشه
................................................................................