پیتــزا مخلــوط : مطالب داغ و خواندنــی

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیتلر در نامه‌ای عید نوروز را به رضا شاه تبریک گفت. این نامه که تاریخ سال 1939 را دارد، در اولین سال جنگ جهانی دوم به رضا شاه نوشته شده است.

تــونل جنــگلی رویایــی در شــمال ایــران
جاده گیسوم تونلی جنگلی را با نسیم خنك كوهستان های تالش در هم آمیخته تا تن و جان هر رهگذری را آرامش ببخشد و روحش را آسایش دهد.گیسوم جایی است كه جنگل و دریا به هم می رسند و سحر طبیعت به اوج خود می رسد.

گــل لــب شــتری
این تصاویر فتوشاپی نیستند، این گل واقعا" این شکلیه !!

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
قنـــدهـــار !!!
قنـــدهـــار !!!
آغــاز ثبــت نــام گــروه بهــمن !!
وقـــتی شیـــشه بســیار تمــیز باشــد
بــذاریـــن بخـــوابم
اگه اين توله سگا بذارن ميخوام يه دو سه ساعتي رو چمنا بخوابم...

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
مطلب داغ و خوندنی ندیدم فقط عکس بودن نه؟!

من دلم جاده گیسوم می خواد
خیلی خیلی
یادش بخیر
این تابستون باید بریم این طوری با عکس نمی شه!!

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطلب داغ و خوندنی ندیدم فقط عکس بودن نه؟!

من دلم جاده گیسوم می خواد
خیلی خیلی
یادش بخیر
این تابستون باید بریم این طوری با عکس نمی شه!!
اون موقع که میری ساحل گیسوم از کمربندی اردبیل رد میشی ؟...بابا به خدا اردبیلیا خوبن ...این سرعینی ها خاطره بد برات درست کردن....
بیا از داخل اردبیل بروووووو:biggrin:...شوخی کردم...ولی اردبیلیاا خیلی خوفن...من خیلی دوستشون دارم...;)

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
اون موقع که میری ساحل گیسوم از کمربندی اردبیل رد میشی ؟...بابا به خدا اردبیلیا خوبن ...این سرعینی ها خاطره بد برات درست کردن....
بیا از داخل اردبیل بروووووو:biggrin:...شوخی کردم...ولی اردبیلیاا خیلی خوفن...من خیلی دوستشون دارم...;)

اسپم نشه! من گردنه بیدار می شم، اونجاها خوابم!! البته اگه از اونو بیایم و برگردیم

من نگفتم بدن فقط تله پاتی ندارم براشون و خونم نمی جوشه براشون!! البته بچگیام دو تا مهمون پسر داشتن انقد باادب، خوب بودن که نمیشه تعمیم داد...

طناز خانمی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضیاشو حسابی خندیدیم بعضیاشو حسابی دلمون خواست . لطفا دیگه پیتزا مخلوط نده حسابی حسامون قاطی شدند.:biggrin: