پیام نور نامه!

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
با ویکیپدیا که آشنا هستید؟اگه نه تا مفصل در موردش بحرفیم.
خب این سیستم یه جوریه که میشه نمونه ای ازش رو روی هاست پیاده کرد و به نوعی یه دانشنامه(=دائره المعارف) شخصی و معمولا موضوعی داشت.مثلا علاقه مندان به Call Of Duty یه ویکی درست کردن که هر اطلاعاتی بخوای توش هست.یا در بسیاری از موارد هر موضوعی که بگی یه ویکی شخصی سازی شده داره.
راستشو بخواین ما دانشجوهای پیام نور با اصطلاحات و عبارات مختلفی برخورد میکنیم.تصمیم من این بود که یه ویکی مخصوص پیام نور داشته باشیم.هم میشه یه مرجع نیمه معتبر هم اینکه محدود نیست و هر کس اطلاعاتی داشت میتونه اضافه کنه.
به طور مثال عرض میکنم : چند نفر از شما میتونه به طور شفاف توضیح بده آزمون محور یعنی چی؟!

حالا ماجرا به اینجا رسیده که من سایتش رو هم زدم فقط نیاز داریم دانشجویان داوطلب خوب و با معرفت بیان و اطلاعات رو وارد کنن.به نوعی یه عده باید چراغ اولو روشن کنن.کی حاضره؟ و اصلا نظر کلیتون چیه؟

نکته مهم : این کار به نوعی کپی رایت داره.خواهشا رعایت کنید.

winner_021

عضو جدید
دراگو جان خیلی خوبه
فقط اینو بگو منظورت اینه که باید دنبال اون موضوع (مثلا همون آزمون محوری که گفتی ) بریمو از باقی سایتا کپی کنیمو اینجا نمایش بدیم نتیجه اشو دیگه نه؟!!
ولی من فک میکنم اگه اصطلاحات رشتمونو ویکیپدیا کنیم خیلی مفیدتره تا راجع به دانشگامون این حرکت انجام بشه ، خود مسئولین این راهو نرفتن چرا ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه؟شما اینطور فک نمیکنی؟!ما الان خودمون فقر اطلاعات داریم تا راجع به دانشگاهی بدونیم که خود ... که خیلی ها ازش راضی نیستن.
اگه فعالیتمون مرتبط با رشتمون باشه من هستم ، وفک میکنم خیلی ها هم قبولش داشته باشن،ولی همونطور که میبینی الان یه هفتس که تاپیکو زدی ولی علاقه مند پیدا نشده.
بازم نظر خودت شرطه((هر طور دوس داری))

Drago

کاربر ممتاز
آره صفحه هاش (یا در اصل مقاله هاش) اطلاعاتی هست شامل : منابع معتبر + چیزهایی که هیچ جا به طور رسمی نوشته نشده ولی همه میدونن (و البته معتبر)
اصطلاحات رشته رو هم میشه...ولی به نظرم مناسب نیست.چون اولا درصد مواردی که به این اصطلاحات اضافه میشه خیلی زیاده و دوما منابع و مراجه خوب و بسیار معتبری در این مورد هست (برخلاف پیام نور) . یعنی شاید ۱ در میلیون پیش بیاد کسی بگرده و معنی درست یه اصطلاح IT رو پیدا نکنه.
من بارها گفتم هیچکی به فکر ما نیست و باید فقط خودمون به فکر خودمون باشیم.ماها فقط اطلاعات داریم...چرا؟ چون همچین منبعی نبوده.حالا اگه باشه دیگه کم پیش میاد کسی بگرده و ندونه "آزمون محور" یعنی چی.
من فکر میکنم این یه فعالیت کاربردی هست واسه این رشته.یعنی میتونیم نشون بدیم با استفاده از "فناوری" چطور میتونیم "اطلاعات" رو گردآوری کنیم،روی پلتفرمی که همه میتونن استفاده کنن.با این کار سرویس های تحت وب (که یه نقطه عطفی بود که IT ها درست کردن) رو استفاده و معرفی میکنیم.
اینکه علاقه مند پیدا نشده زیاد چیز عجیبی نیست! آب هندونه!!!!!!

zigovart

عضو جدید
از دانشجو های پیام نور بیچاره تر خودشون این قدر درس بخون این قدر پدرت در بیاد بعد هم میگن طرف پیام نوریه پیام نورم شد دانشگاه پیام زوره!!!!!!اون وقته که همه ی انگیزتو از دست میدی نه اینکه بگم حرفشون برام مهمه نه ولی برام گرون تمام میشه
شاید دلیل عدم استقبال از این موضوع هم اینه که کسی دل خوشی از این دانشگاه نداره دراگو جان

targol_1985

عضو جدید
با ویکیپدیا که آشنا هستید؟اگه نه تا مفصل در موردش بحرفیم.
خب این سیستم یه جوریه که میشه نمونه ای ازش رو روی هاست پیاده کرد و به نوعی یه دانشنامه(=دائره المعارف) شخصی و معمولا موضوعی داشت.مثلا علاقه مندان به Call Of Duty یه ویکی درست کردن که هر اطلاعاتی بخوای توش هست.یا در بسیاری از موارد هر موضوعی که بگی یه ویکی شخصی سازی شده داره.
راستشو بخواین ما دانشجوهای پیام نور با اصطلاحات و عبارات مختلفی برخورد میکنیم.تصمیم من این بود که یه ویکی مخصوص پیام نور داشته باشیم.هم میشه یه مرجع نیمه معتبر هم اینکه محدود نیست و هر کس اطلاعاتی داشت میتونه اضافه کنه.
به طور مثال عرض میکنم : چند نفر از شما میتونه به طور شفاف توضیح بده آزمون محور یعنی چی؟!

حالا ماجرا به اینجا رسیده که من سایتش رو هم زدم فقط نیاز داریم دانشجویان داوطلب خوب و با معرفت بیان و اطلاعات رو وارد کنن.به نوعی یه عده باید چراغ اولو روشن کنن.کی حاضره؟ و اصلا نظر کلیتون چیه؟

نکته مهم : این کار به نوعی کپی رایت داره.خواهشا رعایت کنید.

من دانشجوی سال آخر فناوری اطلاعات پیام نورم حتما هر کمکی از دستم بربیاد هستم

targol_1985

عضو جدید
از دانشجو های پیام نور بیچاره تر خودشون این قدر درس بخون این قدر پدرت در بیاد بعد هم میگن طرف پیام نوریه پیام نورم شد دانشگاه پیام زوره!!!!!!اون وقته که همه ی انگیزتو از دست میدی نه اینکه بگم حرفشون برام مهمه نه ولی برام گرون تمام میشه
شاید دلیل عدم استقبال از این موضوع هم اینه که کسی دل خوشی از این دانشگاه نداره دراگو جان

دوست خوبم درکت می کنم اما ما باید خودمون واسه خودمون کاری کنیم من هم از این حرفها خیلی شنیدم و به قول شما حرفشون برامون مهم نیست .

targol_1985

عضو جدید
آره صفحه هاش (یا در اصل مقاله هاش) اطلاعاتی هست شامل : منابع معتبر + چیزهایی که هیچ جا به طور رسمی نوشته نشده ولی همه میدونن (و البته معتبر)
اصطلاحات رشته رو هم میشه...ولی به نظرم مناسب نیست.چون اولا درصد مواردی که به این اصطلاحات اضافه میشه خیلی زیاده و دوما منابع و مراجه خوب و بسیار معتبری در این مورد هست (برخلاف پیام نور) . یعنی شاید ۱ در میلیون پیش بیاد کسی بگرده و معنی درست یه اصطلاح IT رو پیدا نکنه.
من بارها گفتم هیچکی به فکر ما نیست و باید فقط خودمون به فکر خودمون باشیم.ماها فقط اطلاعات داریم...چرا؟ چون همچین منبعی نبوده.حالا اگه باشه دیگه کم پیش میاد کسی بگرده و ندونه "آزمون محور" یعنی چی.
من فکر میکنم این یه فعالیت کاربردی هست واسه این رشته.یعنی میتونیم نشون بدیم با استفاده از "فناوری" چطور میتونیم "اطلاعات" رو گردآوری کنیم،روی پلتفرمی که همه میتونن استفاده کنن.با این کار سرویس های تحت وب (که یه نقطه عطفی بود که IT ها درست کردن) رو استفاده و معرفی میکنیم.
اینکه علاقه مند پیدا نشده زیاد چیز عجیبی نیست! آب هندونه!!!!!!

هستم همه جوره هستم برای اینکه ما دانشجویان پیام نور باید خودمون ارزشمون رو بالا ببریم

zigovart

عضو جدید
من متاسفانه با چیزی که گفتی آشنایی ندارم .لطفا دراگو جان در موردش توضیح بده!

Drago

کاربر ممتاز
با چیش آشنایی نداری؟
ببین یه محیطیه مثل ویکیپدیا.صفحاتش رو کاربرها درست میکنن و محتواش رو هم خودشون مینویسن.

zigovart

عضو جدید
با همین ویکیپدیا اشنایی نداشتم چون بهش نیاز پیدا نکرده بودم !از دوستام پرسیدم یه توضیحاتی برام دادند ولی شما هم لطفاتوضیح بده چون کاملتر و واضح تر میگی!

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . ممنون دراگو عزیز تاپیک جالبی هستش . من خودم بعنوان یه دانشنامه ازش استفاده کردم یعنی فقط ازش اطلاعات گرفتم . برای این کاری که میگی فکر کنم باید عضو بشی تا بتونی متنی رو بذاری ؟ اره ؟ سوالم شاید ابتدایی باشه و دلیلشم گفتم چون باهاش فقط بعنوان اطلاع دهنده برخورد کردم . اگه توضیح کاملی بدی منم دست بکار میشم .

Drago

کاربر ممتاز
با همین ویکیپدیا اشنایی نداشتم چون بهش نیاز پیدا نکرده بودم !از دوستام پرسیدم یه توضیحاتی برام دادند ولی شما هم لطفاتوضیح بده چون کاملتر و واضح تر میگی!
سلام . ممنون دراگو عزیز تاپیک جالبی هستش . من خودم بعنوان یه دانشنامه ازش استفاده کردم یعنی فقط ازش اطلاعات گرفتم . برای این کاری که میگی فکر کنم باید عضو بشی تا بتونی متنی رو بذاری ؟ اره ؟ سوالم شاید ابتدایی باشه و دلیلشم گفتم چون باهاش فقط بعنوان اطلاع دهنده برخورد کردم . اگه توضیح کاملی بدی منم دست بکار میشم .
ویکی پدیا یک پروژه از بنیاد ویکی مدیا هست.قصدشون از اول این بوده که یک دانشنامه (دائره المعارف) آزاد و رایگان درست کنن.آزاد یعنی هر کسی بتونه بهش دسترسی داشته باشه و اطلاعاتی که داره رو بهش اضافه کنه.و رایگان هم برای اینکه استفاده ازش هزینه ای در بر نداشته باشه.حالا کسانی که ویکیپدیا رو ساختن برنامه مدیریت محتواش رو هم ارائه کردن به اسم مدیا ویکی! یعنی شما با استفاده ازش میتونین سایتی شبیه ویکیپدیا درست کنین(از نظر ساختار،نه الزاما ظاهر)
حالا این دانشنامه ما یکی از همون سایت ها هست.و میخوایم اصطلاحات،اطلاعات و ... مربوط به پیام نور رو در اون قرار بدیم.یعنی ویژه پیام نور باشه.

چه در ویکیپدیا و چه در این دانشنامه ما نیازی به ورود و عضویت نیست.اگه عضو باشید که نام شما و اگه عضو نباشید IP شما به عنوان کسی که صفحه رو ویرایش کرده ثبت میشه.مسلما ویرایش افرادی که عضون اعتبار بیشتری داره و مثلا (در ویکیپدیای فارسی) وقتی میبینن فلان کاربر قدیمی و خوب یه مطلب اضافه کرده دیگه کسی نمیره دنبال منبع چون میدونن حتما معتبره.ولی اگه ببینن ویرایشگر فقط IP داره ممکنه بهش شک کنن و اعتماد نکنن.

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من هم دانشجوی پیام نور هستم
اینها اصطلاحاتی است که بکار می رود
منظور از آزمون محور این است که مطابق امتحانات سراسری در کشور برای واحدهای پیام نور برگزار می شود
دانشجو زمانی می تواند درسی را بگذراند که در آن آزمونها قبول شود...
البته حسن این آزمونها این است که سئوالات را از بانک سئوالات انتخاب می کنند
البته یک ترم واقعا سخت برگزار می شود و یک ترم آسان

Drago

کاربر ممتاز
سلام من هم دانشجوی پیام نور هستم
اینها اصطلاحاتی است که بکار می رود
منظور از آزمون محور این است که مطابق امتحانات سراسری در کشور برای واحدهای پیام نور برگزار می شود
دانشجو زمانی می تواند درسی را بگذراند که در آن آزمونها قبول شود...
البته حسن این آزمونها این است که سئوالات را از بانک سئوالات انتخاب می کنند
البته یک ترم واقعا سخت برگزار می شود و یک ترم آسان
ممنون!
توی پست بعدی یه آموزش تصویری از اضافه کردن همین مطلب میزارم
سلام بهتر بود اسم این تاپیک رو میزاشتید رنج نامه:cry:
درسته که پیام نور سخته ولی خب اسمش پیام نوره دیگه! حالا اگه قرار بود شرح تحصیل در این دانشگاه توش باشه میشد رنج نامه!!!

Drago

کاربر ممتاز
برای ایجاد یا ویرایش یه صفحه از دانشنامه یه شیوه زیر عمل کنید :

۱.موضوع مورد نظرتون رو در قسمت جستجو بنویسید و کلید برو را بزنید

۲.اگر صفحه مورد نظر موجود بود به کلیک روی عنوان صفحه به اون صفحه هدایت میشین و اگه نبود مینویسه که همچین صفحه ای وجود نداره.با کلیک روی عبارتی که نوشته "صفحه فلان را بسازید" میتونید صفحه رو شروع کنید.

۳.بعد از نوشتن اطلاعاتی که در مورد اون موضوع دارید میتونید صفحه رو ذخیره کنید.به همین راحتی صفحه ساخته میشه.(حتی توی ویکیپدیا هم یه همین راحتی صفحه ساخته میشه)

۴.در صورتی که صفحه قبلا ساخته شده و شما میخواین ویرایشش کنین یا چیزی بهش اضافه کنید از دکمه ویرایش استفاده کنید.

۵.با ذخیره کردن صفحه کار ویرایش به اتمام میرسد.

از گزینه "بحث" در بالای هر صفحه میتوانید به بحث و گفتگو در مورد موضوع بپردازید.مثلا درستی یا نادرستی توضیح یک اصطلاح.

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام دنبال این تاپیک می گشتم آخرش پیدا کردم:w11:فقط یه سوال اون ویکی بالا متاسفانه ***** شده