پیام خطا در هنگام نمایش طراحی "استیمول ریپورت"

Mohsen.fni

عضو جدید
با عرض سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
نیاز مند یاری شما دوستان هستم ممنونتان خواهم شد اگر در صورت اطلاع داشتن به بنده کمکی برسانید . مشکل این است که استیمول 2010 را بدون مشکل نصب کرده ام ولی هنگامی که میخواهم Design کنم و یا فایلی را که قبلا درست شده را باز کنم پیام زیر را میدهد:
Object reference not set to an instance of an object.Stimul report error.jpg
نمیدانم اشکال در چیست چون هم در ویژوال استودیو 2008 و 2010 با این مشکل روبرو هستم و در ضمن ویندوزم در شرکت 7 32بیتی و در خانه 7 64بیتی هست . با تشکر

iaidin

عضو جدید
با عرض سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
نیاز مند یاری شما دوستان هستم ممنونتان خواهم شد اگر در صورت اطلاع داشتن به بنده کمکی برسانید . مشکل این است که استیمول 2010 را بدون مشکل نصب کرده ام ولی هنگامی که میخواهم Design کنم و یا فایلی را که قبلا درست شده را باز کنم پیام زیر را میدهد:
Object reference not set to an instance of an object.مشاهده پیوست 134767
نمیدانم اشکال در چیست چون هم در ویژوال استودیو 2008 و 2010 با این مشکل روبرو هستم و در ضمن ویندوزم در شرکت 7 32بیتی و در خانه 7 64بیتی هست . با تشکر
دوست عزیز خطای ذکر شده به احتمال بسیار و بسیار زیاد مربوط به قسمتی از کدتون میشه که دیتاسورس را دارید به استیمول کانکت میکنید. اگه متوجه نشدید اون قسمتی که دارید با استیمول ارتباط برقرار میکنید را بگذارید تا کد بررسی بشه.
البته امیدوارم پاسختون دیر نشده باشه