پله پله ..

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونم نمی دونم .. به زبون ترینیداد و توباگویی میگم ..

سهیل جان پیشرف اگه از دید تو دکترا گرفتن باشه کسی مانعشون نمیشه ..

اما پیشرفت از نظر من اینه که اون زنی هم که دکترا گرفته اجازه داشته باشه یه پست و مقامی بگیره تو اداره ای که ریسش مرد حتی به لیسانسشم شک . اما مرده تنها برتریش ..

برو نگاه کن ببین چندتا پست مهم و کلیدی تو مملکت ما به زن ها می دن ...حتی دکترشون
نگاه کردم
خیلی:D

سمندون

عضو جدید
اونم نمی دونم .. به زبون ترینیداد و توباگویی میگم ..

سهیل جان پیشرف اگه از دید تو دکترا گرفتن باشه کسی مانعشون نمیشه ..

اما پیشرفت از نظر من اینه که اون زنی هم که دکترا گرفته اجازه داشته باشه یه پست و مقامی بگیره تو اداره ای که ریسش مرد حتی به لیسانسشم شک . اما مرده تنها برتریش ..

برو نگاه کن ببین چندتا پست مهم و کلیدی تو مملکت ما به زن ها می دن ...حتی دکترشون
تو رشته ای که من دارم درس میخونم حتی اگه یه زن عالی هم باشه بازم یه مرد اولویت داره :razz:موافقم باهات
ولی اینا برا من یکی دلیل نمیشههههههه من میترکونم ;)

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین الان برو بیرون ببین چندتا زن خودشون تنها می تونند بیان تو خیابون با خیال راحت و امنیت ..
چندتاشون می تون یه ورزش ساده انجام بدن بدون اینکه ترس حجاب داشته باشن ..تو یه جمع مردونه ای چندتا زن پیدا میشه که بتونه حرفشو بزنه یا اینکه با صدای بلند مثل بقیه مردها بخنده ..

نه عزیز من همشم پیشرفت نیست راحت زندگی کردن بدون اینکه دغدغه اینو داشته باشی کسی انگی بهت بزنه خودش دنیایی می ارزه ...
بعدشم تو شاید سنت دو سه سالی کوچکتر باشه اما بزرگی برادر من به سن نیست این چیزا شوخی بود ..فعلا شبت لایت

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو رشته ای که من دارم درس میخونم حتی اگه یه زن عالی هم باشه بازم یه مرد اولویت داره :razz:موافقم باهات
ولی اینا برا من یکی دلیل نمیشههههههه من میترکونم ;)

ما هم اینو از خدا می خوایم به زاری

بخیل نیستیم که عزیز دل برادر ..

سمندون

عضو جدید
همین الان برو بیرون ببین چندتا زن خودشون تنها می تونند بیان تو خیابون با خیال راحت و امنیت ..
چندتاشون می تون یه ورزش ساده انجام بدن بدون اینکه ترس حجاب داشته باشن ..تو یه جمع مردونه ای چندتا زن پیدا میشه که بتونه حرفشو بزنه یا اینکه با صدای بلند مثل بقیه مردها بخنده ..

نه عزیز من همشم پیشرفت نیست راحت زندگی کردن بدون اینکه دغدغه اینو داشته باشی کسی انگی بهت بزنه خودش دنیایی می ارزه ...
بعدشم تو شاید سنت دو سه سالی کوچکتر باشه اما بزرگی برادر من به سن نیست این چیزا شوخی بود ..فعلا شبت لایت
حرفات همه درست
به نظر من اگه ادم میخاد راحت زندگی کنه دلیلی نداره همرنگ جماعت باشه من که به شخصه ذره ای برام اهمیت نداره نگاه دیکران چیه
گاهی برای راحت بودن باید بعضی چیزا رو بیخیال شد بدون ترس

taha894

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم پسرا و هم دختر ها و هم همه قشر جامعه مشکلات خاص خودشون رو دارن ، قرار نیست که در برابر مشکلات تسلیم بشیم و بگیم مشکلات فلان قشر کمتره پس بیشتر حق پیشرفت داره ...
از شما حرکت ... از خدا هم برکت .

آینده از آن ماست ...:gol: