کسی میدونهپلاگین Raylectron چه کاری انجام میده ؟
اینحا دانلودش برای 64 بیت هستش
دانلود
لطفا به من کمک کنین.چرا من نمی تونم پلاگین های FredoScale 2.1a وCurviloft 1.2c رو تو اسکچ8یا 2013 نصب کنم لطفا راهنمایی کنین.در ضمن چطور میشه اسکچ2013 رو روی سیستم 64 کرک کرد آخه با اون کرک فقط تونستم رو ویندوز 7 32 نصب کنم.
من همینو دیروز تو پلاگینم ریختم و کارکرد. از منو view-toolbars هم امتحان کردین؟
آره امتحان کردم ولی اخطار میده.میشه لطفا لینک دانلود پلاگین رو بدین شاید ماله شما ورژنش فرق میکنه
حتما قبل متریال دهی مدلتون رو در حالت استایل مونوکروم نگاه کنید و مطمئن بشید صفحاتتون آبی نیستن. اگه هستن کلیک راست کنید و گزینه Reverse Faces رو انتخاب کنید وگرنه تیا نمیگیره..آبی میگیره. متریالهایی که دیسپلیس دارن رو بایستی به صفحاتی بدید که Smoothشدن. وگرنه نتیجش یه صفحه جدا از مدل و کج و معوجه.برای آوردن هر تکسچری به اسکچاپ چند راه هست یکیش اینه که اول سطحطو بسازی و سپس از منوی فایلImport انتخاب کنی و نوع فایلت رو تصویر انتخاب کنی و در سمت راست همن صفحه گزینه انتخابیت As Texture باشه..... یابگیری تصویرتو ،درگ کنی تو اسکچاپ، روش راست کلیک کنی Use as texture رو انتخاب کنی ، حالا آیکون شکل خونه رو تو متریال ادیتورت بزنی...میبینی که اینجا اومده جزو متریالاتشدت نور فضای داخلی رو اضاف کن... واحدات رو هم چک کن. ابعاد مهمن. وقتی میشنوید یه موتور رندر خوبه به این معنیه که البته حساستر هم هست و قائدتا آموزش میخواد و متاسفانه هنوز منابع تیا کمه حتی به انگلیسی.... واسه شروع با توایلایت کار کنید بهتره، که راهنماشو هم جناب مهندس تاجی زحمت ترجمشو کشیدنسلام . از تاپیک خوبتون ممنونم . چون فرصتی شد تا من بتونم کسی رو پیدا کنم و ازش راهنمایی بخوام. من با تیا کار می کنم ولی زیاد بلد نیستم . اگه لطف کنید به سوالای من جواب بدین ممنون می شم. ۱ ) من نمی تونم از متریال های خود تیا استفاده کنم . از سایت run2.ir دانلود کردم و متریال هم می دم ولی مثلا آجر رو درست رندر نمی گیره . انگار صفحه ای که آجریه موج دار شده . چطوری می تونم این مشکلمو حل کنم؟۲ ) متریال ها تکسچر ندارن . و چند تا تکسچر ساده خودش داره که اونا رو هم نمی شه همه جا استفاده کرد . چطوری می شه تکسچر بهش اضافه کرد و اینکه تکسچرهاش باید با چه فرمتی باشن و اینکه از کجا می تونم تکسچر دانلود کنم.۳ ) تو رندر فضای داخلی هر چقدر نور اضافه می کنم بازم نور کمه . چطوری میتونم یه صفحه نورانی بسازم . مثلا سقف و نورانی کنم. مثل همونی که تو مکسول هست ؟ ۴ ) بعضی وقتا متریال های اسکچاپ رو هم رندر نمی گیره و کلا سفید نشون می ده . چطوری می تونم این مشکل حل کنم. می دونم این تاپیکو برا رفع اشکال باز نکرده بودین ولی به جز شما نمی تونستم از کس دیگه ای بپرسم . چون کسی تیا بلد نیست . اگه جواب سوالامو بدین منو مدیون خودتون می کنید . پیشاپیش از لطفتون ممنونم.
سلام خدمت دوستان عزیز
آقایان مهندس لطفا پلاگین advanced camera tools رو سایت قرار بدین اصلا این پلاگین پیدا نمیشه دستتون درد نکنه
اینا شاید بهترین پلاگینا باشن....
با تشکر ویژه از Fredo بواسطه هوش و سخاوتش (پلاگینا رایگان توسط فردو نوشته و تسهیم شده).
هر دو رو باز کنید و تو فولدر پلاگینا بریزید. و به راهنماش تو فولدر FREESCALE_Dir_20 نگاه کنید.
دوست عزیز پلاگین v-ray روی میندوز 8 نصب نمیشه؟میهوام نصبش کنم یه صفحه طوسی باز میشه و هیچ گزینه ای توش نیس که نصبش کنم.توی توضیحات زده با windows installer باید نصب بشه.میشه راهنکایی کنین؟ممنون
پلاگین نمیخوادسلام به همگی، چطور میتونم یک سطح منحنی رو مثلا به 10 قسمت مساوی تقسیم کنم، آیا پلاگینی وجود داره؟
ممنون از شما
چطور میتونم محدوده دقیق رندر تو دوربین ببینم؟
قبل از رندر تو دوربین محدوده مشخص میکنم وقتی رندر میگیره یه چیز دیگه میشه!
از وی ری و دوربین فیزیکی استفاده میکنم
پلاگین نمیخواد
از ابتداییکه میخواید اون آرک رو بکشید سگمنتهاش رو تقسیمپذیر بر 10 کنید
مثلا تا ابزار آرک رو انتخاب کردید تایپ کنید 30، اینتر رو بزنید و بعد آرک رو ترسیم کنید....سپس از منوی view ، گزینه Hidden Geometry رو فعال کنید... الان هندسه پنهان هر شکلی رو میبینید... بهش ارتفاع بدید و روش کار کنید
روشهای دیگه ای هم هست. پلاگین نمیخواد
مثل اینکه دایمنشن اسکچاپ خودش همچین امکانی داره اما وقتی زوم اوت میکنم اعداد بزرگ بزرگ و بهم ریخته میشه! تنظیمات خاصی داره؟پلاگین اندازه گذاری میخوام که اندازه ها تو رندر مشخص باشه. همچین چیزی برای اسکچاپ موجود هست؟
برای تری دی مکس همچین پلاگینی هست
Window-->Model info-->Dimention-->Fontمثل اینکه دایمنشن اسکچاپ خودش همچین امکانی داره اما وقتی زوم اوت میکنم اعداد بزرگ بزرگ و بهم ریخته میشه! تنظیمات خاصی داره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | |
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
![]() |
رفع اشکال مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | Sketch up | 306 | |
![]() |
رفع اشکال مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 527 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلف SKETCHUP | Sketch up | 45 |