قدرت..
سلام
پس چرا همه نگفتن که چه جوری به رشته ی برق علاقه مند شدن؟
من همیشه ازبچه گی از بحث های ارتباطالت و مخابرات خوشم می اومد بچه که بودم میخواستم ببینم چه جوری ما با تلفن میتونیم صدای دیگران را بشنویم
سلام منم عاشق خراب کردن ضبط و رادیوهای قدیمی بودم و اسباب بازیام خیلی دوست داشتم ازشون سر در بیارم. بچه بودم دوست داشتم فقط اختراع کنم وبس....![]()
همیشه همه چیز با کنجکاوی ، تخیل و رویاهای بچگی شروع میشهسلام منم عاشق خراب کردن ضبط و رادیوهای قدیمی بودم و اسباب بازیام خیلی دوست داشتم ازشون سر در بیارم. بچه بودم دوست داشتم فقط اختراع کنم وبس....![]()
حالا چیزی هم درست کردی ؟؟؟؟؟؟؟![]()
ما يه اشنايي داريم اصلا برق اونو نميگيره منظورم 220 ولت فكر كنم به خاطر اينه كه مقاومت بدنش زياده
سلا ممنون دوسته برقي بفرما اختيار داريسلام حال شما خوب هستید؟یه سوال ازتون بپرسم؟![]()
سلا ممنون دوسته برقي بفرما اختيار داري
راستش آره فقط خرابکاری کردم و بس...شما خوبین؟خوشحالم از آشناییتون....من محمدم![]()
نه چطور مگه كرديه نه لريبخشید این سوال و میپرسم اگه خواستید جواب ندید...یوزر شما به زبان لریه؟منظورم شیته گیان بود؟![]()
نه چطور مگه كرديه نه لري
سر سبز ترين نقطه ايرانسلام مهندس.
اهل کجایین ؟؟؟؟![]()
داشتییییییییییم ..... بیخیال.....همه جای ایران سرای من است...سر سبز ترين نقطه ايران
کاری نداره میرید دوره شو ثبت نام می کنید خیلی طول نمی کشه,سختم نیست.....بچه ها من دارم مهندسي برقمو ميگيرم ولي تا حالا plc كار نكردم به نظر شما بايد چيكار كنم
اینجا رو نگاه کنینمیخواستم بدونم شما محاسبه موتور روتور قفسی DC یا همون طراحی سیم پیچی موتور مطلبی دارین که کمکم کنید؟؟؟؟????
اینو ببینینبچه ها جزوه كامل plc رو كسي داره به ما بده