سلامسلام به همه بابا برقیا.اولیا و اخریا.
من دیروز اخرین امتحان دوره کارشناسی الکترونیک رو دادم.
توی این 4 سال خیلی بهم خوش نگذشت.از استادا و دانشگاه دلم خیلی پر بود.طوری که از اول این ترم به هیچ چیز به جز اخرش فکر نمیکردم.فقط دوست داشتم تموم شه.
.
منم دلم از دست بیشتر استادا پره .نی دونم چرا انقد بد درس میدن.انگاری خودشون دانشجو نبودن و نمی دونن چی باید توکلاس به بچه ها انتقال بدن.خوش به حال تو که یه دوره رو تموم کردی.من تازه اول سختی هامه.سلام به همه بابا برقیا.اولیا و اخریا.
توی این 4 سال خیلی بهم خوش نگذشت.از استادا و دانشگاه دلم خیلی پر بود.طوری که از اول این ترم به هیچ چیز به جز اخرش فکر نمیکردم.فقط دوست داشتم تموم شه.
شاید باورتون نشه ولی دیروز غروب که داشتم میمدم تهران هر چی به جاده نگاه میکردم همش خاطره های خوب و شیرین یادم میمد.بغض کرده بودمو اگه داداشم نبود هق هق میزدم زیر گریه.
ندا جون تبریک به خاطر فارغ التحصیلیت...سلام به همه بابا برقیا.اولیا و اخریا.
شاید باورتون نشه ولی دیروز غروب که داشتم میمدم تهران هر چی به جاده نگاه میکردم همش خاطره های خوب و شیرین یادم میمد.بغض کرده بودمو اگه داداشم نبود هق هق میزدم زیر گریه.
سلام سپیده جون...چه اسم قشنگی داری...عزیزم مگه تو خودت برقی نیستی...خودت که هم رشته ای هاتو می شناسیگفتم كه برقيا چه قبل امتحانا چه بعد امتحانا درس ميخونن!!!!!گاهي ميان يه نگاهي ميندازن به اينجا اگه عشقشون بكشه و حسش باشه جوابي ميدن و اينا وگرنه خبري نيس كه نيس!!!!!![]()
خبر مهم تر از این که امتحانا تموم شده؟؟چه عجب این جا شلوغ شده خبریه![]()
عجبخبر مهم تر از این که امتحانا تموم شده؟؟![]()
سلام سپیده جون...چه اسم قشنگی داری...عزیزم مگه تو خودت برقی نیستی...خودت که هم رشته ای هاتو می شناسی
ما اگه درس نخونیم که کلامون پس معرکست...حالا کلی هم از دنیای روز عقبیم
این برق نا مصب بد وادیه هر چقدر درس می خونی،نرم افزار یاد می گیری،مطالعه می کنی باز احساس می کنی بی سواد ترین ادم دنیایی
ولی گلم نگران این سردی پاتوق نباش،داغش می کنیم به کمک هم
عجبجدی
نمی دونستم
ما که امتحانات تموم نشده داریم میریم سرکلاس![]()
![]()
![]()
سپیده جان یادت باشه گرمای پاتوق هر چی بیشتر باشه لذت بخش تره و آدموسلام گلم...نخسته....آره بابا قبول دارم چی میگی!!همین جوری از اول ترم درس میخونیم بازم میمونیم توش دیگه وای به حال این که کم کاری کنیم توش!!!!متشکرم بابت تعریفت!!!....آره حالا به کمک هم اینجا رو گرم میکنیم جوری که هر کی اومد توش بسوزه!!!!
![]()
سلام. ماهم خوشحال می شیم.سلام خوشحال میشم با ورودم گروهتنو گرم تر کنم
وایعجبجدی
نمی دونستم
ما که امتحانات تموم نشده داریم میریم سرکلاس![]()
![]()
![]()
جدا؟!!!ما که تازه تعطیلاتمون شروع شده!!!!
![]()
وای...من که انقد خسته م که اسم کلاس میاری سردرد می گیرم
![]()
سپیده جان یادت باشه گرمای پاتوق هر چی بیشتر باشه لذت بخش تره و آدمو
نمی سوزونه.نه گلم...؟![]()
همش تقصیر این استاد راهنماس گفته از شنبه نبینمتون نمرتون کم میشه
کلاس اینم نمیشه دودره کرد
![]()
اووووه پاتوق راه انداختیم که یه کم از درس دور بشیم. درطول ترم که همش از سختی درس ها مینالید الان هم که از امتحان ها.معلوم نیست پاتوقه یا شکنجه گاه.![]()
سلام
میبینم که دارید میترکونید پاتوق رو !
ایول دارید!
ببینم میتونید ثابت کنید بچه های برق تو همه چیز درجه 1 هستند؟