سلام تو رو خدا یکی پیدا شه به من کمک کنه من پروژه کارافرینی درباره تولید لامپ های کم مصرف میخام تو رو خدااز مویم سلام منم هستما
سلام تو رو خدا یکی پیدا شه به من کمک کنه من پروژه کارافرینی درباره تولید لامپ های کم مصرف میخام تو رو خدا
سلام
پروژه آماده که پیدا نمیشه
ولی اگه مقاله و یا سوالی داشتید درخدمتیم
خواهش میکنم اگه میتونی بهم کمک کن.
متاسفانه اینجا پروژه نداریم
اگه سوالی دارید مطرح کنید
خوب مگر نمیگین در شوک ضعیف این کار انجام میشه خوب چه اشکالی الان هست ؟این موضوع قطعیت نداره یعنی احتمال خطا خیلی بالایی داره
این دو موضوع را نگاه من:
1-در حالت شوک الکتریکی یا برقگرفتگی، عبور جریان الکتریکی از بدن انسان باعث احساس درد یا آسیب دیدگی در بدن میشود!
2-شوک الکتریکی ضعیف به تقویت حافظه کمک می کند!
ریسک بالاست، چون اساسا شوک الکتریکی که برای من ضعیف هست لزوما برای شخص دیگری هم ضیف نیست!؟!
اینجا مگه جای مسواک زدنه![]()
من حاضرم رو اين پيشنهاد سرمايه گذاري كنم
چي ميگه!!!!!!!!!!!!
آخه من كه سيتا نيستم
ستيا ستييييييييييييييا
3Tya
....
![]()
سلام
یک سوال
ایا میشه با استفاده از شوک حافظه کسی برگرداند موضوع تحقیقی هست ؟
من حوصلم سر نمیرهوای می بخشین هنوز دانشگاه هست نرسیده خانه میگم همین الان برام بفرسته
ببینم نفهمیدم تقلید می کنین
امظا مسواک من بهتره دی
40تا جون الان قرن 21 هستش شما هم نگین همه نخ دندون هم اتفاده میکنن بازم ممنون که یاداور میکنی 40تا خانم.
اینجا مگه جای مسواک زدنه![]()
اخه بهد غذا بود![]()
سلام دوستان راستش من یه پروژه گرفتم که باید عکس از مخزن روغن ترانس با توضیح تحویل بدم لطفا کمکم کنید.............................
مـــــــــرسي عزيزموای می بخشین هنوز دانشگاه هست نرسیده خانه میگم همین الان برام بفرسته
ببینم نفهمیدم تقلید می کنین
امظا موساک من بهتره دی
نه بابا اون كجا من كجا؟؟؟!!!!اهان من فکر کردم اسم اون فیلم هندی بود .؟ انو گذاشتی حالا اگه اجازه بدی میخوام بهت بگم 40 تا .میشه؟ جون من؟
وقتی 40 تا خانم میگه یعنی هست
آخه تهنايي بيشتر ميچسبهچقدر با علاقه میخوری!!!!!!!!به ما تعارف نمیکنی؟ از شما انتظار نداشتم 40 تا جون
من حوصلم سر نمیره![]()
مـــــــــرسي عزيزم![]()
امروز به استادم ngn رو گفتم. گفت اگه كامل مياري قفوله![]()
مهلومه مسواكت خيلي خوشمل تره
فهلا رو حرفت حرف نميزنم![]()
نه بابا اون كجا من كجا؟؟؟!!!!من به اين خوشمل مشگلي![]()
مهني ستيا هم تو پروفم ببين![]()
![]()
آخه تهنايي بيشتر ميچسبه
پس موضوعش چي بود؟ngn چرا این که نبود موضوعش ولی خوب اشکال نداره خودم کمکت می کنم فعلا هرچی سایت علمی بگرد با این عنوان