سخت ترین لحظه اونیه که در صبح دم امید عزیزترینتون شما رو در تنها ترین غروبتون قرار بدهتاریکترین لحظه دنیا چند دقیقه قبل از طلوع خورشیده تا سختی نکشیم به هیچی نمیرسیم
هیچوقت امیدتونو از دست ندین و به خدا توکل کنین
و آن سنگ زیرین آسیاب خُرد شد و من هنوز ایستاده ام.....مرد آن است كه در كشاكش دهر سنگ زيرين آسياب باشد....
برام دعا کنید که محتاجم به دعانا امید نباشین حتما قسمت نبوده
مطمئن باشین اگه رفته خدا بهترین ها رو براتون در نظر داره
به این فکر کنین که خدای نکرده اگه بعدها که خیلی بیشتر از این زمان بهش نیاز داشتین ، تنهاتون میگذاشت چی میشد مطمئنا خیلی بدتر از حالا میشد
پس سعی کنین اینو به خودتون تلقین کنین
خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد
اینو باید با تمام وجودتون باور کنین
تا حالا دیدین یه مادر حتی اگه بچه اش خیلی گریه و ناله کنه و چاقو بخواد بهش بده؟
خدا خیلی مهربون تر از مادره
خیلی چیزا هست که ما نمیدونیم
ممنوننمیدونم دلم ریش شد امیدوارم هر چه زودتر عشقتون برگرده من خیلی براتون دعا میکنم
برام دعا کنیدمن اين نوع دوست داشتن رو تجربه نكردم هيچوقتم كسي رو تا اين حد زياد يعني بيش از حد دوست نميدارم ! الانم نميتونم احساس شما رو خوب درك كنم اما هميشه سعي كنيد براي داشتن كسي يا چيزي اينقدر اصرار نداشته باشيد فقط 1 بار اونم با تمام وجود و از ته دل از خدا بخوايد و همه چي رو به دستش بسپريد. هميشه صبر و تحمل نتيجه خوبي خواهد داشت. همين...
با آرزوي بهترين ها براي همگي ...![]()
برام دعا کنید.....اگه دوست داشته باشه برمیگرده بسپارش دست خدا اگه مال هم باشین درست میشه
همگی دعا میکنیم تا موفق بشیندوستان عزیز
راستشو بخوایید حالا می فهمم که من اشتباه کردم
و
همنجا از عزیزم معذرت میخوام
حالا میدونم که باید تلاش کنم
تا
احساسی رو که خودم باعث شدم لطمه ببینه رو جبران کنم
برای شروع میخوام بگم
نگین جونم
دوست دارم و تا ابد در کنار تو هستم
به امضاء من نگاه كن و داستاني كه لينكش را گذاشتم بخوان ... عشق خيلي بالا پايين داره پسر... موفق باشي
این داستان واقعا زیبا وجالب بود ممنون من که خیلی برام عجیب بود![]()
به امضاء من نگاه كن و داستاني كه لينكش را گذاشتم بخوان ... عشق خيلي بالا پايين داره پسر... موفق باشي
مرسیهمگی دعا میکنیم تا موفق بشین
یا حق