روياي ماه
عضو جدید
این سوالی است که خیلی از دخترها از خودشان می پرسند و البته بستگی به نظر هر پسر دارد اما با توجه به تجربه ای که من از جامعه و از دوستان خودم دارم و با توجه به اینکه من هم یک پسر معمولی در این جامعه هستم فکر میکنم که انتخاب پسرهای جامعه ی ما برای دوستی متفاوت از انتخابشان برای ازدواج است. پسرها معمولا برای "دوستی" دختری را انتخاب می کنند که خصوصیات زیر را داشته باشد و معمولا اینجور دخترها رو برای ازدواج انتخاب نمی کنند این خصوصیات به این شرح است:

بد حجاب باشد
آرایش کرده باشد
ظاهری زننده داشته باشد
اهل س..... باشد
به دوست پسرش به خاطر دادن قول ازدواج اطمینان کند و...
پسرها معمولا دخترهایی را که دارای خصوصیات بالا باشند برای ازدواج انتخاب نمی کنند و اگر هم با همچین دختری دوست بشوند معمولا با اینجور دخترها قول ازدواج می دهند که بیشتر این قول ها دروغین است
اما پسرها برای "ازدواج" دخترانی را انتخاب می کنند که دارای خصوصیات زیر باشند و پسرها معمولا به خواستگاری دخترانی می روند که:

با حجاب باشند
با حیا باشند
ظاهری سنگین داشته باشند
اهل دوستی با پسر نباشند
خوش اخلاق باشند
و یه کمی هم قیافه داشته باشند
امیدوارم که مطالبی که گفتم مفید بوده باشه
نظر یادتون نره

بد حجاب باشد
آرایش کرده باشد
ظاهری زننده داشته باشد
اهل س..... باشد
به دوست پسرش به خاطر دادن قول ازدواج اطمینان کند و...
پسرها معمولا دخترهایی را که دارای خصوصیات بالا باشند برای ازدواج انتخاب نمی کنند و اگر هم با همچین دختری دوست بشوند معمولا با اینجور دخترها قول ازدواج می دهند که بیشتر این قول ها دروغین است
اما پسرها برای "ازدواج" دخترانی را انتخاب می کنند که دارای خصوصیات زیر باشند و پسرها معمولا به خواستگاری دخترانی می روند که:

با حجاب باشند
با حیا باشند
ظاهری سنگین داشته باشند
اهل دوستی با پسر نباشند
خوش اخلاق باشند
و یه کمی هم قیافه داشته باشند
امیدوارم که مطالبی که گفتم مفید بوده باشه
نظر یادتون نره