پسرهای محترم باشگاه .....

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

یه سئوال دارم از آقایونی که این دیدگاه و دارن

چرا شرط ازدواجشون اینه که خانومشون سرکار نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقای محترم که این دیدگاه دارین اگه همه مردها مثل شما فکر بکنن که شما برای بیماری های زنانگی هم که باید خانومتو نو پیش دکتر مرد ببیرن تو بخش زنان فقط مرد باید باشه........)

یا اینکه دوست ندارن خانومشون رانندگی یادبگیره ( آقای محترم چرا متوجه نیستی نیاز هست فکرش بکن تو جاده بیرون از شهر یکدفعه حالت بین رانندگی بد بشه باید اون موقع متوجه بشی؟)

آقایونی بعد ازدواج یا از شرایط شما این هست کهخانومتون تنها بیرون نره خب مگه عسل هست بخورنش اگه بیرون بد باشه که قبل ازاینکه حضرتعالی صاحب اختیاری بشین رفته دیگه این دختر بدرد نمیخوره............
.
.
.
.دخترهای گل باشگاه اگه شمام تا حالا ازاین شرایط خنده دارشنیدین بگین ممنون میشم تا بقیه دیدشون باز بشه

باتشکر :gol:

چه جالب
نظر من کاملا برعکسه:دی

ینی همسرم حتما باید رانندگی بلد باشه.... اصن دوست دارم بیشتر اوقات ماشین زیر پای همسرم باشه

بعدشم همسرم باید بره سره کار.....وگرنه قیدشو میزنم:دی..... البته نه هر کاری.. جامعه خیلی کثیفه... اونجا هایی که صلاحیتشون تایید شده:دی

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب
نظر من کاملا برعکسه:دی

ینی همسرم حتما باید رانندگی بلد باشه.... اصن دوست دارم بیشتر اوقات ماشین زیر پای همسرم باشه

بعدشم همسرم باید بره سره کار.....وگرنه قیدشو میزنم:دی..... البته نه هر کاری.. جامعه خیلی کثیفه... اونجا هایی که صلاحیتشون تایید شده:دی

:redface:...........

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه وقت و حوصله داشتید این تاپیک هارو هم نگاه کنید شاید چیزی متوجه شدید

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/426276-چرامردان-از-کارکردن-زنان-خودداری-می-کنند؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...با-کار-کردن-همسرتون-(خانم)موافقید-یا-خیر؟چرا؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/113617-به-زن-اجازه-کار-در-برون-از-خانه-را-ندهید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/184229-میشه-نظرتونو-بگید
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...دارن-همسره-آیندشون-شاغل-باشه-یا-خانه-دار؟چرا؟

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
من که میگم کار کنید چه معنی میده زن بشینه همه ش بخور بخواب بلند شو کار کن مگو چیست کار که سرمایه ی زندگیمون این کار لامصب:D

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اساسا" فاکتورهای متعددی رو در نظر گرفت باید!

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
اینایی که میگی رو شرح بده(2نمره)

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فک کنم....دوره ی این دیدگاه تموم شد.............
حقوق زن و مرد یکی هست......

دوره این دیدگاها .....................

والله منشا کار کردن زنها از قدیم بوده که زمینهای کشاورزی ..................کارمیکردن

الان دوره مدرن شروع شده.......

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من همچین عقیده ای ندارم که زن حق کارکردن نداره ولی 2مورد اولاهرکاری مناسب زن نیست
یعنی بایدازمحیط کارش مطمئن شد.دوم اینکه نبایدجای زن ومردباهم عوض بشه.
ولی درکل ازخدامه همسرآیندم کارخوبی داشته باشه .

اینکه فرمودین ازمحیط کارش اگه زنی احساس امنیت نکنه مطمئن باشین خودش نمیره

ولی درغیر اینصورت زن خونه دارم اگه بخواد خدایی نکرده ناسالم باشه به این چیزا نیست

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
من دوست دارم زنا کار کنن برید کار کنید:w07:

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام این فقط نظر شخصی منه:

اگه شما واقعاً زنی پیدا کردین که بعد از سر کار رفتن سر هر بگو مگوی کوچیکی نگه مگه تو خرجمو دادی و منت پول درآوردنشو به رخ مردش نکشه دمش گرم بره سر کار ( آره دیدم زنهای که خرابکاری های شوهرشونو بی منت درست کردن دمشون گرم و دیدم مردهایی که به خواسته خانومهاش (حتی معقول) گفتن خیلی سرکارمیری پول درمیاری...)

اگه شما واقعاً زنی پیدا کردین که بعد از سر کار رفتن بخواد بچه دار بشه دمش گرم بره سر کار ( یه چیز مشخصی هست غیر ممکن هست هردو برن سرکار بعدش که چی بشه حالا شاید دیرو وزد بشه دیدم مردهایی که خانومشون خانه دارهست و درفراق بچه هستن ولی اقا تا 10 اززندگی بگذره بچه نمی خواد آقا دمت سرد )

اگه شما واقعاً زنی پیدا کردین که بعد از سر کار رفتن زود تر بیاد خونه یه لیوان آب بده دست مرد دمش گرم بره سر کار( اولا که خانما هیچ وظیفه ای به جز تمکین شوهر ندارن حتی میتونن پول شیری که به فرزند خودشون میدنم بگیرن ولی هیچ زنی اینکارو نمیکنه که هیچ توی خونه هم کارمیکنه بی منت باباش دمش گرم اما این فرمایش شما خب بستگی به شرایط وساعت کاری داری خب اگه زودتر برسه قطعا میکنه ولی حالا مگه اشکال داره آقا زودتر رسید ایشون این کارو بکنه این دیگه ازاون حرفها بود)

اگه شما واقعاً زنی پیدا کردین که بعد از سر کار رفتن تونست تو روابط زناشویی خوب باشه دمش گرم بره سر کار( این روابط ربطی نداره هستن زنهایی که خانه دار هستن با این روابط مشکل دارن زن اگه روحش خسته باشه قطعا مشکل داره اگه خانومی با رفتن سرکار روح شادی داشته باشه قطعا مشکل نداره واگر خانومی با نرفتن سرکار با گذشت زمان افسردگی پیدا بکنه قطعا مشکل داره البته قبول دارم کار رفتن باعث خستگی میشه ولی همه چیز به دوطرف بستگی داره وقتی هردو سرکارباشن باید همدیگرو درک بکنن وقتی یکی بره اجتمال هست که خانوم درک کمتری داشته باشه ولی بازم به درک و شعور طرف قابل داره..)

اگه شما واقعاً زنی پیدا کردین که بعد از سر کار رفتن تونست از تیپ مردای دیگه تعریف نکنه دمش گرم بره سر کار( اگه مردی پیدا کردی رفت سرکار از تیپ خانومهای سرکار یا بیرون نگفت بابا دمش گرم آخه این چه حرفی هست که میزنین این نوع رفتار باید متقابل باشه باید دوطرف حدوحدود خودشونو رعایت کنن..............)
اگه نه که......[/

علیک سلام اونام فقط نظر شخصی من هست.

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

یه سئوال دارم از آقایونی که این دیدگاه و دارن

چرا شرط ازدواجشون اینه که خانومشون سرکار نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقای محترم که این دیدگاه دارین اگه همه مردها مثل شما فکر بکنن که شما برای بیماری های زنانگی هم که باید خانومتو نو پیش دکتر مرد ببیرن تو بخش زنان فقط مرد باید باشه........)

یا اینکه دوست ندارن خانومشون رانندگی یادبگیره ( آقای محترم چرا متوجه نیستی نیاز هست فکرش بکن تو جاده بیرون از شهر یکدفعه حالت بین رانندگی بد بشه باید اون موقع متوجه بشی؟)

آقایونی بعد ازدواج یا از شرایط شما این هست کهخانومتون تنها بیرون نره خب مگه عسل هست بخورنش اگه بیرون بد باشه که قبل ازاینکه حضرتعالی صاحب اختیاری بشین رفته دیگه این دختر بدرد نمیخوره............
.
.
.
.دخترهای گل باشگاه اگه شمام تا حالا ازاین شرایط خنده دارشنیدین بگین ممنون میشم تا بقیه دیدشون باز بشه

باتشکر :gol:

منم با شما موافقم ....
توو این شرایط سخت چه اشکالی داره یه خانوم بیرون کار کنه و کمک خرج شوهرش باشه؟؟؟
اگه قراره یه خانوم رو توو خونه محبوس کنی باید منتظر عواقبش هم باشی ...

به نظر من یه خانوم هیچ اشکالی نداره در چارچوب شخصیتیش به عنوان یه زن و عضوی از جامعه کار مناسب با شخصیتش رو انجام بده...

elh@m_arch

عضو جدید
منم با شما موافقم ....
توو این شرایط سخت چه اشکالی داره یه خانوم بیرون کار کنه و کمک خرج شوهرش باشه؟؟؟
اگه قراره یه خانوم رو توو خونه محبوس کنی باید منتظر عواقبش هم باشی ...

به نظر من یه خانوم هیچ اشکالی نداره در چارچوب شخصیتیش به عنوان یه زن و عضوی از جامعه کار مناسب با شخصیتش رو انجام بده...

الحق که مهندس معمارییییی هستید.
آورین بر شماااا
عواقبو خوب اومدید!:confused: