پسرهای ترشیده که دنبال زن می گردند

اريايي

عضو جدید
آهان ........ پس همگي با ورژن جديد امادگي براي ازدواج اشنا شين : من اهل ازدواج نيستم ولي تو اين تاپيكا مي رم كه بگم اهلش .. ولي كو اهلش؟؟

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا این آبجی مارو (سحر) اذیت نکنید.....

هرکی میاد میزنه برجکشو!!!!!

مگه چیکار کرده با شما

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان ........ پس همگي با ورژن جديد امادگي براي ازدواج اشنا شين : من اهل ازدواج نيستم ولي تو اين تاپيكا مي رم كه بگم اهلش .. ولي كو اهلش؟؟

آره دیگه عزیزم
دنباله اهلش دارم میگیردم
شما چرا اومد اینجا اصلا شما چرا جدیدا همش تو این تایپیکا سر و کله ات پیدا میشه :cool:

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوش به حالت ما که 50 ساله شدیم نتو نستیم زن پیدا کنیم ولی خوب از دوشتان چه پنهان هر کی می پرسه میگیم کیس مناسب پیدا نکردیم:wallbash::w36:

tirmah

عضو جدید
talkh ine k
eyval
vali khodaish amar be zarareh khanumast inghadr ru asab in aghayun rah narid ke amar az ini ke hast badtar beshe

vali 1amareh dige in ast ke dar shahreh tehran in amar 5be 1 na bekhatereh kambud pesar balke hamun3be 1 vali pesara be khatereh vojud dust dokhtar hazer nistan ezdevaj konand vali hamun dokhtar ba vojud boy hazer be ezdevaj ast in 1 vagheyat talkhe

sahar a

عضو جدید
کاربر ممتاز
talkh ine k
eyval
vali khodaish amar be zarareh khanumast inghadr ru asab in aghayun rah narid ke amar az ini ke hast badtar beshe

vali 1amareh dige in ast ke dar shahreh tehran in amar 5be 1 na bekhatereh kambud pesar balke hamun3be 1 vali pesara be khatereh vojud dust dokhtar hazer nistan ezdevaj konand vali hamun dokhtar ba vojud boy hazer be ezdevaj ast in 1 vagheyat talkhe

لطفا قوانينو رعايت كنيد و فارسي بنويسيد:w12:

sahar a

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا این آبجی مارو (سحر) اذیت نکنید.....

هرکی میاد میزنه برجکشو!!!!!

مگه چیکار کرده با شما

این اقایون کلا با این جانب مشکل دارن

حرفشونم که رک و راست نمی گن که واسشون حل کنم :w18::w12::weirdsmiley:
نمی دونم اینم از شانس ماست

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آفرین بر سحر
یک نفس 5 تا جواب نوشت...
آرومتر سحر جان پیاده شو با هم بریم

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
این خواهرمون(سحر) عین 4 لول عراقیها ردیف برجک همه رو مب بنده به رگبار....

ترو خشک باهم میسوزونه....

رحم و مروت نداره...

همرو زمین گیر کرده به مولا

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w16:چی شده؟اینجا چه خبره؟؟
کسی به این پسرای بیچاره زن نمی ده؟؟؟آخیییییییییییییییییییییییییی ناززززززیییییییییی
بزرگ می شین یادتون میره عزیزان :w16:

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
این خواهرمون(سحر) عین 4 لول عراقیها ردیف برجک همه رو مب بنده به رگبار....

ترو خشک باهم میسوزونه....

رحم و مروت نداره...

همرو زمین گیر کرده به مولا

با هات موافقم حاجی جون کاش میرفت نامزد ریاست ج......... میشد صد در صد تو مماظره کم نمیو ورد:biggrin::biggrin::biggrin:

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:w16:چی شده؟اینجا چه خبره؟؟
کسی به این پسرای بیچاره زن نمی ده؟؟؟آخیییییییییییییییییییییییییی ناززززززیییییییییی
بزرگ می شین یادتون میره عزیزان :w16:
بگیر بشین سر جات آبجی وسط دعوا نرخ تعیین میکنی!
سحر جان بچه ها راست میگن چرا همرو از دم اعدام میکنی؟