پسرا بیشتر رابطه رو CUT می کنن یا دخترا؟

Behrooz79

عضو جدید
سلام دوستان،

به نظر شما پسرا بیشتر یه رابطه عاشقانه رو CUT می کنن یا دخترا؟

اون چیزی که من دیدم و از بعضی دوستام شنیدم اینه که بیشتر دخترا CUT می کنن. :confused:

نظر شما چیه؟ :que:

;)

Elham.M

عضو جدید
به نظر من شما دقیقا برعکس میگید.این آقایون هستن که خیلی راحت دل دخترا رو بدست میارن و با نهایتا 2-3 جمله خامشون میکنن و خیلی خیلی از اون راحتتر ازشون دل میکنن و به قول شما رابطشونو cut میکنن.

Behrooz79

عضو جدید
آخه مشکل اینجاست که دخترا اگر هم به قول شما زود دل رو ببازند، ولی بعد از مدتی با بهانه های واهی و ایرادات صد تا یه غاز رابطه رو به هم می زنن........:(

مثلا اینکه: من دیشب فکر کردم ما به درد هم نمی خوریم....:cry:

یا: دیشب خواب دیدم با یه دختر دیگه بودی..........:surprised:

یا: اصلا من اهل دوستی نیستم، دوست دارم تنها باشم.........:confused:

یا از این سری بهانه ها..........:razz:

shabnam777

عضو جدید
کاربر ممتاز
با نظر الهام جان موافقم
ولی اینم در نظر بگیرن که دخترا خیلی زرنگن وقتی می بینن یه رابطه راه به جایی نداره وبی هدفه زود کات و می زنن
این یکی از هزارتا از نظرامه شاید م درست نباشه
خلاصه شما ببخشین

ممنون بهروز جان از تایپیک قشنگت

Behrooz79

عضو جدید
با نظر الهام جان موافقم
ولی اینم در نظر بگیرن که دخترا خیلی زرنگن وقتی می بینن یه رابطه راه به جایی نداره وبی هدفه زود کات و می زنن
این یکی از هزارتا از نظرامه شاید م درست نباشه
خلاصه شما ببخشین

ممنون بهروز جان از تایپیک قشنگت

ممنون شبنم جون........

شاید علت همینه که شما گفتی...یعنی وقتی میبینن رابطه به جایی نمیرسه ( چون اکثر

دخترا هدفشون ازدواجه) به یه بهانه واهی قضیه رو میپیچونن...با همون بهانه هایی که بالا

گفتم....

:confused::confused::confused:

خوشحال میشم بقیه اون نظراتتون رو هم بگین.....

Ebram

عضو جدید
زن موجودیست که همواره به سمت و سوی گرمتر سوق دارد
حالا اگه شما نتونید گرمای لازم رو برای اون فراهم کنید . . .
به همین دلیل هم اکثر پسرها روابط کوتاهتر رو ترجیح میدن

nagola

عضو جدید
به نظر من که بیشتر، پسرا رابطه ها رو کات میکنن. پسرا خیلی زود از دخترا خسته میشن ولی دخترای بدبخت همیشه احساس میکنن باید به اون عهدشون عمل کنن.ولی همیشه هم اینجوریا نیستا!!

Ebram

عضو جدید
آقا اگه قضیه کل کل کردنه تکلیف رو معلوم کنید تا یه بحث داغ داخ راه بندازیم

rosemehr87

عضو جدید
قضیه کل کل کردن نیست
ولی به نظر من 50 50 است نمی شه گفت پسرا زودتر یا دخترا زودتر کات می دن:gol:

Behrooz79

عضو جدید
زن موجودیست که همواره به سمت و سوی گرمتر سوق دارد
حالا اگه شما نتونید گرمای لازم رو برای اون فراهم کنید . . .
به همین دلیل هم اکثر پسرها روابط کوتاهتر رو ترجیح میدن

آره به نظر من هم همین طوره........;)

دخترا اگر چه اولش خیلی ادعا می کنن که قطعا به شما پایبندند و نمی تونند از شما دل بکنند...

اما اگه اون گرمای لازم فراهم نشه، همچین طرفو دو در می کنن که بدبخت پسره نمیفهمه از

کجا خورده..........؟

یعنی یه دفعه می بینی خانم بدون هیچ دلیل یا اعلان قبلی CUT میکنه....

:confused::confused::confused:

eng.amirhossein

عضو جدید
دخترا بی جنبن.البته نه همشون.بلکه 99 درصدشون.به همین دلیل کات میکنن.مطمئنن همینطوره.

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
لطفا ادب رو رعايت كنيد:mad:
حرفتون خيلي زشت بود.

Behrooz79

عضو جدید
بچه ها لطفا از ایجاد مناقشه بپرهیزید...:confused::confused::confused:

نظرات خودتون رو طوری بگین که به بقیه بر نخوره.......:smile::smile::smile:

pishoo

عضو جدید
آقایون وقتی می بینن یکی دوستشون داره و قلب یکی و تسخیر میکنن،انگار که زمین باباشون تصاحب کردن.میگن خوب این تکراریه و دنبالمونه. کاتش می کنن. یا اینکه می بینن وعده اضافیدادن و دیگه داره گندش در میاد،می گن من لیاقت تو رو ندارم و کات می کنن. دیگه به اینکه چه بلایی سر اون دختره بیچاره میاد اصلا فکر نمی کنن که مبادا عذاب وجدان بگیرن.اما دخترا، وقتی که ببینن رابطه عشقولانشون داره به یه رابطه سرویس دهی یه طرفه تبدیل میشه و آقا پسر عزیز بدون س ک..... به چیز دیگه ای فکر نمی کنه و سرویسای دیگه دختر و به حساب نمیاره و فقط سرویس تو همین می بینن،دخترم کات میکنه.ولی این کات کجا و اون کات کجا!!!!!!!!!!!!!!

pishoo

عضو جدید
آقا اگه قضیه کل کل کردنه تکلیف رو معلوم کنید تا یه بحث داغ داخ راه بندازیم
دعوا چیه؟ دعوا کدومه؟خوب خانوما گرمن دیگه؟آقایون که سردن چی؟ همیشه عادت دارن تو نقطه صفر دست و پا بزنن!من کلکل نمی کنما؟ واضحه دیگه؟!

Behrooz79

عضو جدید
آقایون وقتی می بینن یکی دوستشون داره و قلب یکی و تسخیر میکنن،انگار که زمین باباشون تصاحب کردن.میگن خوب این تکراریه و دنبالمونه. کاتش می کنن. یا اینکه می بینن وعده اضافیدادن و دیگه داره گندش در میاد،می گن من لیاقت تو رو ندارم و کات می کنن. دیگه به اینکه چه بلایی سر اون دختره بیچاره میاد اصلا فکر نمی کنن که مبادا عذاب وجدان بگیرن.اما دخترا، وقتی که ببینن رابطه عشقولانشون داره به یه رابطه سرویس دهی یه طرفه تبدیل میشه و آقا پسر عزیز بدون س ک..... به چیز دیگه ای فکر نمی کنه و سرویسای دیگه دختر و به حساب نمیاره و فقط سرویس تو همین می بینن،دخترم کات میکنه.ولی این کات کجا و اون کات کجا!!!!!!!!!!!!!!

در مورد علت Cut دخترا باهاتون موافقم....;)

ولی Cut از سمت پسرا یا به علت اینه که می بینن دیگه هیچ حرفی واسه گفتن ندارند و همه حرفا و مسائل تکراری شده یا اینکه یه case جدید پیدا کردن....

:razz:

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی از پسران هستند که همین که رابطه بصورت عاشقانه شکل می گیرد قصد ازدواجشان تبدیل به این می شه که فعلا نمی توانند رو ازدواج حساب کنند چون فعلا پول ندارند مامانشان بهش اجازه نمی دهد و ... بنابراین cut می کنند

sare_r

عضو جدید
آخه مشکل اینجاست که دخترا اگر هم به قول شما زود دل رو ببازند، ولی بعد از مدتی با بهانه های واهی و ایرادات صد تا یه غاز رابطه رو به هم می زنن........:(

مثلا اینکه: من دیشب فکر کردم ما به درد هم نمی خوریم....:cry:

یا: دیشب خواب دیدم با یه دختر دیگه بودی..........:surprised:

یا: اصلا من اهل دوستی نیستم، دوست دارم تنها باشم.........:confused:

یا از این سری بهانه ها..........:razz:

به نظر من شاید بعضی دخترا از این جور بهانه ها بیارن ولی همشون اینجوری نیستن دخترایی هم پیدا می شن که صادق باشن و نظر طرف رو هم قبل از کات کردن بپرسن....چون دختر نیستی نمی تونی درکمون کنی...................

nminma

عضو جدید
به نظر من دخترا به هیچ عنوان اهل کات کردن نیستن.مگر اینکه :به نظر شما آقا یون اگه طرف با همه باشه و بخواد با همه یه رابطه دوستی داشته باشه نباید رابطه کات بشه.آخه تازگی ها مد شده اقایون چند تا caseانتخاب میکنن یه کدومشونو واسه ازدواج میذارن کنار با بقیه حال میکنن. هر از گاهی هم به اون دختره سر میزنن. اولش هر روز بعدا" هر هفته یوا ش یواش مشه ماهی یه بار......... دختره هم همه چیو میفهمه cutمیده:gol:

sare_r

عضو جدید

در رابطه با کات کردن دخترا کاملا باهات مخالفم.......شاید درست بگی ولی همیشه استثنا هم وجود داره

Behrooz79

عضو جدید
به نظر من دخترا به هیچ عنوان اهل کات کردن نیستن.مگر اینکه :به نظر شما آقا یون اگه طرف با همه باشه و بخواد با همه یه رابطه دوستی داشته باشه نباید رابطه کات بشه.آخه تازگی ها مد شده اقایون چند تا caseانتخاب میکنن یه کدومشونو واسه ازدواج میذارن کنار با بقیه حال میکنن. هر از گاهی هم به اون دختره سر میزنن. اولش هر روز بعدا" هر هفته یوا ش یواش مشه ماهی یه بار......... دختره هم همه چیو میفهمه cutمیده:gol:

آخه اگه این طوری باشه که آقایون هر کدوم چند تا Case داشته باشند که کلی دختر کم میاد.....

:biggrin::biggrin::biggrin:

چند case بودن از تنوع طلبی ناشی میشه و ربطی به پسر و دختر بودن نداره......:razz:

pishoo

عضو جدید
در مورد علت Cut دخترا باهاتون موافقم....;)

ولی Cut از سمت پسرا یا به علت اینه که می بینن دیگه هیچ حرفی واسه گفتن ندارند و همه حرفا و مسائل تکراری شده یا اینکه یه case جدید پیدا کردن....

:razz:

موضوع آقایون سر کیس جدید نیست. سر همون مسئله ای که دخترا کات می کنن.(س ک...)آقایون تو همه چیز دو.دوتا . چهار تا می کنن. میبینن طرف را نمیاد. مثل آب خوردن دختررو می زارن کنا. بعد چند ماه. فکر نمی کنن چی سر طرف میاد؟ چقدر شخصیت دختره خرد میشه؟

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع آقایون سر کیس جدید نیست. سر همون مسئله ای که دخترا کات می کنن.(س ک...)آقایون تو همه چیز دو.دوتا . چهار تا می کنن. میبینن طرف را نمیاد. مثل آب خوردن دختررو می زارن کنا. بعد چند ماه. فکر نمی کنن چی سر طرف میاد؟ چقدر شخصیت دختره خرد میشه؟

این حرفت را قبول دارم متاسفانه عرف جامعه خیلی بد شده :cry:

اريايي

عضو جدید
سلام دوست عزيز به نظر من يه موقع اي بود كه فقط پسرا معروف شده بودن به تنوع طلبي و cut كردن ولي الان با اين كه خودم يه دختر هستم مي گم دخترا هم دسته كمي از پسرا ندارن خيلي تنوع طلب شدن....

Behrooz79

عضو جدید
سلام دوست عزيز به نظر من يه موقع اي بود كه فقط پسرا معروف شده بودن به تنوع طلبي و cut كردن ولي الان با اين كه خودم يه دختر هستم مي گم دخترا هم دسته كمي از پسرا ندارن خيلي تنوع طلب شدن....

خیلی ممنون،

باز خوبه یه دختر پیدا شد حرف حق رو زد.......:smile:

آخرین ویرایش:

ed323

عضو جدید
سلام دوستان،

اون چیزی که من دیدم و از بعضی دوستام شنیدم اینه که بیشتر دخترا CUT می کنن. :confused:

;)[/quote من فكر ميكنم پسرها چون كمتر درگير احساسات عاشقانه زودگذر ميشن راحتتر ميتونن يه رابطه رو قطع كنن

sare_r

عضو جدید
سلام دوستان،

;)[/quote من فكر ميكنم پسرها چون كمتر درگير احساسات عاشقانه زودگذر ميشن راحتتر ميتونن يه رابطه رو قطع كنن
ولی بعضی پسرا این جوری نیستن یعنی به راحتی نمی تونن کات کنن.

بالا