با نظر الهام جان موافقم
ولی اینم در نظر بگیرن که دخترا خیلی زرنگن وقتی می بینن یه رابطه راه به جایی نداره وبی هدفه زود کات و می زنن
این یکی از هزارتا از نظرامه شاید م درست نباشه
خلاصه شما ببخشین
ممنون بهروز جان از تایپیک قشنگت

زن موجودیست که همواره به سمت و سوی گرمتر سوق دارد
حالا اگه شما نتونید گرمای لازم رو برای اون فراهم کنید . . .
به همین دلیل هم اکثر پسرها روابط کوتاهتر رو ترجیح میدن

دقیقا حرفت کاملا درستهمن بدون شک میگم در حال حاضر هر دو با هم مساویند
این cut کردن ریشه در تنوع طلبی دختر ها و پسرها و عدم آگاهی آنها نسبت به واژه عشق است
دعوا چیه؟ دعوا کدومه؟خوب خانوما گرمن دیگه؟آقایون که سردن چی؟ همیشه عادت دارن تو نقطه صفر دست و پا بزنن!من کلکل نمی کنما؟ واضحه دیگه؟!آقا اگه قضیه کل کل کردنه تکلیف رو معلوم کنید تا یه بحث داغ داخ راه بندازیم
آقایون وقتی می بینن یکی دوستشون داره و قلب یکی و تسخیر میکنن،انگار که زمین باباشون تصاحب کردن.میگن خوب این تکراریه و دنبالمونه. کاتش می کنن. یا اینکه می بینن وعده اضافیدادن و دیگه داره گندش در میاد،می گن من لیاقت تو رو ندارم و کات می کنن. دیگه به اینکه چه بلایی سر اون دختره بیچاره میاد اصلا فکر نمی کنن که مبادا عذاب وجدان بگیرن.اما دخترا، وقتی که ببینن رابطه عشقولانشون داره به یه رابطه سرویس دهی یه طرفه تبدیل میشه و آقا پسر عزیز بدون س ک..... به چیز دیگه ای فکر نمی کنه و سرویسای دیگه دختر و به حساب نمیاره و فقط سرویس تو همین می بینن،دخترم کات میکنه.ولی این کات کجا و اون کات کجا!!!!!!!!!!!!!!

آخه مشکل اینجاست که دخترا اگر هم به قول شما زود دل رو ببازند، ولی بعد از مدتی با بهانه های واهی و ایرادات صد تا یه غاز رابطه رو به هم می زنن........
مثلا اینکه: من دیشب فکر کردم ما به درد هم نمی خوریم....
یا: دیشب خواب دیدم با یه دختر دیگه بودی..........
یا: اصلا من اهل دوستی نیستم، دوست دارم تنها باشم.........
یا از این سری بهانه ها..........![]()
آقایون وقتی می بینن یکی دوستشون داره و قلب یکی و تسخیر میکنن،انگار که زمین باباشون تصاحب کردن.میگن خوب این تکراریه و دنبالمونه. کاتش می کنن. یا اینکه می بینن وعده اضافیدادن و دیگه داره گندش در میاد،می گن من لیاقت تو رو ندارم و کات می کنن. دیگه به اینکه چه بلایی سر اون دختره بیچاره میاد اصلا فکر نمی کنن که مبادا عذاب وجدان بگیرن.اما دخترا، وقتی که ببینن رابطه عشقولانشون داره به یه رابطه سرویس دهی یه طرفه تبدیل میشه و آقا پسر عزیز بدون س ک..... به چیز دیگه ای فکر نمی کنه و سرویسای دیگه دختر و به حساب نمیاره و فقط سرویس تو همین می بینن،دخترم کات میکنه.ولی این کات کجا و اون کات کجا!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من دخترا به هیچ عنوان اهل کات کردن نیستن.مگر اینکه :به نظر شما آقا یون اگه طرف با همه باشه و بخواد با همه یه رابطه دوستی داشته باشه نباید رابطه کات بشه.آخه تازگی ها مد شده اقایون چند تا caseانتخاب میکنن یه کدومشونو واسه ازدواج میذارن کنار با بقیه حال میکنن. هر از گاهی هم به اون دختره سر میزنن. اولش هر روز بعدا" هر هفته یوا ش یواش مشه ماهی یه بار......... دختره هم همه چیو میفهمه cutمیده![]()
در مورد علت Cut دخترا باهاتون موافقم....
ولی Cut از سمت پسرا یا به علت اینه که می بینن دیگه هیچ حرفی واسه گفتن ندارند و همه حرفا و مسائل تکراری شده یا اینکه یه case جدید پیدا کردن....
![]()
موضوع آقایون سر کیس جدید نیست. سر همون مسئله ای که دخترا کات می کنن.(س ک...)آقایون تو همه چیز دو.دوتا . چهار تا می کنن. میبینن طرف را نمیاد. مثل آب خوردن دختررو می زارن کنا. بعد چند ماه. فکر نمی کنن چی سر طرف میاد؟ چقدر شخصیت دختره خرد میشه؟

سلام دوست عزيز به نظر من يه موقع اي بود كه فقط پسرا معروف شده بودن به تنوع طلبي و cut كردن ولي الان با اين كه خودم يه دختر هستم مي گم دخترا هم دسته كمي از پسرا ندارن خيلي تنوع طلب شدن....
سلام دوستان،
به نظر شما پسرا بیشتر یه رابطه عاشقانه رو CUT می کنن یا دخترا؟
اون چیزی که من دیدم و از بعضی دوستام شنیدم اینه که بیشتر دخترا CUT می کنن.
نظر شما چیه؟
[/quote من فكر ميكنم پسرها چون كمتر درگير احساسات عاشقانه زودگذر ميشن راحتتر ميتونن يه رابطه رو قطع كنن
ولی بعضی پسرا این جوری نیستن یعنی به راحتی نمی تونن کات کنن.سلام دوستان،
به نظر شما پسرا بیشتر یه رابطه عاشقانه رو CUT می کنن یا دخترا؟
اون چیزی که من دیدم و از بعضی دوستام شنیدم اینه که بیشتر دخترا CUT می کنن.
نظر شما چیه؟
[/quote من فكر ميكنم پسرها چون كمتر درگير احساسات عاشقانه زودگذر ميشن راحتتر ميتونن يه رابطه رو قطع كنن