پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

• در مورد معماري باشد

رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز

دیگه کی میاد
من ميام ولی بايد محکم هلم بدی

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پاشین ببینم. جمع کنید خودتون. کل تالارو تعطیل کردین اومدین قایم باشک بازی میکنید؟؟؟
دومان کجاست گوشتونو بگیره؟؟؟؟:razz:
پاشید بابا. بسه این بازیا

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه بد:cry:خوب امروز 5شنبس بزا يه ذره بازی کنيم زود ميريم سر درسو مشقمون باشه؟

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه بد:cry:خوب امروز 5شنبس بزا يه ذره بازی کنيم زود ميريم سر درسو مشقمون باشه؟
چی بگم به شماها آخه. روزای دیگه که میگید دانشگاه داریم و خیلی نیستید. پنجشنب ها هم وقت استراحته. پس کی میخواین کار کنید؟؟؟
بعدشم هیچوقت استراحت روزای تعطیلتو برای اولش نزار. مثلا بزار فردا شب که شب شنبست و باید بری سراغ کارات استراحت کن. چون الان بهت خوش میگذره. دیگه کاراتو یواش انجام میدی. اونوقت یه وقت دیدی که مجبوری جمعه تا صبح رو کارات وقت بزاری.

البته من نمیدونم شما ترم چند هستی. و ریتم کارات چه جوریه. این یه نصیحته و تجربه شده.

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اين اولين پنجشنبه ای که تو اين ترم تقريبا بيکارم بقيه هفته ها پنجشنبه يا جمعه حاليم نبود همش بايد رو پروژم کار ميکردم /من ترم 3:child: اين ترم کلی کار داريم 3 روز در هفته مقدمات (18) ساعتت در هفته کلی وقتمونو گرفته

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من اين اولين پنجشنبه ای که تو اين ترم تقريبا بيکارم بقيه هفته ها پنجشنبه يا جمعه حاليم نبود همش بايد رو پروژم کار ميکردم /من ترم 3:child: اين ترم کلی کار داريم 3 روز در هفته مقدمات (18) ساعتت در هفته کلی وقتمونو گرفته
برو کیف کن که هر چی میای بالاتر بیچاره تری. ترم چهار برداشت دارید. یه ینی واقعا آخر بدبختیه. مخصوصا اگه استادتون مثل ما کار بخواد.بماند کار طرح که خودش یه دنیاییه.
ترم پنج روستا که خودش یه دنیاییه. اما خب این شیرینه. طرحشم که سنگین تره.
خلاصه اینکه بدون تو هر ترم که هستی از ترم بعدت کارت کمتره. :cry:

roxana sh

عضو جدید
فرمودين اگه كسي اطلاعات بيشتر خواست ميذارين ولي نذاشتين من شنبه تحويل پرو‍‍‍‍ژه دارم
اميدوارم تافردا ظهر بذارين
ممنونم

World Designer

عضو جدید
برج ایفل

برج ایفل

برج ایفل (به فرانسوی: Tour Eiffel) برجی فلزی در میدان شان دو مارس و در کنار رود سن واقع در شهر پاریس است.برج ایفل امروزه به عنوان نماد فرانسه شناخته می‌شود و یکی از شناخته شده‌ترین بناها در جهان است.
ساخت برج ایفل در سال‌ ۱۸۸۷ شروع و در ۳۱ مارس ‌‌۱۸۸۹ به اتمام رسید. در ابتدا برج ایفل برای نمایشگاه جهانی و به مناسبت صدمین سالگرد انقلاب فرانسه ساخته شد ولی پس از ساخت این بنا مورد قبول همگان واقع نشد و ۳۰۰ نفر که در بین آنها می‌توان از امیل زولا ، موپسان، شارل گارنیه و هم چنین الکساندر دوما نویسنده شهیر فرانسوی نام برد، به ساخت آن شدیداً اعتراض نمودند.
نام برج ایفل از نام سازنده‌اش گوستاو ایفل گرفته شده است

armhta

عضو جدید
درسته نماد فرانسه است اما نماد انسان مدرن هم هست چون این شروع مدرنیته بود;)

World Designer

عضو جدید
مرکز ژرژ پمپیدو

مرکز ژرژ پمپیدو

مرکز ژرژ پمپیدو (به انگلیسی: Centre Georges Pompidou) نام مؤسسه هنری و فرهنگی است که در سال ۱۹۷۷ به‌نام ژرژ پمپیدو رئیس‌جمهور فرانسه در پاریس برپا شد.
این مرکز شامل یک کتابخانه عمومی بزرگ و موزه ملی هنر مدرن است. نمایشگاه‌های هنری و فرهنگی نیز همیشه در آن برپا است.

طرحی از نمای مرکز ملی هنر و فرهنگ ژرژ پمپیدو

ویژگی ظاهری مهم این مرکز معماری بی‌همتا و جنجال برانگیز ساختمان آن است. این ساختمان را رنزو پیانو و ریچارد راجرز طرح کردند. در این طرح تمام لوله‌کشی‌ها و کانال‌های تهویه‌هوا و سیم‌کشی برق در بیرون ساختمان ودر معرض دید قرار دارد. حتی تیرها و ستون‌های سازه ساختمان نیز همگی دیده می‌شود. منتقدان آن را به انسانی شبیه دانسته‌اند که دل و روده‌اش بیرون از بدن قرار دارد.
میدان استراوینسکی در کنار ساختمان این مرکز با مجموعه‌ای از تندیس‌های متحرک در میان و کنار یک استخر آب جلوه دیگری از هنر مدرن را به بازدیدکنندگان عرضه می‌کند.
بنیاد پژوهش و هماهنگی موسیقی و آکوستیک نیز بخشی از این مرکز است.پاریس، سال ۱۹۶۹ زمان اتمام بزرگ‌ترین پروژه فرهنگی هنری فرانسه: «مرکز ملی هنر و فرهنگ ژرژ پمپیدو» اثری تا آن زمان منحصر به فرد که به وسیله دو تن از معماران جوان اروپایی یعنی رنزو پیانو و ریچارد راجرز طراحی و ساخته شد. مرکز ژرژ پمپیدو واجد خصوصیاتی کاملاً استثنایی است. کانونی چند منظوره که شامل موزه ملی هنرهای مدرن، مرکز طراحی صنعتی، اداره توسعه فرهنگی و دو ارگان مهم دیگر یعنی کتابخانه عمومی مرجع و موسسه پژوهش‌های تطبیقی آکوستیک موسیقی IRCAM است.ژرژ پمپیدو رئیس جمهوری وقت فرانسه پس از بنیانگذاری موسسه پژوهش‌های تطبیقی، مدیریت آن را به پیر بولز آهنگساز و مولف پیشروی فرانسوی سپرد. اندیشه ابتدایی بولز در موسسه، گسترش پژوهش در زمینه منابع نوین صوتی، آموزش آزاد و کمک به شکوفایی نسل جوان آهنگساز بود.

World Designer

عضو جدید
برج کج پیزا

برج کج پیزا

آغاز ساخت این برج در ۹ آگوست ۱۱۷۳ به انجام رسید. چند سال پس از شروع ساخت آن، هنگامی که تنها سه طبقه پایینی آن به پایان رسیده بود، این برج خمیدگی خودش به سمت جنوب‌شرقی را نشان داده بود. پس از آن ساخت این برج به مدت ۱۰۰ سال متوقف شد.
چهار طبقه بعدی آن سپس با همان تمایل به خمیدگی به پایان رسید. پس از چندین وقفه در ساخت این برج قسمت ناقوس‌های آن نیز در سال ۱۳۷۲ به پایان رسیدند. این برج به این ترتیب ۵۵ متر بلندی و هفت ناقوس داشت، که به علت خطر ریزش آن، ناقوسهای آن به صدا در نمی‌آمدند.در آن ۳۰۰ پله نصب شده است، ضخامت پی های برج در حدود ۵ متر است که روی ماسه، کار گذاشته شده اند. عده ای معتقد هستند همین امر سبب کج شدن برج شده است. کل انحراف برج ۲/۴ متر است که ۳۰ سانتیمتر این کجی، مربوط به ۱۰۰ سال اخیر است.
بر طبق یک افسانه گالیلئو گالیله که خودش نیز یک پیزایی بود، آزمایشاتش در مورد سقوط آزاد را نیز در بالای این برج انجام داد.
این برج به این ترتیب، به نشان اصلی شهر پیزا تبدیل شد و سال ۱۹۸۷ نیز توسط یونسکو به میراث فرهنگی پیوست.
از ۷ ژانویه ۱۹۹۰ بازدید از این برج توسط توریستان ممنوع شد. چون خطر ریزش آن افزایش پیدا کرده بود. پس از ۱۲ سال و کمی راست‌سازی برج از ۱۵ دسامبر ۲۰۰۱، دیدار از این برج ۱۴،۵۰۰ تُنی مجدداً توسط بازدید‌کنندگان آزاد شد.

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام اخه استاده ما خیلی پیچیده تر از مکعب و اینا خواسته.اسلایدا هم که به ما نشون داد خیلی پیجیده بودند :(لطفا کمکم کنید:smile:

سلام.
حجم های پیچیده تری که می شناسی یا دیدی رو نام ببر تا ببینم چه چیزی تو ذهنت هستش.
اگر منظور 12 وجهی یا از این نوع حجم هاست که ، بله ، اینها هم هست و بسیار عالیه که باهاشون کار کنی.
می تونی حجم هایی رو هم که می سازی مثل یه توده که همه وجه هاش بسته ست در نظر نگیری و Solid نباشه. مثلاً ممکنه تو حجم هات یه سری شکاف یا بازشو یا گشودگی ایجاد کنی (تو هر کدوم از وجه هاش یا به شکل رندوم و اتفاقی).
فکر می کنم یه کتاب ترکیب حجم باید داشته باشیم که " فرانسیس چینگ" نوشته ولی مطمئن نیستم...... ولی یه همچین کتابی یه زمانی دیده بودم که کار جالب این کتاب این بود که نشون می داد چه طور میشه حجم هارو پر و خالی کرد، در واقع یه مکعب یا هر حجمی رو انقدر بهش یه تیکه هایی اضافه می کرد یا ازش کم می کرد که به نظر خیلی پیچیده می رسید و واقعاًً هم پیچیده شده بود.

hamidarchitec

عضو جدید
برو کیف کن که هر چی میای بالاتر بیچاره تری. ترم چهار برداشت دارید. یه ینی واقعا آخر بدبختیه. مخصوصا اگه استادتون مثل ما کار بخواد.بماند کار طرح که خودش یه دنیاییه.
ترم پنج روستا که خودش یه دنیاییه. اما خب این شیرینه. طرحشم که سنگین تره.
خلاصه اینکه بدون تو هر ترم که هستی از ترم بعدت کارت کمتره. :cry:

چی میگی واسه خودت :biggrin: بابا بدبختی کجا بود . بهترین دوران زندگی ... :)

اگر به رشته ات علاقه نداشته باشی هر چی که باشه برات زجراور میشه;)

من خودم هم کار میکردم هم درس میخوندم خیلی باحال بود یادش به خیر.

آخرین ویرایش:

Cardinal

عضو جدید
تئاتر ومعماری.....................

تئاتر ومعماری.....................

دوستان عزیز من برای تحقیق درس مبانی نظری معماری نیاز به کمک دارم :gol:

موضوع تحقیق من در رابطه با تئاتر و معماری است لطفا در این زمینه هر سایت و یا لینکی میشناسید و یا کتاب یا مرجع خاصی رو میدونید من رو مطلع کنید
ضمنا ساختمان تئاتر ایرانی یا خارجی که طبق اصول معماری ساخته
شده باشد و به درد موضوع تحقیقم بخوره اگر میشناسید بهم معرفی کنید.

;);):heart::gol:ممنون

armhta

عضو جدید

موافقم ;)تازه بخاطر همین درسا مثل روستا و ... کلی اردو میریم و حال میکنیم:smile:
بیشتر دانشجو های دیگه توی دانشگامون بهمون حسودی میکنن :D

zhsaffar

عضو جدید
پاشین ببینم. جمع کنید خودتون. کل تالارو تعطیل کردین اومدین قایم باشک بازی میکنید؟؟؟
دومان کجاست گوشتونو بگیره؟؟؟؟:razz:
پاشید بابا. بسه این بازیا

مثلا قايم شده بوديما...دومان هيچم گوشمون نميگيره.....شايد.... با تيپا از پاتوق بندازمون بيرون بلكه يكمي بيشتر كار كنيم...
...البته نه به اين شدت ها....:biggrin:
آخه پاتوق همينجوري خلوت هست...چه برسه به اينكه ماهم پاشيم بريم.

archi_atish

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

اتیش پاتوقم اومد
:rambo::w42::w14:

زرناز جون چطوری عزیزم ؟:w26:

ووووووااااااااااااااااای ببین کی اینجاس.....حمید جون حالت خوبه ؟:w08:

archi_arch

مدیر بازنشسته
زرناز جان ممنون بایت مطالب ودسته بندی ات. یه پیشنهاد داشتم به نظرم اگه لینک هر پستی رو هم رو اسمش قرار بدی خیلی بهتر باشه البته زحمتت میشه ولی واسه دسترسی بهتر بچه ها خیلی کمک میکنه.اگه بتونی اینکارو بکنی کهیخلی خوبه اما اگه سختته بیخیال :victory:
ممنون

armhta

عضو جدید
بازی قایم باشکم شد بازی؟
بیان مسابقه ماست خوری راه بندازیم...:D

armhta

عضو جدید
اقا ماست نه...خوابمون میگیره....

بیاین با تیر کمون نشونه گیری کنیم:w17::w14:
من تیر ندارم کمون هم ندارم...:cry:چیکار کنم
چطوره یه بنای مشهور رو توصیف کنیم بقیه حدس بزنن هر کی درست گفت امتیاز میدیم
اول خودم ...
اولین بنای شیشه ای جهان؟

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
موافقم ;)تازه بخاطر همین درسا مثل روستا و ... کلی اردو میریم و حال میکنیم:smile:
بیشتر دانشجو های دیگه توی دانشگامون بهمون حسودی میکنن :D

کاملا باهاتون موافقم. من خودم عاشق معماری هستم. برام اصلا سختی نداره. حتی ترم پیش برای برداشت مجبور شدیم هفته ی آخر سه ساعت در شبانه روز بخوابیم.روستا هم که واقعا حرف نداره. من اصلا از اینکه معماری میخونم پشیمون نیستم. چون دوستش دارم.
اما خب همه ی کارها باید روی روال و برنامه باشه. اگه نباشه میشه بیچارگی. اونوقت مثل برداشت ما باید گریه کنیم موقع کار. مخصوصا با اون استاد ما.

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
زرناز جان ممنون بایت مطالب ودسته بندی ات. یه پیشنهاد داشتم به نظرم اگه لینک هر پستی رو هم رو اسمش قرار بدی خیلی بهتر باشه البته زحمتت میشه ولی واسه دسترسی بهتر بچه ها خیلی کمک میکنه.اگه بتونی اینکارو بکنی کهیخلی خوبه اما اگه سختته بیخیال :victory:
ممنون
پیشنهادت واقعا منطقیه عزیزم. بعضیاشو گذاشتم اما بعضیاش مثلا چند تاش از یه سایت بود. به خاطر همین نگذاشتم. اما باشه. چشم از این به بعد با منبعش میزارم.:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا