پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

• در مورد معماري باشد

رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

archiman

کاربر فعال
سلام
من واقعا خوشحالم که باشگاه یه عضو ی مثل شما داره.
شما البته خودتون صلاح خودتون رو بهتر میدونین ولی به نظر من اگه دو سال قید کار رو بزنین و از یه دانشگاه سراسری لیسانس بگیرین خیلی موقعیت های کاری بهتری دارین.
مخصوصا که شما کاردانی سراسری هم بودین.رشته ی ما حیفه که تو هر دانشگاهی درس داده بشه.
یه کم بیشتر فکر کنین تا بعدا خدایی نکرده پشیمون نشین.
به هر حال موق باشین.

سلام
بخاطر اظهار لطفتون ممنونم
حق با شماست ارزش رشته ما خیلی بیشتر از این حرفهاست، اگرچه خیلی ها اینو قبول ندارن اما به قول معروف قدر زر زرگر شناسد........
اما فعلا مجبورم نمیخوام کارمو از دست بدم و در ضمن یه مشکل کوچولو دیگه هم هست بابت لیزینگ کلی چک به ایران خودرو دادم میان میگیرن میبرنم:biggrin:

انشا الله کارشناسی ارشد جبران میکنم ، یه جای خوب که به قول شما ارزششو داشته باشه
بازم ممنونم
خدا نگه دار

archi_atish

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم:thumbsup2::w21::w27:
بیاید در مورد سوال سعید خان بحث کنیم....که چرا اومدیم رشته ی معماری

:w45:

hamidarchitec

عضو جدید
من اومدم معماری تا دیدم به دنیا باز بشه و پیله خودم رو پاره کنم ولی تازه بعد از فارق التحصیلی فهمیدم باید توی همه زمینه ها متفاوت عمل کنم

archi_atish

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 2 سال کامپیوتر خوندم..اما دیدم دوستش ندارم...هر چی با خودم کلنجار رفتم دیدم نه نمیتونم تحملش کنم...این یه طرف قضیه بود..از طرف دیگه هم دیدم عاشق طراحی هستم.از طراحیه ساختمون گرفته تا طرح یه فنجون...این بود که نشستم دوباره خوندم واسه معماری و به لطف خدا هم قبول شدم..اما وقتی وارد رشته شدم دقیقا حس تو رو داشتم حمید...معماری واقعا دنیای بزرگ و متفاوتی داره

armhta

عضو جدید
من عاشق رشته ام هستم از همون بچگی هم همش خونه عروسکی درست میکردم ولی بعضیا نمیذاشتن...:razz:

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام :smile:اگه کسی کمکم نکنه :(خواهش میکنم به منه ترم اولی کمک کنید:gol:برای درس کارگاه و مصالح استاد ازمون خواسته یه تعدادی سلول درست کنیم به یه اندازه بعد با اونا ترکیب حجمی درست کنیم :confused::confused:یه سری اسلاید هم بهمون نشون داد :(من باید برای شنبه نمونه سلول به استاد نشون بدم:(کسی بهم کمک نمیکنه:smile:لطفا:redface:

سلام.
درست کردن ترکیب حجمی کار سختی نیست فقط یه مقدار خلاقیت و فکر می خواد.
یکسری حجم از یه فرم دلخواهت درست کن. مثلاً مکعب، مکعب مستطیل، هرم و هر کدوم اینا، همون طور که خودتم گفتی می شه یه سلول. بعد اینارو باهم ترکیب کن، با هم تداخلشون بده، رو سر همدیگه بچینشون، می تونی تمام ترکیب هاتو روی رأس های این حجم ها بنا کنی.
حتی می تونی به جای اینکه حجم هارو بسازی از حبه قند های مکعبی برای ساختن این ترکیب حجمی استفاده کنی و هر یکدونه حبه قند یک سلول باشه.

یه برجی هست، اگر اشتباه نکنم تو توکیو، که کار معمار ژاپنی " کیشو کوروکاوا" هستش و اسمش "برج کپسولی ناکاگین" هستش. اگر بتونی تصاویرشو ببینی خوبه چون تماماً سیستم ساختش سلولیه.
اگر تو همین باشگاه بری تو قسمت "عکس های معماری"، یه تاپیکی هست به اسم "ساختمان های عجیب-قسمت اول" که
" saeedgoodboy" یه عکس از همین برجی که گفتم اونجا گذاشته.

موفق باشی.

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام .
ممنونم از راهنماییتون. میشه لطف کنید اسامی این اساتید را به انگلیسی برام بفرستید.:gol:

سلام.
بله عزیز.
Mies vander Rohe
Zaha Hadid
Piet Mondrian
Richard Meier
در رابطه با تئودور وندسبورگ تو کتاب "فضا،زمان، معماری" اثر "گیدئون" و ترجمه "مزینی" مطلب هست؛ متأسفانه دیکته ی لاتینش رو نمی دونم. تو این کتاب راجع به Mies و Mondrian هم باید مطلب باشه.

در ضمن، Le Corbusier هم جزو معمار-نقاشان معروفه که سبک نقاشیش Purism هستش.
راجع به این هم تو همون کتابی که گفتم مطلب هست.

موفق باشی

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش من رتبم جوری بود که همه رشته های مهندسی مياوردم پس شانسی انتخاب کردم اول معماری رو زدم شانسی قبول شدم ولی الان وافعا راضيم

mohandes_mosi

عضو جدید
راستش من رتبم جوری بود که همه رشته های مهندسی مياوردم پس شانسی انتخاب کردم اول معماری رو زدم شانسی قبول شدم ولی الان وافعا راضيم

:cry:
خوش به حالت
من واقعا عاشق معماری بودم و هستم
ولی این ترم احساس کردم طراحیم نمیاد
احساس میکنم نمیتونم یه معمار باشم
فک میکنم چشمه های خلاقیت و ایدم خشکیده :cry:

archi_atish

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry:
خوش به حالت
من واقعا عاشق معماری بودم و هستم
ولی این ترم احساس کردم طراحیم نمیاد
احساس میکنم نمیتونم یه معمار باشم
فک میکنم چشمه های خلاقیت و ایدم خشکیده :cry:
ترم چندی مهندس جون که این حس رو پیدا کردی ؟

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ترم 3 زياد تجربه ندارم ولی زود تصميم نگير يا نا اميد نشو يه استاد داريم هميشه ميگه اگه يه موقع حس کردين خسته اين يا موضوع گيجتون کرده يا طرحتون نمياد يه مدت به تناسب با زماني که دارين به خودتون استراحت بدين اصلا به اون موضوع فکر نکنين ولی بعدش بياين و حسابی کارتونو دنبال کنين

ebi136

عضو
درخواست نقشه ساختمان دو طبقه و هرطبقه 85و115

درخواست نقشه ساختمان دو طبقه و هرطبقه 85و115

سلام

من نقشه هاي كامل ساختمان دو طبقه رو پيلوت با مشخصات زير ميخوام براي پروژه

1- عرض زمين 12 طول 25 عرض كوچه 12

2- هرطبقه 2واحد 85و115متري

3- پلان موقعيت - همكف - تيپ - آكسبندي - فنداسيون نواري ومنفرد با جدول- ستونها -ميلگرد گذاري........

قبلا از زحمت شما عزيز سپاسگزارم

mohandes_mosi

عضو جدید
من ترم 3 زياد تجربه ندارم ولی زود تصميم نگير يا نا اميد نشو يه استاد داريم هميشه ميگه اگه يه موقع حس کردين خسته اين يا موضوع گيجتون کرده يا طرحتون نمياد يه مدت به تناسب با زماني که دارين به خودتون استراحت بدين اصلا به اون موضوع فکر نکنين ولی بعدش بياين و حسابی کارتونو دنبال کنين

:redface:
خیلی فکره جالبیه
من عاشق استراحتم
حتما جواب میده

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w46:
سلام بچه ها ميگم بياين همه نظر بديم که چه کارای ميتونيم تو پاتوق انجام بديم بعد عملیشون کنيم به نظر خود من ميتونيم يه موضوع غير درسی مطرح کنيم بعد در موردش بحث کنيم و ....:cowboy:
چقدر مارو تحويل گرفتين بابا شرمنده:cry:

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام دوباره
من خیلی جستجو کردم ولی سه بعدی و مقطع و فیلم از خانه آبشار پیدا نکردم
ممنون میشم اگه این اطلاعاتو دارین زودتر بذارین

:(

رکسانا جان شما فعلا این لینکی که من می دم دانلود کن شاید مشکل شما حل شد ..... ما همچنان منتظر تحلیل خانه آبشار هستیم.....

http://www.divshare.com/download/5454328-eaf یلینک شامل مقطع و کلیه پلان ها می باشد
بچه ها شما اینجارو دیدین؟!
اینجا هم دو تا فیلم از خانه ی ابشار هست!
فرانک لوید رایت و آثارش

mohandes_mosi

عضو جدید
نشه کل هفته ای رو که فرصت داری استراحت کنی يه مدت کمی بعد تو اون مدت اصلا به موضوت فکر نکن

باید این کارو تمرین کنم

دنبال تفکر معمارانه ام
میدونی
بعد این همه مدت هیچیم معمارانه نیست
این خیلی عذابم میده:surprised:

archi_atish

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w46:
چقدر مارو تحويل گرفتين بابا شرمنده:cry:
تینا جون عزیزم موضوع مشخص شد عزیزم...ناراحت نشو خانومی
سعید خان مدیر سایت موضوع داد عزیزم..
قرار شد در این مورد صحبت کنیم که چرا اومدیم معماری فدات شم

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب چرا چنتا کتاب نمی خونی مثلا معماری و راز جاودانگی از کريستوفر الکساندر:book:

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
تینا جون عزیزم موضوع مشخص شد عزیزم...ناراحت نشو خانومی
سعید خان مدیر سایت موضوع داد عزیزم..
قرار شد در این مورد صحبت کنیم که چرا اومدیم معماری فدات شم
مرسی ممنون شما ترم چندی کودوم دانشگاهی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا