نمی خوام حذفش کنیا وا خاک تو سرم. شرمنده الان حذفش میکنم![]()

اما مال چی بود اخه

نمی خوام حذفش کنیا وا خاک تو سرم. شرمنده الان حذفش میکنم![]()
بچه ها موافقید به موضوعی که سعید خان داد بپردازیم ؟نمی خوام حذفش کنی
اما مال چی بود اخه![]()
اصلاح کردی یا از صحنه ی روزگار محوش کردی ؟ا وا خاک تو سرم. شرمنده الان حذفش میکنم![]()
سلام
من واقعا خوشحالم که باشگاه یه عضو ی مثل شما داره.
شما البته خودتون صلاح خودتون رو بهتر میدونین ولی به نظر من اگه دو سال قید کار رو بزنین و از یه دانشگاه سراسری لیسانس بگیرین خیلی موقعیت های کاری بهتری دارین.
مخصوصا که شما کاردانی سراسری هم بودین.رشته ی ما حیفه که تو هر دانشگاهی درس داده بشه.
یه کم بیشتر فکر کنین تا بعدا خدایی نکرده پشیمون نشین.
به هر حال موق باشین.
سلاماگه کسی کمکم نکنه
خواهش میکنم به منه ترم اولی کمک کنید
برای درس کارگاه و مصالح استاد ازمون خواسته یه تعدادی سلول درست کنیم به یه اندازه بعد با اونا ترکیب حجمی درست کنیم
یه سری اسلاید هم بهمون نشون داد
من باید برای شنبه نمونه سلول به استاد نشون بدم
کسی بهم کمک نمیکنه
لطفا
![]()
سلام .
ممنونم از راهنماییتون. میشه لطف کنید اسامی این اساتید را به انگلیسی برام بفرستید.![]()
راستش من رتبم جوری بود که همه رشته های مهندسی مياوردم پس شانسی انتخاب کردم اول معماری رو زدم شانسی قبول شدم ولی الان وافعا راضيم
ترم چندی مهندس جون که این حس رو پیدا کردی ؟
خوش به حالت
من واقعا عاشق معماری بودم و هستم
ولی این ترم احساس کردم طراحیم نمیاد
احساس میکنم نمیتونم یه معمار باشم
فک میکنم چشمه های خلاقیت و ایدم خشکیده![]()
ترم چندی مهندس جون که این حس رو پیدا کردی ؟
من ترم 3 زياد تجربه ندارم ولی زود تصميم نگير يا نا اميد نشو يه استاد داريم هميشه ميگه اگه يه موقع حس کردين خسته اين يا موضوع گيجتون کرده يا طرحتون نمياد يه مدت به تناسب با زماني که دارين به خودتون استراحت بدين اصلا به اون موضوع فکر نکنين ولی بعدش بياين و حسابی کارتونو دنبال کنين
چقدر مارو تحويل گرفتين بابا شرمندهسلام بچه ها ميگم بياين همه نظر بديم که چه کارای ميتونيم تو پاتوق انجام بديم بعد عملیشون کنيم به نظر خود من ميتونيم يه موضوع غير درسی مطرح کنيم بعد در موردش بحث کنيم و ....![]()
نشه کل هفته ای رو که فرصت داری استراحت کنی يه مدت کمی بعد تو اون مدت اصلا به موضوت فکر نکن
خیلی فکره جالبیه
من عاشق استراحتم
حتما جواب میده
سلام دوباره
من خیلی جستجو کردم ولی سه بعدی و مقطع و فیلم از خانه آبشار پیدا نکردم
ممنون میشم اگه این اطلاعاتو دارین زودتر بذارین
![]()
بچه ها شما اینجارو دیدین؟!رکسانا جان شما فعلا این لینکی که من می دم دانلود کن شاید مشکل شما حل شد ..... ما همچنان منتظر تحلیل خانه آبشار هستیم.....
http://www.divshare.com/download/5454328-eaf یلینک شامل مقطع و کلیه پلان ها می باشد
نشه کل هفته ای رو که فرصت داری استراحت کنی يه مدت کمی بعد تو اون مدت اصلا به موضوت فکر نکن
تینا جون عزیزم موضوع مشخص شد عزیزم...ناراحت نشو خانومی
چقدر مارو تحويل گرفتين بابا شرمنده![]()
مرسی ممنون شما ترم چندی کودوم دانشگاهیتینا جون عزیزم موضوع مشخص شد عزیزم...ناراحت نشو خانومی
سعید خان مدیر سایت موضوع داد عزیزم..
قرار شد در این مورد صحبت کنیم که چرا اومدیم معماری فدات شم