چه عجب یه سر به این تاپیک زدین شماای وای چرا؟
بچه ها شما دارین اصلی ترین و موثرترین درسارو کلا بیخیال میشین!!! زبان و ریاضی خیلی خیلی مهم و تاثیر گذارن! چرا نمیخواین بخونین؟ حداقل سوالهای سالهای قبلو نگاه کنین و نمونه هاشو یاد بگیرین که حداقل چند تا سوال بزنین.یا زبان! من شنیدم زبان تو ازاد بیشتر گرامر میاد خوب حیفه که! یه ذره گرامر بخونین کلی سوال میتونین جواب بدین.از لغت که راحتتره!
بچه ها اینقدر راحت از درسای به این مهمی نگذرین.یه سوال ریاضی کلی میتونه شمارو جلو. بندازه و بالعکس.
معماران گرامی خبر بدی واستون دارم زنده یاد مهندس قهوه ای از بزرگان هنر اول ( معماری ) به رحمت ایزدی پیوست .
روحش شاد .
بابا بی خیال ما خودمون این شکلی هستیمخاطرات دانشجویی هم خوبه هاااااااا
مخصوصا از نوع غمناکش
اصلا ما هرکی درام تر باشه![]()
سلام عزیزمچه عجب یه سر به این تاپیک زدین شما![]()
دوستان اگه ميشه تيتر هاي اين جدول كه هر كدوم از اين اعداد مال چيه بگيد چون من متوجه نشدم
بابا بی خیال ما خودمون این شکلی هستیمفکر کن خاطرات غمناکم بشنویم.میشیم این
![]()
باهت موافقم شدييييييد!!! منم همش دارم همينو مي گم به خدا. مرسي عزيزمای وای چرا؟
بچه ها شما دارین اصلی ترین و موثرترین درسارو کلا بیخیال میشین!!! زبان و ریاضی خیلی خیلی مهم و تاثیر گذارن! چرا نمیخواین بخونین؟ حداقل سوالهای سالهای قبلو نگاه کنین و نمونه هاشو یاد بگیرین که حداقل چند تا سوال بزنین.یا زبان! من شنیدم زبان تو ازاد بیشتر گرامر میاد خوب حیفه که! یه ذره گرامر بخونین کلی سوال میتونین جواب بدین.از لغت که راحتتره!
بچه ها اینقدر راحت از درسای به این مهمی نگذرین.یه سوال ریاضی کلی میتونه شمارو جلو. بندازه و بالعکس.
اين حرفو نزن عزيزم. منم اونقدر نمي خونم. يه روز خوب مي خونمسلام عزیزم
والا چی بگم؟! خجالت میکشم بیام این تاپیک!![]()
چون اولا هیچ کاری نکردم و حرفی واسه گفتن ندارم!!!از طرفی هم از روی adroit عزیز خجالت میکشم! که برخلاف قولم تا الان تنهاش گذاشتم!
ببخش ادریوت جان جبران میکنم!
ولی ایس من جان چرا میخوای کمتر بیای؟! بچه ها خوب منم دیگه کمتر میخوام بیام سایت ولی این تاپیک و یکی دو تا تاپیک دیگه به نظرم نباید راکد بمونه.خوبه کمتر بیایم ولی نه اینکه کلا نیایم! میتونیم فقط به همین چند تا تاپیک سربزنیم! چون ضمن اینکه به همدیگه کمک میشه و باعث تشویق همدیگه هم میشیم و از اخبار و اطلاعیه های سازمان هم بهتر با خبر میشیم و حتی اگه سوالی هم داشتیم و جایی به مشکل برخوردیم میتونیم از همدیگه یا از بقیه ی بچه ها بپرسیم.
رفتن چرا؟!![]()
چرا iceman جان؟ واسه اينكه مي خواي درس بخوني؟یه مدت خیلی کم میامهمتونو به خدا میسپارم ایشالا...همه قبول میشید
آخه يه مدته من كمتر ميامچرا این تاپیک انقد بی حال شده
مرسي عزيزم. شما هم همين طور.خسته نباشید دوستای عزیزم.....پایدار باشید و شاد
عزیز منابع کنکور تو تاپیک کارشناسی ناپیوسته هستهی گفتم منابع کنکور رو بزارین
نزاشتین
حالا خودم پیدا کردم بعدا میزارم تو سایت
ممنون ولی عزیز اینجا تاپیک کارشناسی ناپیوسته است!قابل بچه های گل اینجا رو نداره
منابع کنکور ارشد دانشگاه آزاد