میخام استفاده کنم دوست عزیز فقط یه کم عجله ای هستش واسه اون ممنون میشم یه مطلبی بزارینسلام
شما می تونید از کتاب طراحی اقلیمی ترجمه وحید قبادیان - محمد فیض مهدوی استفاده کنید.![]()
باید این درخواستتونو تو بخش در خواستها میدادید
خیلی پیشنهاد توپی هستش ولی کجا وکیسلام به همه بچه های معماری
یه پیشنهاد برای یه گردش و مسابقه اسکیس
از بچه هایی که علاقمند هستند خواهش میشه زمان و شهر دلخواه خود را بنویسند سپس با هم یه قراری میزاریم تا همدیگرو ببینیم
اصلا این طور که شما میگید نیست. معمولا اگه کسی در این مورد چیزی بدونه جواب میده مهم هم نیست که اینجا باشه یا اونجا. باید اول قوانین تالارو بخونید. این تاپیکها اگه جای خودشون نباشن حذف میشن. تعجب میکنم چرا تاحالا حذف نشدن.سلام
منم دقیقا دنبال این موضوع میگردم تو بخش درخواستها هم مطرح کردم ولی کسی جوابی نداد
این مبحث واقعا گستردس
اونجا انقدر سئوالات مختلفی مطرح میشه که تک توک جواب میگیرن لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم![]()
سلام من یه مدت نبودم .......... عجب سوژه ای شد ایییییییییییییییییییییییییییییییین !!!!!!!!
به به احوال کاربر های گم شده...!!!
به به احوال کاربر های گم شده...!!!
قدم رنجه فرمودین...
کجا از این طرفا ؟
سعيد حالا كه پيدا شدم ممكنه پروژه هاي اين ترم منو تو انجام بدي ؟ تا منم با خيال راحت به كارام برسمدارم متلاشي ميشم
![]()
حالا بذار يه چند نفر داوطلب پيدا بشه بعدا!dynamic از تو بعیده!!!
سعید اگه پروژه dynamic رو انجام بدی باید روی پروژه منم کار کنی![]()
سلام دوست عزیز مطالب فوق العاده بود. در عین حال کامل بود.رایت : " در آغاز پی بردم که سکونتگاه اساسا مانند غار نیست بلکه مانند سرپناهی وسیع در هوای آزاد هم آهنگ با چشم انداز به بیرون و درون است ."
رایت : " نگذارید دیوار سقف و کف اکنون شریک یکدیگر نشوند بلکه جزئی از یکدیگر باشند و هر یک بر دیگری و در دیگری تاثیر بگذارند . "
رایت بین سالهای 1916تا 1922 به ژاپن سفر کرد و در ژاپن هتل امپریال را در توکیو طراحی کرد . در این سالها شدیدا تحت تاثیر معماری ژاپن بود . ارتباط خانه با محیط ، الهام از طبیعت ، معماری ارگانیک ( ژاپنی ) ، سیالیت فضاهای داخلی . دومدرسه معماری شمال و جنوب در شیکاگو و نیومکزیکو ، تاسیس کرد .
در کل می توان معماری رایت را چنین توصیف کرد : معماری ارگانیک ، ترکیب ساختمان با طبیعت و نه تحمیل ساختمان بر طبیعت ، ساختمان باید در دل تپه ساخته شود و به صورت افقی ( که در رقابت با طبیعت مطرح نشود ) ، مصالح بکار رفته باید منطبق با همان طبیعت که ساختمان ساخته می شود باشد . شکل ساختمان بی قاعده و منفصل بندی شده و این عمل نه تنها بدلیل عملکرد ها بلکه به دلیل بی قاعده گی طبیعت بستر ساختمان ، توجه به مورفولوژن سایت و توجه به عملکرد و تکنولوژی ساخت ، یکی از شاخصه های اصلی در طراحی مسکن رایت آتشگاه در مرکز خانه و تنها عنصر عمودی معماری رایت بود و این عنصر عمودی بقیه فضاهای مسکن را سازمان می داد .
منبع الهام کارهای رایت : هنر و صنایع ( هنر و پیشه ) - ساختمانهای ژاپنی - مکتب شیکاگو
شاهکارهای معماری رایت :
Falling Water House (1937) Pennsylvania
Guggenhiem Museum (1956-1959) Newuork
در کل سه هدف عمده رایت عبارتند از :
ارتباط سیال بین داخل و خارج با گشودگی های مداوم و عناصر برنامه ریزی شده افقی بودن چشمگیر آنها که ارتباط کامل با زمین به وجود می آورد . تقارن محوری برای تمرکز سیالیت در نقاط مشخص ، برای نمونه در جلوی بخاری یا به سمت منظر اصلی ( چشم انداز ) بکار گرفته شده است .
پسشگامان معماری مدرن
Frank Lioyd Wright ( 1869- 1959 )
بین سالهای 1893- 1887 دردفتر آدلر و سولیوان کار می کرد . قسمت اول فعالیتهای رایت که تا سال 1910 ادامه داشت شامل تعداد زیادی خانه های مسکونی بود .
لارکین - Larkin House ( 1905 )
کیسای اوک پارک - Oak Park - ( 1906 ) - معبد یگانگی - The Unity Temple
ایلینوین - Hickox house ( 1900 )
نظریات رایت در مورد معماری ، در سال 1930 ، اصول برنامه ریزی برگرفته شده از کتاب رایت در معماری و دموکراسی :
1- کم کردن دیوارهای داخلی و ایجاد یک محیطی برای جریان هوا ، نور و چشم انداز به طوری که در کل پیوسته نشان داده شود .
2- هماهنگ ساختن بنا با محیط خارج ( ثابت شده است که سطوح گسترده افقی بهترین وسیله برای ایجاد همبستگی است )
3- پلان آزاد
4- نشان دادن پی ها به صورت سکوی آجری کوتاه برای قرار گرفتن خانه بر روی آن
5- عدم استفاده از مصالح متنوع ، استفاده از مصالح جدید
6- دادن تناسبات منطقی و انسانی به تمام درها و پنجره ها
7- قرار دادن تاسیسات حرارتی درداخل ساختمان ( آتشگاه در مرکز ساختمان ) تاسیسات روشنایی و لوله کشیها در استخوان بندی ساختمان بطوری که جزئی از پیکره ساختمان باشد .
8- مبلمان ساختمان به عنوان عناصر ارگانیک معماری و طرح آنها از بنا و الهام گرفته از آن باشد .
9- حذف تزئینات ( دوره های معماری ) حذف ظرایف کاریها
لارکین - Larkin Bulding ( 1902-6 ) Newyork
ویلتیس - Willitts House ( 1902 )
کونلی - Coonley House
روبی - Robie House ( 1909 ) Chicago
ماشین و صنعت به نظر رایت وسیله ای است که توسط آن می توان میان مصالح ساختمانی و تصور نزدیکی بیشتری ایجاد کرد
پس درسته که از قدیم گفتم سلام گرگ بی طمع نیست..(بلانسبت شما)
سعيد حالا كه پيدا شدم ممكنه پروژه هاي اين ترم منو تو انجام بدي ؟ تا منم با خيال راحت به كارام برسمدارم متلاشي ميشم
![]()
شما بزار تکلیف کاندید اول روشن بشه بعد شما از آب گل آلود ماهی بگیر..dynamic از تو بعیده!!!
سعید اگه پروژه dynamic رو انجام بدی باید روی پروژه منم کار کنی![]()
حالا ببینیم چی پیش میاد....باشه سعید جان اگه دینامیک از کاندیداتوری رفت کنار شما پروژه ی من رو انجام میدی؟
موفق باشید.
ببين به خاطر يه پروژه اونم معلوم نبود درست انجام بدي يا نه چيا كه بهم نگفتي!پس درسته که از قدیم گفتم سلام گرگ بی طمع نیست..(بلانسبت شما)
تاحالا کجا بودی؟
شما بزار تکلیف کاندید اول روشن بشه بعد شما از آب گل آلود ماهی بگیر..
آسیاب به نوبت..
ببين به خاطر يه پروژه اونم معلوم نبود درست انجام بدي يا نه چيا كه بهم نگفتي!
نخواستيم.
عزيزم اون بالا بالاها يه تاپيك هست كه ايده طرح ترم جاريتون چيه ...باشه دینامیک جان
بچه ها موضوع بحث عوض شد
موضوع طرح این ترمتون چیه ؟
نظرات خودتون رو بگین.
موفق باشید.