چرا مارال جان؟از چه نظر میگی خارجن؟این عکسا مال چه درسی هستن؟کارگاه مصالح ؟ و موضوع چی بوده؟
چون مخصوصا بعضی هاشون دیگه به نظر خیلی خارج از محدوده میان!
یه سوال! تو نرده ها و درختهاتو با چی کار کردی؟
معمار جان خیلی کار خوبی کردی فقط اگه یه کمم دربارشون توضیح بدی خیلی خوبه.هم اینکه مال چه درسی هستن و اگ مصالحی که توش به کار رفته رو میدونی بگی ممنون.
چرا مارال جان؟از چه نظر میگی خارجن؟
چون مخصوصآ سه چها تا از اینها رو اگه جلو استادای ما بذاری براش ضعف میرن!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها اگه میشه رو هر کدوم ایراداتشونو و نکته هاشونو بگین ما که از استادا خیری ندیدیم!!!
فقط یکم خشن کار کردی
اون نماز خانه رو بیشتر تحت تاثیر معماری اسلامی خواستی کار کنی؟
اره خوب منم حرفتو قبول دارم ولی یادمه یکی از استادامون به یکی از بچه ها که از رنگهای مختلف و ... تو ماکتش استفاده کرده بود (اتفاقا دقیقآ همین قهوه ای واسه خود بنا و سبز واسه اطرافش تازه با نوارهایی از کاغذ کادو اطراف کار کشیده بود و ... ) 20 داد و کلی هم ازش تعریف کرد!!!اولا به نظر من ماکت معماری نباید همه چیزش شبیه عناصر طبیعی که ما میبینیم باشه باید مقداری هم حالت گرافیکی داشته باشه.
البته بعضی از کارا خوب بود ولی بعضی ها مخصوصا یکی که اومده بود نرده کشیده بود و باغچه به صورت واقعی درست کرده بود خوب به نظرم زیاد جالب نیومد چون حتی ما استادی داشتیم که می گفت درخت رو به شکل طبیعی و واقعیش درست نیکنید یه چند تا خلال دندون بزارید و چند تا مقوا رو هم برش بدید بزنید سرش.
و یه چیز مهم تر ترکیب رنگه! هماهنگی رنگ هایی که در ماکت به کار برده میشه خیلی مهمه جوری که به اون ماکت ارزش معمارانه بده مثلا به کار بردن سبز به اون صورت شدید در کنار قهوه ای خب به نظر من زیاد موفق نیست.
ممنون بهرام جان .
خشن از چه نظر ميگي ؟ به خاطر فرمش يا مصالحي كه به كار بردم ؟
خوب خواستم تقريبا هم مدرن باشه و نه خيلي اسلامي بيشتر رو هندسي بودنش تاكيد داشتم . پلان 6 ضلعي داره و گنبد هندسي با اجزاي مثلثي .
خوشحال ميشم ديد و نظري كه درباره كارام داري بگي .
البته مارال جان منتظر كاراي تو هم هستم![]()
مارال جان من باهات موافقم که رنگ توی بنا تآثیر گذاره........و باید رنگها با هم همخوانی داشته باشن........
ولی من به این معتقد هستم که کار خوب باشه ........ولی از هر رنگی که خواستیم استفاده کنیم....حتی رنگهایی که ضدییت دارن
من خودم یکی از ماکت هام رو به همین سبک درست کردم ....خیلی هم قشنگ شد....
اگه بشه میزارم تو سایت......البته کار من ضدییت نداره
به این صورت کارکرده بودم....که اولآ طرحم ایده گرفته شده بود از بدن ماهی ......(فضای داخلی و خارجی رو خیلی نرم کار کردم).....سبک کارای گائودی
که به 3 طبقه ختم میشد....هر طبقه که بالاتر میرفت کوچیکتر از پایینی میشد........
رنگ ماکتمم سفید بود .........بعد اومدم با استفاده از یه نوار قرمز رنگ به صورت به اضافه (+)
طبقه سوم رو شاخص کردم که ادامه ی خط های ب اضافه تا روی طبقاط دیگه و روی زمین هم رسیده بود.........
به نظر من خیلی راه واسه شاخص کردن و رنگ آمیزی ماکت وجود داره.......
ممنونم مارال جان!
راستی تخته شاسی A4وA3و بزرگترش هم باید داشته باشی . انواع کاغذ ها مثل a3و و a4 و ... کاغذ پارس و...
مارال جان اصلا به کل یادم رفته بود عجب گچ بازی کردیم شما هم داشتید؟
با هاش چی درست کردید من اینو ساختم:
http://www.www.www.iran-eng.ir/imagehosting/826446fce727b7eea.jpg
خیلی جالب در نیومد ولی ....
سلام
پیشنهاد من اینه که اگه می خوای راپید بخری حتما یه بار مصرف بگیر
بیخود پول زیادی برای راپید دایمی نده.