پر کردن دندان با چسب دوقلو

جیرجیری

عضو جدید
:w40:

البته این جریان واقعیه است یعنی در واقع هفته گذشته برای خودم اتفاق افتاد :biggrin:

من یک دوست دارم که این بیچاره همکارمه، یعنی کارمون یکی است دو سه روز بود که دو تا از دندون های آسیابش شکسته بود و هی ما را می کشید اینطرف آنطرف و آدرس می خواست که یک جا برود دوندن های شکسته را پر کند هر چی هم گشتیم همه بالا 100 تومن می خواستند اینهم خوب نمی خواست این پولا را بدهد یعنی اصلا اینقدرها نداشت خلاصه آقایی که شما باشید دست آخر ما یک چسب دوقلو داشتیم ورداشتیم و قاطی کردیم و دوندن های این دوستم را پر کردم :confused::cool::biggrin:
هرچند خنده دار است ولی نخنید باورکنید

من می خواهم بدونم بلایی سر این بابا نمی آید تز ما را بکار زده ، اگه مشکلی نداره تا خودم هم دوندنم را با این روش پر کنم ;):biggrin:

mahian90

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w40:

البته این جریان واقعیه است یعنی در واقع هفته گذشته برای خودم اتفاق افتاد :biggrin:

من یک دوست دارم که این بیچاره همکارمه، یعنی کارمون یکی است دو سه روز بود که دو تا از دندون های آسیابش شکسته بود و هی ما را می کشید اینطرف آنطرف و آدرس می خواست که یک جا برود دوندن های شکسته را پر کند هر چی هم گشتیم همه بالا 100 تومن می خواستند اینهم خوب نمی خواست این پولا را بدهد یعنی اصلا اینقدرها نداشت خلاصه آقایی که شما باشید دست آخر ما یک چسب دوقلو داشتیم ورداشتیم و قاطی کردیم و دوندن های این دوستم را پر کردم :confused::cool::biggrin:
هرچند خنده دار است ولی نخنید باورکنید

من می خواهم بدونم بلایی سر این بابا نمی آید تز ما را بکار زده ، اگه مشکلی نداره تا خودم هم دوندنم را با این روش پر کنم ;):biggrin:
:gol:

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
فوق دست بالاش مردنه
که اونم مرگ هر لحظه در کمین انسان است
پس اصلا" ناراحت نباش کارتو ادامه بده جانم

mahian90

عضو جدید
کاربر ممتاز
فوق دست بالاش مردنه
که اونم مرگ هر لحظه در کمین انسان است
پس اصلا" ناراحت نباش کارتو ادامه بده جانم
:w15:

موادی که در پر کردن دندان به کار میره مواد خاصی هست که پایداری زیادی داره و مضر برای بدن نیست. ولی چسب ممکنه موادی داخلش باشه که به مرور در آب دهان حل بشه و خوردنش برای بدن مضره.

اما به عنوان یک راه حل موقت بد نیست و می تونه از تخریب بقیه دندان جلوگیری کنه. باید در اولین فرصت به دندون پزشک مراجعه کنید و پشت گوش نندازید.

بالا