پرچم سوزی ؛ درست یا نادرست؟ (این بحث سیاسی نیست و تنها یک سوال است)

Ehsan H

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا سوزاندن پرچم یک کشور کار درستی است؟
این کشور می تواند ایالات متحده ی آمریکا باشد یا انگلستان یا دانمارک یا اسرائیل یا روسیه یا چین یا هر کشور دیگری. مهم نیست فقط مهم این است که این کار درست است یا نه؟

پرچم هر کشور نشانگر هویت ملی ساکنان آن است نه نشان سیاسی سیاستمداران آن و اینجاست که انسان می پرسد که به آتش کشیدن هویت ملی یک سرزمین چه معنایی دارد.

این یک بحث سیاسی نیست چرا که این کار تنها در ایران رواج ندارد و در کشورهای دیگر هم انجام می شود.

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کار ضده انسانی ترین کار در عالم هستی محسوب میشه به نظره من
من حتی از روی پرچمه کشور هایی که در جلوی یه مجتمع به اصطلاح فرهنگی روی زمین پهن شده نمیرم
این چه کاریه؟؟
توهین به یه ملت و نه به یه دولت..واقعا نمی فهمن و نه متوجه نمیشن..نمی فهمن که پرچمه یه کشور برای مردمش عزیزه..مقدسه
من واقعا برای اون دسته از آدم هایی که این کارو میکنن متاسفم
بعد میان میگن احترامه متقابل....

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم کار درستی نمیدونم..
ما اگر با دولتها مشکل داریم با ملتها دوست هستیم..
نماینده ی اون ملت ها پرچمشونه..
پرچم ها نماینده ی دولتها نیست.

losi

عضو جدید
منم کار درستی نمیدونم..
ما اگر با دولتها مشکل داریم با ملتها دوست هستیم..
نماینده ی اون ملت ها پرچمشونه..
پرچم ها نماینده ی دولتها نیست.

به نظر منم این کار اصلاً توجیه پذیر نیست
موافقم پرچمها نماینده ملت ها هستند نه دولتها...

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به نظر من پرچم چه نماینده ملت باشه چه دولت ، در هر صورت کار درستی نیست .
اگه نماینده ملت باشه که واضحه و دلیل نمیخواد ؛
اگر هم نماینده دولت باشه ، باز هم کار درستی نیست ؛ شما با یه نفر مشکل داشته باشین ، میشینین تو خونه و بهش بد و بیراه میگین ؟ اگه اینجوریه که هر کی از اون یکی بدش بیاد باید بره لاستیک ماشینش رو پنچر کنه !

*توت فرنگی*

عضو جدید
من بم برمیخوره کسی پرچم ایرانو بسوزونه ونسبت به اونایی که اینکارو کردن حس تنفر بم دس میده!100%وقتی ماهم این کارو میکنیم شخصیت خودمونو میاریم پایین و تو دنیا خودمونو منفور میکنیم....

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هم مخالفم با این کار. این کار توهین هست.
پرچمها نماد ملت یک کشور هستند، گذشته از دولتها و توهین به هیچ ملتی پذیرفتنی نیست. گذشته از اینکه این کار سبب اقدام مقابله به مثل خواهد شد که درنتیجه باز هم پسندیده نیست.
در تعالیم اسلام نیز توهین به دشمنان منع شده است.

بالا