وا!ريا كاري؟؟؟اون هم واسه يه غذا؟بهتون قول میدم شماهایی که الان
میگین اعتصاب غذا میکنیم و غذای سلف رو نمیخوریم
اولین کسایی هستین که میرین سر صف غذای سلف!!!خانوم ها فقط اصرار دارن آقایون رو تهییج کنن و بفرستن جلو!!!
ریاکاری تا کی؟؟؟
بچه ها داشتم صفحات اول رو نگاه مي كردم....كلي آدم فراموش شده رو ديدم...كسي ازشون خبر نداره؟!
راستي نسيم راست مي گه....چرا انقدر اينجا خلوت شده؟!نكنه ما رو روز اعتراض ديديد ترسيديد كه ديگه پيداتون نمي شه؟!!
سلام دوستان من به عنوان پیشکسوت دنیای درس و دانشگاه وکسی که تا الان 10ترم درس خونده یکسری نکته بگم . دانشگاه پرند رو مقایسه کنم با دوران کاردانیم شاید یک چیز بدرد بخوری تو حرفام پیدا شه.
1.اول راجع به مسیر دانشگاه اصلآ نا شکری نکنید چون رفت و آمد دانشگاه تو هر نقطه تهران هم همینقدر وقت می گرفت مگر اینکه خونتون نزدیکه یک دانشگاه باشه که 99% هم آدم اونجا قبول نمیشه.تنها مشکل اینکه صبح ها یک کم زیادی شلوغه.بخصوص اتوبوسهای پرند که من فکر کنم باید یک کاری براش بکنیم.
2.بابا بخدا غذای دانشگاه بد نیست.برید مقایسه کنید با شهرهای دیگه.توقع هم نداشته باشید غذای رستوران البرز بدن .نمی کم اعتراض نکنین.اصلآ دانشجو اعتراض نکنه دانشجو نیست بخصوص تو سن و سال شما دوستان اما مسائل مهمتری هست برای اعتراض.
3.یک نکته جالب که من اینجا دیدم دهقان کاملآ نشسته بود به اعتراض بچه ها نسبت به یکی از استادها گوش می داد.اراک که بودیم تا شکایت استاد رو به مدیر گروه می کردیم می گفت جمع کن جمع کن اصلآ حال نکرده با قیافت نمرتو نداده.حالا حرف حسابت چیه؟البته دهقان استاد رو دیگه بهش درس نداد.چیزی که تو اراک عمرآ انجام نمیشه.
4.از این دوران لذت ببرید.رفقا و دوستان و جنس مخالف و همه چی رو امتحان کنید.کم کم که سنتون بره بالا مثل من دیگه دل و دماغ هیچ کاری رو ندارید.حتی حس و حال اعتراض رو.خلاصه بخورید و بیاشامید اسراف هم بکنید اونش با من
بابا حراست های پرند هم زیاد ناجور نیستن.بگذریم از حراستهای خانم که استون گذاشته بودن هفته پیش لاک دخترا رو پاک می کردن تا برن تو.اراک که بودیم حراستها پلیسهای بازنشسته اداره آگاهی بودن بعد مون ادبیات و رفتار رو تو دانشگاه هم پیاده می کردن.در مورد غذا هم بسبت به تهران آره بده.کم بودنش رو هم من فکر میکردم مشکل از منه.پس شما ها هم سیر نمی شین.ها ها
فرزاد جان ما میخواییم همه چی رو امتحان کنیم ولی این حراست لعنتی نمیذاره!
تو امتحان کردی خوب بود این همه چی رو میگما!!
تا اونجایی که یادمه هر روزی که اعتراض بوده من و سارا اومدیمبهتون قول میدم شماهایی که الان
میگین اعتصاب غذا میکنیم و غذای سلف رو نمیخوریم
اولین کسایی هستین که میرین سر صف غذای سلف!!!خانوم ها فقط اصرار دارن آقایون رو تهییج کنن و بفرستن جلو!!!
ریاکاری تا کی؟؟؟
نامرد گفتی تموم شد؟سلام به همه
حراست دانشگاه 2 هفته پیش دوست من رو گرفته بود نگهش داشته بود تو اون اتاق حراست ورودی ساختمان فنی مهندسی مثل پشه ای که انداخته باشی تو ظرف شیشه ای
مگه ولش میکردن نامردا، 4 ساعت اونجا بود تا رفتیم سند گذاشتیم درش اوردیم
اولا این سارا که گفتی کیه؟تا اونجایی که یادمه هر روزی که اعتراض بوده من و سارا اومدیم
پس ریا کاری و این حرفارو لطفا بذار کنار
خودتم میدونی
حالا دختر و پسر فرقی نداره ما میخواییم نتیجه بگیریم همین و بس![]()
سارا منماولا این سارا که گفتی کیه؟
ثانیا من چی رو میدونم؟
ثالثا این رو باهات موافقم که دختر و پسر فرقی نداره وهدف همه ی ما نتیجه گرفتنه
اما کلا روز اعتصاب غذا چند نفر از دخترا نرفتن سلف؟؟؟؟؟
ما که ترم اولیم
ولی شماها که اعتراض کردید تاثیری هم داشت؟
تو دانشگاه قبلی (انقلاب اسلامی) هر وقت چمن های دانشگاه رو کوتاه میکردن روز بعدش قرمه سبزی میدادن پرند هم اینجوریه؟
اینجا خورشت کرفس میدن
انشاا... مزه جلبک که نمیده؟
سه شنبه پیش سلیمی بودم داشت پول غذا های سلف رو میشمرد خیلی جالب بود:
البته حدودی مینویسم مقدار دقیقش یادم نیست
در کل630 هزار تومن فروش داشتن
440 هزار تومن سلف برادران
130 هزار تومن سلف خواهران
10 هزار تومن خوابگاه
20 هزار تومن آزاد
حالا باز ننویسین که جمعش 630 نمیشه حدودی نوشتم خورده هم داشت.
سه شنبه پیش سلیمی بودم داشت پول غذا های سلف رو میشمرد خیلی جالب بود:
البته حدودی مینویسم مقدار دقیقش یادم نیست
در کل630 هزار تومن فروش داشتن
440 هزار تومن سلف برادران
130 هزار تومن سلف خواهران
10 هزار تومن خوابگاه
20 هزار تومن آزاد
حالا باز ننویسین که جمعش 630 نمیشه حدودی نوشتم خورده هم داشت.
سلام دوستای گلم
من لیلا رشته گرافیک هستم
اینجا الان پیدا کردم
چقدر دانشگاه ما اینجا فعاله![]()
سلام دوستای گلم
من لیلا رشته گرافیک هستم
اینجا الان پیدا کردم
چقدر دانشگاه ما اینجا فعاله![]()
مرسی رضا جونخوش اومدی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | پاتوق دانشجویان دانشگاه ازاد پرند | دانشگاه آزاد | 6 | |