hosseinn-p
عضو جدید
سلامآخر هیچکس این بهمن حدادی رو نمی شناسه؟ضمنآ خیلی از آشنایی باهاتون خوشحالم.من نا پیوسته مکانیکم
به جمع ما خوش اومدی

با حدادی ترمو داری یا سیالات؟؟؟؟؟
سلامآخر هیچکس این بهمن حدادی رو نمی شناسه؟ضمنآ خیلی از آشنایی باهاتون خوشحالم.من نا پیوسته مکانیکم
چرا اینقدر عصبی شدی ؟؟؟هان....منو جا زدن؟؟؟؟؟؟؟کی گفته
من در جا میزنم ولی جا نمیزنم!!!!!
حالا که اینطوره من تا آخرش هستم
آخه دادا مهدیو داداش حسین
چرا پشت سر من غیبت میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
معلومه چون امروز اولین روز دانشگاهته دیشب خوابت نمیبرد
ماهم ترم اول اینطوری بودیم بعد دیدیم دانشگاهم مثل جاهای دیگست
عادت میکنی راحتم خوابت میبره![]()
شدیم 6 نفرمنو جا زدن؟؟؟؟؟؟؟کی گفته
من در جا میزنم ولی جا نمیزنم!!!!!
حالا که اینطوره من تا آخرش هستم
آخه دادا مهدیو داداش حسین
چرا پشت سر من غیبت میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تبریک............بچه یک خبر مهم:
امروز تولد امیره نمی خواین یه تبریک بهش بگین؟
سلام شما دانشگاه آزاد واحد پرند هستید؟
زود،تند،سریع بگین ببینم یک شنبه ساعت چند؟اگه بتونم(بازم میگم اگه بتونم قول نمی دم) کلاسامو جا به جا میکنم منم میامشدیم 6 نفر
به جمع ما خوشامدی
1.من و دوستم
2.حسین 1
3.حسین 2
4.مهدی
5.علیرضا
دیگه نبوووووووووووووووووووووووووود.............![]()
بچه یک خبر مهم:
امروز تولد امیره نمی خواین یه تبریک بهش بگین؟
تبریک............![]()
همیشه شاد باشید
خوب اسم منو رد کنبچه ها یکیتون که وضع انتخاب واحدش خرابه و با حذف و اضافه کارش راه نمیافته
به من بگه قاطی بروبچ گروهمون اسمشو رد کنم فقط بگم شنبه ساعت 8 باید پاشه بره یونی
فقط یکی![]()
ترمو دارم.یک بارم با هیهات داشتم که نخوندم مجبوری حذف کردم.چجوریه حدادی؟غیبت رو گیره؟درس و نمره چجوریه.ممنونسلام
به جمع ما خوش اومدی
با حدادی ترمو داری یا سیالات؟؟؟؟؟
تا وقتی که بچه ها بترسین هیچ کاری نمیتونیم بکنیمكسي اون چيزهايي كه نسبت بهش اعتراض داريم رو نوشت؟؟بچه ها تعداد امضا خيلي مهمه ها!اگه بتونيد اون نوشته رو توي سلف بديد بچه ها بخونند و امضا كنند خيلي خوب مي شه.
اگه قرارتون حتما اون يك شنبه است لطفا از طرف من هم امضا كنيد.
فعال باشیم یعنی چی؟یک توضیحی میدی؟بعضی استادا تیکه بندازی و تو چشم باشی مهمه اما من درس دادنشو دیدم خیلی سوال می پرسه از بچه ها و کلاس رو دوست داره هر جوری هست اکتیو کنه و تو بحث ها شرکت بده.ظاهرآ سخت گیر هم هست.دوستان عزيزي كه در مورد اساتيد پرسيده بودند:
من نازيلا ابراهيمي رو ميشناسم.استاد بدي نيست.بين بد و بدتر هميشه خانم ابراهيمي انتخاب مي شه!اگه به تمرين هايي كه حل مي كنه مسلط باشيد مي تونيد درسش رو پاس كنيد.اگه توي كلاس فعال باشيد مي تونيد نمره ي خوبي بگيريد!
استاد پارسا هم اكثرا تعريفش رو مي كنند,با اين كه تا به حال استاد من نبوده اما مي دونم استاد خيلي خوبيه!....
اگه از لحاظ رياضي سطح بالايي داريد استاد پوحسني استاد بدي نيست.خيلي بيش تر از اون چيزي كه بايد درس مي ده و خيلي خيلي سخت مي گيره.استاد خشكيه.اما اگه سطح متوسطي داريد ترجيحا با اين استاد كلاس برنداريد!!چون احتمال افتادنتون بالاي 70درصد مي شه...
دوستان عزيزي كه در مورد اساتيد پرسيده بودند:
من نازيلا ابراهيمي رو ميشناسم.استاد بدي نيست.بين بد و بدتر هميشه خانم ابراهيمي انتخاب مي شه!اگه به تمرين هايي كه حل مي كنه مسلط باشيد مي تونيد درسش رو پاس كنيد.اگه توي كلاس فعال باشيد مي تونيد نمره ي خوبي بگيريد!
استاد پارسا هم اكثرا تعريفش رو مي كنند,با اين كه تا به حال استاد من نبوده اما مي دونم استاد خيلي خوبيه!....
اگه از لحاظ رياضي سطح بالايي داريد استاد پوحسني استاد بدي نيست.خيلي بيش تر از اون چيزي كه بايد درس مي ده و خيلي خيلي سخت مي گيره.استاد خشكيه.اما اگه سطح متوسطي داريد ترجيحا با اين استاد كلاس برنداريد!!چون احتمال افتادنتون بالاي 70درصد مي شه...
دوستان عزيزي كه در مورد اساتيد پرسيده بودند:
عزيزم منظورت اينه كه من مي ترسم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!تظاهرات يا راه پيمايي واسه موسوي نمي خوايم بريم كه بترسم واسه اون هم با اين كه مي ترسيدم رفتمتا وقتی که بچه ها بترسین هیچ کاری نمیتونیم بکنیم
درهرصورت ما 1شنبه میریم خوشحال میشیم شما و دوستاتون هم تشریف بیارین در مورد موضوعات قابل بحث هم نیم ساعت صحبت میکنیم بعد میریم
![]()
قبول دارم....منم باهاش كلاس داشتم.اگر تو نازیلا ابراهیمی را فقط میشناسی من باهاش کلاس داشتم.این ترم هم باهاش دارم
مفت نمیارزه.اصلا به درد نمیخوره
سوادش زیر صفره
عزيزم منظورت اينه كه من مي ترسم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!تظاهرات يا راه پيمايي واسه موسوي نمي خوايم بريم كه بترسم واسه اون هم با اين كه مي ترسيدم رفتم
من يك شنبه ها كلاس زبان دارم.300هزار تومان پول دارم مي دم واسه چند جلسه.باور كن نمي تونم كنسلش كنم!ولي باز هم مي گم اگه شنبه باشه با اين كه كلاس ندارم حاضرم بيام.
لطفا دقيقا بگيد كجا!!
قبول دارم....منم باهاش كلاس داشتم.
گفتم كه!بين بد و بدتر انتخاب مي شه!
فعال باشي يعني مدام در كلاس باهاش در ارتباط باشي تا بشناستت,به درسش علاقه نشون بدي و تمرين هايي كه مي گه رو حتما حل كني!(چه اون هايي كه ازتون سر كلاس مي خواد چه اون هايي كه واسه كار در منزل هست)فعال باشیم یعنی چی؟یک توضیحی میدی؟بعضی استادا تیکه بندازی و تو چشم باشی مهمه اما من درس دادنشو دیدم خیلی سوال می پرسه از بچه ها و کلاس رو دوست داره هر جوری هست اکتیو کنه و تو بحث ها شرکت بده.ظاهرآ سخت گیر هم هست.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | پاتوق دانشجویان دانشگاه ازاد پرند | دانشگاه آزاد | 6 | |
![]() |
انجمن پرند | دانشگاه آزاد | 16 |