نمره ي تاريخ من هنوز نيومده.......اين جوري فقط مي تونم 14واحد بردارم....خيلي نامردند.
بچه ها يه آمار درست حسابي از اساتيد بديد ديگه؟نكنه مي خواين ترم ديگه مشروط شم؟
توي درس هاي عمومي توي درس هاي پايه چه كساني خوبند؟
اگه مشخص بود كه غمي نداشتمشما اسم اساتید دروس پایت رو بگو تا راهنماییتون کنیم؟؟؟؟؟؟![]()
علم مواد من با یوسف جدید پاس کردم!!!!اگه مشخص بود كه غمي نداشتم
براي فارسي فاطمه کاکاوند قلعه نوعي خوبه يا مريم فرهنگ؟براي برنامه نويسي سميه حيدري خوبه يا كبري شريفيان؟براي علم مواد ميرزا يوسف جديد علي يا عشوري؟براي استاتيك افشار يا علي بيگي؟دروس عمومي مثل اخلاق و اين جور چيزها هم هركي خوبه بگيد ديگه![]()
با جدید که هیچ درسی رو نگیر (کلا دیوانست ) استاتیک هم شهریار افشار دروس عمومی هم اخلاق ونهج البلاغه با مهرگان مسعودی انقلاب هم با حاج آقای خودم محمدی یکتااگه مشخص بود كه غمي نداشتم
براي فارسي فاطمه کاکاوند قلعه نوعي خوبه يا مريم فرهنگ؟براي برنامه نويسي سميه حيدري خوبه يا كبري شريفيان؟براي علم مواد ميرزا يوسف جديد علي يا عشوري؟براي استاتيك افشار يا علي بيگي؟دروس عمومي مثل اخلاق و اين جور چيزها هم هركي خوبه بگيد ديگه![]()
سلام به همه ی دوستان عزیز
من امسال مکانیک جامدات پرند قبول شدم می خواستم بدونم چجور واحدیه پرند؟ از هر نظر که دوست داری بگو...
مرسی که می خوای جواب بدی![]()
سلام ورودت رو هم به دانشگاه هم به تاپیک تبریک میگم میبینم که تعداد مکانیک ها هر روز بیشتر میشه البته من قبلا پیشنهاد داده بودم از این به بعد به این تاپیک بگیم تاپیک مکانیکا در مورد سوالت هم بگم سطح علمی گروه مکانیک خفن بالاست بپا ترم های اول مشروط نشی
دوست گلم مرسی
راستش اینطور که تو گفتی به خدا ترسیدم
نکنه مشروط بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هیچ چی همه واحدا نیم ساعت انتخاب واحد میکنن تو باید اینجا 23ساعت و نیم انتخاب واحد کنی تازه اگه بعد از این که باز کردی سایت را ظرفیتی باقی مونده باشه برا تو.
استاداشم که نه که خیلی زیادن هر ترم تعدادشون کمترم میشه
پس عملا اینجا فرقی با دوران ابتدایی نداره که همه درسات را با یه نفر داشتی.
موقع نمره دادنم که باید تا تموم شدن ترم جدید که داره میاد صبر کنی تا نمرهات بیاد.
من امسال مکانیک جامدات پرند قبول شدم می خواستم بدونم چجور واحدیه پرند؟ از هر نظر که دوست داری بگو...
شماها دیگه چقد نامردید
نمیخواید جواب سوال قبل منو بدید؟
very very goodفقط یادت باشه همون اول بری یه سلامی خدمت دکتر دهقان عرض کنی!!!!!
یادت نره این از نون شب هم برات واجب تره....
اگه هم تونستی یه دوتا فحش آبدار هم خدمت قمی و دکتر فرزاد بدی دریغ نکن
دستت درد نکنه
هل من ناصر ینصرنی؟ هاذا ماذا فی الدانشگا؟
با اینا کسی داشته یا خبر داره
کدوم بهتر نمره میده؟
دروس زپرتی!
نوروزي مرتضي
حديدي قمبواني حسين
مهرگان مسعودي عليرضا
موسوي گيلاني
روزبه محمدرسول
محمدي محمدحسين
محمدي نجف آبادي عبدالکريم
بخشنده حميد
محمدي ايلامي رحيم
غلامي مظفر
محمدي حميد رضا
ترمو 1
حدادی؟؟؟؟؟؟؟؟
دینامیک
بهرامي مهدي؟؟؟
اجزا
محمودي علي
محاسبات
حق بين صادق
سیالات 1
هاشميان آزاده
حدادي بهمن
مقاومت 2
بهرامي مهدي
محمودي علي
با جدید که هیچ درسی رو نگیر (کلا دیوانست ) استاتیک هم شهریار افشار دروس عمومی هم اخلاق ونهج البلاغه با مهرگان مسعودی انقلاب هم با حاج آقای خودم محمدی یکتا![]()
سلام....همه ي واحدهاتون رو پاس كرديد؟گلاب به روتون منم فکر کنم کودشو دادم![]()
![]()
نبود؟؟؟؟؟؟؟!!!![]()
در مورد درس های عمومی که گفته شد!!!
اما درس های اختصاصی زیاد استادا با هم فرقی نمی کنن
باید از میون بد و بدتر اون بده رو انتخاب کنی!!!!
بد موقعی سوال می کنی الان همه دلشون از دست دانشگاه خونه مثل خودم که الان نمی تونم انتخاب واحد کنم و دوست دارم یکیو خفه کنممرسی که تمام ذوقم رو از بین بردید معلومه واحد خوبی نیست دیگه![]()
آقا قربونت تنها کسی که تونست تو این اوضاع خراب 20 واحد برداره من بودممرسی که تو این وضعیت بدتون جواب منم میدید
ایشالا کار انتخاب واحدتون درست می شه
انقدر بد اخلاق نشید دیگه...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | پاتوق دانشجویان دانشگاه ازاد پرند | دانشگاه آزاد | 6 | |
![]() |
انجمن پرند | دانشگاه آزاد | 16 |