به احتمال بسیار قوی مسابقه سازه ماکارونی به هفته اول مهر موکول می شه...شرکت برای دانشجویان همه رشته ها آزاد می باشد
بابا ما رو باش اومدیم می خواییم با کیا بریم سیزده به در...بابا یه فعالیتی ...پستی...چیزی...بعد حتما توقع دارید باشگاه بیاد واسه مون تاپیک جدا باز کنه؟
راستی ...آقا امیر...اگه میشه فونت یاهو گروپ رو عوض کن...با هر کامپیوتری می رم نمی خونتش
ممنون امیر جانبه اطلاعتون برسونم که تاریخ انتخاب واحدها مشخص شده...
سامانه قادر به نمایش صفحه مورد نظر نمی باشد
2 هفته یبارچیه؟2ماه بود سر نزده بودمآقا مرتضی شما خودت 2 هفته یه بار اینجا یه سر میزنی پست میذاری بعد میگی حضور داشته باشیم و فعالیت کنیم.......؟!!!!!!!
من که از این سیستم حذف و اضافه جدید دانشگاه کلی حال کردم
اگه از ie7 یا opera استفاده کنی خیلی سرعتش خوبه.بهتر از اون سیستم در پیت پارساله
بچه هام کم پیدان پست نمیگذارن
دو هفته اول دانشگاه میرید؟
امتحانش نکردم ولی سیستم انتخاب واحد بد نشده اگه اون عکسارو از صفحه اولش بردارن بهتر میشه
دوهفته اول من که فکر نکنم بیام بعضی از استادا هم نمیان
با برداشتن اون عکسا خیلی موافقم
نمی دونید انتخاب واحد کیه؟
سایت خود دانشگاه باز نمیشه
اینم واسه اکتیو بودن!!!
![]()
یه تحصن کنین به حرفتون گوش میدنبرای کمک به بچه های دانشگاه فنی پول جمع کنید،می خوایم مهتابی شارژی بخریم چون هیچوقت برق نداریم
اینا بعد 5 سال هنوز تمومش نکردن آپولو هم میشد تو 5 سال ساخت...
دانشگاه پسر خالم سهنده تبریزه غذاش اونجام بده البته دولتیه هر ماه دارن تحصن میکنن و الان میگه ترتیبه اثر دادنتحصن!!!ترمای اول سر غذا کلی تحصن شد ولی ......
سایت که همیشه توش کلاس دارن و نمی شه رفت.....
هنوز نهبچه ها شما هم ساعات درساتون عوض شده؟
مثلا برایه ما درسایه 3 واحدی به جایه 2.5 ساعت شده 3 ساعت و 10 دقیقه !!!
از 8 تا 10/11 کلاس داریم بعد از 20/11 تا ساعت3 این وسط وقت ناهار کی میشه؟
برایه شما هم همینطوریه؟![]()
والا من همیشه قبل کنکور آرزو داشتم برم دانشگاه حالا که اومدم ترم 3 هستم پشیمونم دانشجو شدم1-غذا که دیگه مسخره بازیه ما ساعت 1 کلاسمون تموم میشه باید یک ربع تو صف بن وایسیم،نیم ساعتم تو صف غذا،وقت غذا خوردن میشه...
2-کلاسامون در صداهای دلنشین کلنگ و دستگاه سنگ بری و کامیون و امثالهم برگزار میشه
3-اگر برق داشته باشیم که احتمالش 5 درصده دو تا مهتابی روشن میشه
و....
حالا به این میگن دانشگاه یا ...![]()
البته تقصیره خودمونه زیاد کوتاه اومدیم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | پاتوق دانشجویان دانشگاه ازاد پرند | دانشگاه آزاد | 6 | |
![]() |
انجمن پرند | دانشگاه آزاد | 16 |