amir_engmec
عضو جدید
ما که در حسرت اینیم که یک ترم مشروط نشیمچرا من 20 دیده هستم اما این ترم هم اگه معدلم بالا بشه 8 ترم رتبه ی الف دانشگاهرو کسب میکنم!![]()
فکر کنم دانشجوی و ه ی یا همین حدودای دانشگاهم
خوشبختانه منم یکی از نمره هام اومد وصایا بیست شدم
ما که در حسرت اینیم که یک ترم مشروط نشیمچرا من 20 دیده هستم اما این ترم هم اگه معدلم بالا بشه 8 ترم رتبه ی الف دانشگاهرو کسب میکنم!![]()
ما که در حسرت اینیم که یک ترم مشروط نشیم

ما که در حسرت اینیم که یک ترم مشروط نشیم

آخه وصایا هم خوشحالی دارهآفرین هوراااااااا......
بچه ها پس چرا هیچ کدوم از نمره های من هنوز نیومده اولین امتحانم 9 ام بود هنوزم نمره ش نیومده
کلافه شدم کردم![]()
آخه وصایا هم خوشحالی داره
اگه درس عمومی برداشته بودی نمرش میومد نمره نهج البلاغه هم اومد
اختصاصیارم نمی دم تا روحیمون تضعیف نشه

منم نمره اندیشه 2 ام نمیومده.فکر کنم استاده گذاشته ورق های تاریخ اسلامش هم بیاد بعد یهو بره همه رو با هم بگیره.حالا با کی برداشته بودی؟اتفاقا اندیشه 2 رو 9ام دادم نمیدونم چرا هنوز نمرش نیومده اولین امتحانم بود![]()
مهم نیست چند تا پاس کنی.باید 10 واحد برای پاره وقت یا 12 واحد برای تمام وقت امتحان بدی و معدلت زیر 12 نشه تا مشروط نشی.اگه کمتر از 10 واحد امتحان دادی باید گواهی پزشکی جور کنی تا حذف درسات قانونی بشه.بچه ها اگه تو یه ترم 8 واحد پاس کنین(پاره وقت) حذف ترم میشین؟؟؟؟
کلا یه کم راجع به قوانین حذف ترم توضیح میدین ممنون
سلامبچه ها اگه تو یه ترم 8 واحد پاس کنین(پاره وقت) حذف ترم میشین؟؟؟؟
کلا یه کم راجع به قوانین حذف ترم توضیح میدین ممنون
سلام مرتضی جونسلامون علیکم ولا تفرقو!
سلام به بنیانگزار کبیر تاپیک پرند (نسیم)
سلام به همگی

سلام عسلم خوبی؟تربیت بدنی از یک ماه قبل از امتحانای ترم هنوز نیومده!
به به نسیم جون.....دلمون برات تنگ شده بود
دووووست دارم یه عالمه........
استادامون یکی نیستمنم نمره اندیشه 2 ام نمیومده.فکر کنم استاده گذاشته ورق های تاریخ اسلامش هم بیاد بعد یهو بره همه رو با هم بگیره.حالا با کی برداشته بودی؟
مهم نیست چند تا پاس کنی.باید 10 واحد برای پاره وقت یا 12 واحد برای تمام وقت امتحان بدی و معدلت زیر 12 نشه تا مشروط نشی.اگه کمتر از 10 واحد امتحان دادی باید گواهی پزشکی جور کنی تا حذف درسات قانونی بشه.
اخیش ..خیالم راحت شدسلام
فقط در 1 صورت حذف ترم میشی اونم اینه که بیشتر از 6 واحد حذف کرده باشی اگر افتادی اشکال نداره فقط نباید بیشتر از 6 واحد حذف کنی
اینم مال شما![]()

ممنون از جواباتون ممنونم عزیزم منم خوبمسلام عسلم خوبی؟
دل منم براتون تنگ شده بود
دووووست دارم یه عالمه........
موووچ
اون بنده خدا که علم مواد رو به پاسی ها 10 میده یا میندازه با 9.5 اینم یک نوعشهاخیش ..خیالم راحت شدممنون از جواباتون
...اخه ادم زورش میاد استاتیکو فیزیکو با نمره خوب پاس کنه بعد علم مواد بهش بده 9.5 شما بودی قاطی نمیکردی؟؟؟
![]()
خوب می تونی یک ترم مهمان بشی بری یک ترمت رو اونجابچه ها اگه یک درس توی واحد خودمون ارائه بشه نمی تونیم اون درس رو توی یه واحد دیگه بگیریم؟
ترم دیگه ترم آخرمخوب می تونی یک ترم مهمان بشی بری یک ترمت رو اونجا
ولی پیشنهاد نمی کنم خیلی دردسر داره
به به تعداد فارغ تحصیلای فروم داره بالا میرهترم دیگه ترم آخرم
یکی از درسا فقط با یک استاد ارائه می شه.اگه بعضی از اختیاری ها ارائه نشه می تونم چند واحد تهران مرکز بگیرم ولی اگه ارائه بشه فکر نمی کنم بتونم برم
آره خیلی دردسر داره
اگه دانشگاه منو ول کنه یه ترم دیگه میرمبه به تعداد فارغ تحصیلای فروم داره بالا میره
خوب نمیشه درسای دیگه رو جاش بردارید،ما که تا دلمون بخواد درس اختیاری داریم
خدا کی میشه ما هم از این دانشگاه در بریم!!!
http://amireng.persiangig.com/document/%D8%A2%D9%8A%D9%8A%D9%86%20%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%20%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%D9%8A%20%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%20%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%8A.doc
اون بنده خدا که علم مواد رو به پاسی ها 10 میده یا میندازه با 9.5 اینم یک نوعشه

اخیش ..خیالم راحت شدممنون از جواباتون
...اخه ادم زورش میاد استاتیکو فیزیکو با نمره خوب پاس کنه بعد علم مواد بهش بده 9.5 شما بودی قاطی نمیکردی؟؟؟
![]()
اون بنده خدا که علم مواد رو به پاسی ها 10 میده یا میندازه با 9.5 اینم یک نوعشه
جدیده دیگه. نمره دادنش فرمول داره:اره والا یه نوع مریضیه به نام جدید![]()
ولی من براش بد ننوشته بودم..طبق فرمولش حداقل باید 10 بهم میدادجدیده دیگه. نمره دادنش فرمول داره:
0-8------------->متناسب با نمرت 8-9.75
8-15 ---------->10
15-19.75 ---------> متناسب با نمرت 10-14.75
20-----------------> 15
من و امیر با هم علم مواد داشتیم.فکر میکنی به من چند داد؟من فقط یکی از سوالارو ننوشتم به نظر خودم 17-18 میشدم داد بهم 13.5.من تا وقتی که شناخت فلزات رو جدید بگه بر نمی دارم.اگه تا فارغ التحصیلیمم کسی دیگه ای نیاد اصلا بر نمی دارم.استاد قرضی از صنایعه ،به یکی از دوستان صنایع میگفتم بابا ما نخوایم اینو به ما قرض بدین باید کیو ببینیم!!!!!به جای جدید ما هم نازیلا رو بهشون قرض میدیم
ولی سه واحد مواد کجا و دو واحد نقاشی صنعتی
کجا!!
اگه افتادی غصه نخور مواد رو ترم های فرد یه خانومی (فکر کنم اسمش آشوری بود) ارائه میده سخت میگیره ولی نمره دادن و درس دادنش خیلی بهتر از جدیده.

آره اون نمره ای که باهاش درستو پاس شدی معدل کل میگیرن نه این 9.5ولی من براش بد ننوشته بودم..طبق فرمولش حداقل باید 10 بهم میداد
ببینم وقتی این درسو پاس کنم تاثیر این 9.5 از معدل میره یا نه؟؟؟

سلام خوش اومدی هم دانشگاهی گلسلام به همگی منم اومدم
اینم واسه شماها![]()

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| M | پاتوق دانشجویان دانشگاه ازاد پرند | دانشگاه آزاد | 6 | |
|
|
انجمن پرند | دانشگاه آزاد | 16 |