php رو مسلط باشین ajax واستون خیلی ساده میشه !ممنون از توضیحاتت نگین جان.
کلا توی تالار چه کسی میتونه به من کمک کنه؟ منظورم اینه که راهنماییم کنه برای نوشتن پروژه؟
موضوع پروژه ی من ، همون طور که قبلا هم گفتم ، وب سایت کمک استاد هست. که یک سری قابلیت داره:
1. حضور و غیاب
2. اعلام نمرات پایانی
3. بررسی اعتراضات
4. برگزاری کلاس برخط
5. برگزاری امتحانات بر خط
6. ..............
با php میخوام بنویسم.
من الان فقط نیاز به راهنمایی دارم .
کمکم می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی توی باشگاه پیدا نمیشه برنامه نویسی Ajax و jquery بلد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام این یه کد ساده ی جاوا اسکریپت هستش ولی من تو جاوا اسکریپت وارد نیستم میخواستم اگه میشه کسی برام این کد رو توضیح بده.http://www.w3schools.com/jsref/tryit.asp?filename=tryjsref_doc_getelementbyid
<h1 id="myHeader" onclick="getValue()">Click me!</h1>
var x=document.getElementById("myHeader");
alert(x.innerHTML);
سلام دوستان چطوری از خاصیت transition تو جاوا اسکریپت استفاده کنم (نحوه ی نوشتن سینتکس منظورمه )
مثلا اگه بخوام یه تابع بنویسم که این خاصیتو داشته باشه و بعد بخوام از این تابع برای یه شی استفاده کنم، چیکار باید کنم ؟
دقیقا میخواین تابع چیکار کنه؟یکی یه کمکی کنه![]()
میخوام یه اسلاید شو بسازم ، میخوام که طول و عرض عکس تو یه مدت مشخص زیاد بشه بعد به حالت قبلش برگردهدقیقا میخواین تابع چیکار کنه؟
من یه سرچ ک کردم اینو دیدم نمیدونم ب درتون میخوره یا نه!
چرا از اسلایدشو های آماده استفاده نمیکنین؟ طول و عرض یه عکسی در یه مدتی کمو زیاد بشه ، چجوری عکس بعدی نمایش داده شه؟میخوام یه اسلاید شو بسازم ، میخوام که طول و عرض عکس تو یه مدت مشخص زیاد بشه بعد به حالت قبلش برگرده
چرا از اسلایدشو های آماده استفاده نمیکنین؟ طول و عرض یه عکسی در یه مدتی کمو زیاد بشه ، چجوری عکس بعدی نمایش داده شه؟
اگه کدی نوشتین بدین ببینیم شاید بهتر باشه?! اگه میخواین خودش بره بذارین روی رویداد onloadاین یه تمرینه باید انجام بدم ، با settime out میره بعدی البته نمیدونم میشه یا نه !
این کارو با onclick انجام دادم ولی میخوام خودش پشت سر هم بره !
اگه کدی نوشتین بدین ببینیم شاید بهتر باشه?! اگه میخواین خودش بره بذارین روی رویداد onload
واسه این که اتوماتیک برن عکس ها این خطو اضافه کنین!!تو این کد عکس هم با hover عوض میشه ، هم با دکمه ، من میخوام سایز عکس بزرگ بشه بعد کوچیک بعد بره عکس بعدی
،مشاهده پیوست 200138
من این کد رو تغییر دادم ، اولش عکسا پشت سر هم میرفتن مشکلی نداشت ، در راستای transition اون تغییراتو انجام دادم که نشدواسه این که اتوماتیک برن عکس ها این خطو اضافه کنین!!
var id = setInterval(slideit, 2000);
اینو ک اضافه میکنین، عکس ها اتوماتیک عوض میشن ولی بزرگ و کوچیک نمیشن. تنها چیزی ک ب ذهنم میرسه اینه که اول اجرای توابع رو از hover دربیارین، بجاش کاری کنین که توابع پشت سر هم اجرا بشن .اول تابع بزرگ بعد کوچیک بعد تابع تغییر عکس. با set time out فکر کنم بشه!
واسه این که توابعتون به سرعت اجرا نشن، و در یک بازه زمانی مشخص اجرا شن مثل transition ، از تابع setInterval استفاده کنین.