sahar-h
عضو جدید
سلام ، اگر واقعا تصمیم دارید جاوا رو درست و اساسی یاد بگیرید طبق تجربه ی شخصی بهتون توصیه میکنم فقط به نوشتن کد بسنده نکنید، سعی کنید پایه و اساس و شالوده جاوا رو یاد بگیرید، اولا آشنایی با مفهوم کلاس و متغیر و متد و اینکه رابطه اینها با هم چی هست ؟ انواع کلاس و متغیر و متد و طرز استفاده ، مفهوم استاتیک ، کانستراکتور ، . . و خیلی چیزای مهم دیگه همه از نظر من مفاهیم مهم و اساسی در یادگیری جاوا هستن . و اهمیت این مفاهیم در هنگام خطایابی و رفع اشکال کد های نوشته شده به شدت محسوس هست .
اکثرا تصور میکنن با تمرین کد نویسی میشه یرنامه نویس جاوا شد بله میشه اما یک برنامه نویس ضعیف . و برنامه نویس حرفه ای کسی هست که قدرت تجزیه و تحلیل و رفع اشکال کد های نوشته شده توسط برنامه نویس های دیگر رو هم داشته باشه .
موفق باشید
اکثرا تصور میکنن با تمرین کد نویسی میشه یرنامه نویس جاوا شد بله میشه اما یک برنامه نویس ضعیف . و برنامه نویس حرفه ای کسی هست که قدرت تجزیه و تحلیل و رفع اشکال کد های نوشته شده توسط برنامه نویس های دیگر رو هم داشته باشه .
موفق باشید
سلام دوستان
من تازه برنامه نویسی جاوا رو شروع کردم بعد تو مفاهیم اولیه به مشکل برخوردم اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم
oop=object oriented programmingرو من از رو کتاب خوندم ولی درکش نکردم میشه مفهومشو بگین؟؟کلاس چی؟؟
مرسی