nazari@iran-eng
عضو جدید
سلام
از دوستان عزیز کسی می تونه فلوچارت تعیین اینکه عددی اول است یا نه را بنویسه ؟ من رشته مکانیک هستم. مرسی.
از دوستان عزیز کسی می تونه فلوچارت تعیین اینکه عددی اول است یا نه را بنویسه ؟ من رشته مکانیک هستم. مرسی.

سلامسلام
خوب هستید؟
ممنون میشم جواب منم بدید
من 3 تا مسئله دارم که میخواستم فلوچارتش رو بکشم ولی تو حلش شک دارم... میشه برام حلش کنید با چیزی که دارم مقایسه کنم؟
1-برنامه ای بنویسید که 10 عدد را از ورودی گرفته و مجموع آنها را در خروجی چاپ کند:
2-برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی گرفته و مجموع اعداد از 1 تا آن عدد را در خروجی چاپ کند:
3-برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی گرفته و تشخیص دهد اول است یا خبر:

؟؟
خواهش میکنمسلام
ممنون عزیز
یک مشکلی هست اینکه توی اولی فکر کنم فلش شرط رو یک خونه دیر گذاشتی و اینکه اشکال ورودی خروجی و چاپ رو رعایت نکردی. باز ممنون
http://www.2shared.com/file/ZpFD_R3_/soorat_masale.html
اینو یک نگا بندازید

عملیات مستطیله بررسی شرطها لوزی
چاپ شکل خاصی داره مگه؟؟؟

الگوریتمی طراحی کنیدکه تمام اعدادفیبوناتچی کوچکتراز1000راچاپ کندفیبوناتچی رو خوندم ولی یادم نیست چیه تعریفشون چیه؟؟؟الگوریتمی طراحی کنیدکه تمام اعدادفیبوناتچی کوچکتراز1000راچاپ کند
برای کی میخای؟؟؟برای فردا؟؟سلام خواهشا يكي من رو تو اين الكوريتم و فلوجارت كمك كنه؛فوري؛الكوريتمي بنويسيد كه 10 عدد بر حسب راديان از ورودي خوانده و cot ان را محاسبه كند
الگوریتمی طراحی کنیدکه تمام اعدادفیبوناتچی کوچکتراز1000راچاپ کند
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
int main()
{
int n=0;
printf("please enter a number:");
scanf("%d",&n);
printf("%d",fib(n));
getch();
}
int fib(int n)
{
if(n <= 0)
return 0;
if(n==1 || n==2)
return 1;
else
return fib(n-1)+fib(n-2);
}
برای کی میخای؟؟؟برای فردا؟؟
الگوریتمی طراحی کنیدکه تمام اعدادفیبوناتچی کوچکتراز1000راچاپ کند
سلام خواهشا يكي من رو تو اين الكوريتم و فلوجارت كمك كنه؛فوري؛الكوريتمي بنويسيد كه 10 عدد بر حسب راديان از ورودي خوانده و cot ان را محاسبه كند
رادیانش کو ؟؟؟با سلام،
امیدوارم این به دردتون بخوره، البته با فرض این که Cot رو می شناسه و در ساده ترین حالت:
start
Counter=0
Countinue:
scan n
print cot n
Counter=Counter+1
if Counter<=10
goto Continue
Stop
رادیانش کو ؟؟؟
این رادیان رو میخای به چه صورتی باشه؟؟من كه كفتم فقط الكوريتم و فلوجارت رو ميخوام؛خواهشا كمك
این رادیان رو میخای به چه صورتی باشه؟؟
ابتدا و پایان فلوچارت بیضی میشه؟؟
فردا صبح اول وقت جوابش رو برات میزارممنظورتون رو از اينكه راديان به جه صورت باشه نفهميدم؛ولي اول و اخر اره ميخوام بيضي باشه؛يعني ميشه اين سايت كارم رو راه بندازه؛
رادیانش کو ؟؟؟
پست 3 یه نمونه گذاشتم
میخای به همین شکل باشه؟؟
سینوس اون هم با چنین فرمولی؟؟؟؟؟
غیر ممکنه
ترم چندی؟؟
رشتت چیه؟؟
اگه سینوس این باشه (که غیر ممکنه ) فک نکنم بتونم کسینوس رو برات در بیارم