به نظر من اين نميتونه تقلب باشه چون هيچ دو كاري مثل هم نميشه بالاخره هركسي يه سليقه شخصي داره و اونو تو شيتش اعمال ميكنه و همينطور كانسپتا هيچكدوم مثل هم نيستن هر سايتي هر موضوعي يه چيز جداگونه ميخواد و اين فقط به هممون ايده ميده همينسلام به همگی . من کمتر تو تاپیکایی غیر از su چرخیده بودم . ولی الان که بعضیا رو دیدم یه نکته مهم رو یاد آور بشم . شما تو آموزشا یا تاپیکا با مصداق پیش میرید و نه قوائد . که اینکار آدمو مقلد میکنه نه خلاق. بهتره قواعد رو share کنیم نه تصاویر رو .... به این ترتیب اگه به یه موضوع جدید برسیم میدونیم چیکارش کنیم . مثلا : آیا رابطه ای باید بین شکل شیت و conceptباشه؟ چه رنگبندی مناسبه و چه ترکیب بندی واسه فلان ایده و ....تا برسیم به titling و جزئیات ...layout
جدا از بحث راجع به کیفیت طراحی کارها،مطلبی که میشه گفت اینه که دوره اینگونه ارائه ها در آزمون ارشد سر اومده و با توجه به دیدگاه جدید طراحان موضوع ارشد(چنانچه در آزمون پارسال هم اثبات شد)موضوع اسکیس امسال نیز فوق العاده خاص و غیر معمول و شیت ها دارای چارچوب مشخص شده برای ارائه میباشد،توصیه من به دوستان تمرکز بیشتر روی طراحیست تا ارائه...
يه سري از كارا كه نميدونم ماله كيه...از اينترنت پيدا كرده بودم
![]()
کارات خیلی خوب شدن مخصوصاً ماکتت و شیوه ی عکاسیتبچه ها فقط خواهش می کنم که حتما نظرات خودتون رو در مورد شیت ها بدهید
مشاهده پیوست 11655
این هم ماکت طرح:
مشاهده پیوست 11656
کانسپت طرح هم چون موضوع، ویلای مسکونی در منطقه ای معتدل در کنار دریا بود بر اساس ماهی و حباب است. بقیه عکسها رو هم در ادامه میگذارم.
راستی یادم رفت بگم که این شیت بندی درس مقدمات طراحی معماری 1 ما است و موضوع پروژه طراحی ویلای مسکونی برای خانواده ما بوده.
این هم بقیه شیت بندی من:
مشاهده پیوست 11651
مشاهده پیوست 11652