پربیننده ترین ویدئوی یوتیوب

s_samaneh

عضو جدید
موزیک ویدئوی خواننده ۱۶ ساله پربیننده ترین ویدئوی سایت یوتیوب شد

آهنگ Baby اثر جاستین بیبر بیش از ۲۵۰ میلیون بار در یوتیوب تماشا شده است

موزیک ویدئوی جاستین بیبر، خواننده ۱۶ ساله، از مرز ۲۵۰ میلیون بازدید گذشت و پربیننده ترین ویدئوی تاریخ سایت یوتیوب شد.
آهنگ Baby (عزیزم) با صدای جاستین بیبر نوجوان بیش از ۲۵۰ میلیون بار در یوتیوب تماشا شده و به این ترتیب، از موزیک ویدئوی Bad Romance (داستان عاشقانه بد) اثر لیدی گاگا با ۲۴۷ میلیون و ۴۰۰ هزار بازدید (تا امروز ۱۹ژِوئیه- ۲۸ تیر) پیشی گرفت.
جاستین بیبر کانادایی در توییتر از ۳ میلیون و ۶۰۰ طرفدار خود تشکر کرده و نوشته است: "مهم نیست کار چه کسی بیشتر دیده می شود. مهم این است که ما هواداران فوق العاده ای داریم."
جاستین بیبر دو سال پیش، بعد از اینکه ویدئوهای خود را در سایت یوتیوب گذاشت، اولین قرارداد حرفه ای خود را امضا کرد.
او در حال حاضر برای آلبوم تازه اش، دنیای من ۲، در آمریکا در حال برگزاری تور است.

جاستین بیبر در توییتر از رقیبش، لیدی گاگا ستایش و درباره اش نوشت: "لیدی گاگا خواننده فوق العاده ای است که برایش احترام زیادی قائلم. و موزیک ویدئوی او هم بی نظیر است."
این خواننده که نخستین آهنگش با عنوان One Time در سال ۲۰۰۹ منتشر شد، در تویتترش نوشت: "بعضی وقت ها فشار روی من خیلی زیاد است اما از اینکه رویاهایم به حقیقت پیوسته احساس خوشبختی می کنم، و به خودم یادآوری می کنم که سپاسگزار و قدردان باشم. ممنون به خاطر همه محبت هاتان. فقط می خواهم بدانید که شما هم برایم مهمید و من هم یک بچه معمولی ام. ممنون."
جاستین بیبر آهنگ Baby را با کریستینا میلان، خواننده آر اند بی، و لوداکریس، رپر، نوشت.
لیدی گاگای ۲۴ ساله به تازگی نخستین فرد زنده ای اعلام شد که تعداد طرفدارانش در فیس بوک از مرز ۱۰ میلیون نفر گذشته است.
مجله تایم لیدی گاگا را در فهرست ۱۰۰ شخصیت تاثیرگذار جهان ذکر کرد و نام او برای اولین بار در فهرست قدرتمندترین افراد مشهور جهان در مجله فوربس هم دیده شد.