سلام برای رسم دو تا نمودار با هم توی اکسل 2010 باید چیکار کنم،میخوام دو تا نمودار رو توی ی چارت بکشه
سپاس
سلام مسعود جان ..سلام
این متن رو چجوری مرتب کنم؟؟؟مرسی
میخوام میزان باشهسلام مسعود جان ..
دقیقا منظوری رو که داری رو بگو .. یعنی چی که مرتبش کنیم !!؟
به هر حال من تغییراتی توی فایلتون دادم ... لینک زیر رو ببینید:
http://www.mediafire.com/?b42gk1flhi432e8
میخوام میزان باشه
تمام صفحه باشه
برگه شما که از a4 کوچکتره!!!
چجوری این کار رو کردین؟؟؟خدمت شما
ببینید دوست عزیز ... کار خاصی انجام نشده .. فقط حاشیه رو برداشتن و فونت نوشتار رو بزرگتر کردند .. برای تغییر اندازه صفحه هم از مسیر زیر می تونید این کار رو انجام دهید .چجوری این کار رو کردین؟؟؟
کاغغذ که آچهار نیست!!!!!!!
سلام خسته نباشید
میتونید درمورد فهرست دهی اتوماتیک به من مقداری کمک کنید
ممنون خیلی خوب توضیح داده بودین خیلی به کارم اومد
ممنون خیلی خوب توضیح داده بودین خیلی به کارم اومد
فقط میخوام مطالب هرفصل توی فهرست مثلا اینجوری نوشته بشن
1- تعریف
1.1 ماده
1.1.2 خاصیت
بعد درادامه برای فصل دوم
2-تعریف
وغیره
عددا رو چجوری کنارش به صورت اتومات بزارم؟
یه سوال دیگه اینکه وقتی میخوام شماره صفحه رو مرتب کنم هرکاری میکنم که ازصفحه ی دلخواهم شماره 1 شروع بشه نمیشه..یا اینکه میخوام شماره ی یک صفحه ی خاص حساب بیاد اما دیده نشه
...
ممنونم
براي اينطور شماره گذاري بعد از heading بندي بايد برين به سراغ multilevel list كه از تب home بخش paragraph كه كار خيلي تخصصي و حساسيه. بايد خيلي دقت كنيد
براي سوال دومتون هم عرض كنم كه شما بايد از section بندي استفاده كنيد.
در كل سوالاتتون خيلي تخصصي هست. اگر تجربه كافي نداشته باشين فايلتون ممكنه خراب بشه. حتما قبلش بك آپ بگيرين از فايلتون![]()
سلام .. در خصوص مورد دوم سکشن بندی :
روش کار به این صورت هست .. طبق فرمایش مهندس یکم این مورد سخت هست .. بهتره اول روی یه فایلی که اهمیت چندانی نداره امتحان بشه:
برای اینکار باید ابتدا یک section break ایجاد کنی
مراحل زیر رو ادامه بده
یک - به صفحه 3 برو
دو - از منوی page layout گزینه breaks سپس next page رو انتخاب کن
سه - از منوی insert، page number و سپس گزینه format page number رو انتخاب کن و از کادر پائین گزینه start at = 1 را انتخاب کن.
چهار - مجددا از منوی insert، page number و سپس حالتی که می خوای شماره صفحه دیده بشه رو انتخاب کن
در این حالت تو دو بخش مجزا شماره صفحه میبینی و حالا کافیه بری و اون قسمت اول، شماره صفحه ها رو remove کنی
موفق باشی
سلام ، چطور می تونم ماتریسی شبیه ماتریس بالا (البته 3*3) تو اکسل به وجود بیارم؟ اگه مراحلشو بگین ممنون میشم.
سلام ببخشید یه سوال از اکسل دارم برای رسم نمودار میخوام محور افقی از اعداد منفی شروع شه اما اعداد وارد شده اعداد مثبت هستن اما وقتی اعداد منفی رو در سلیکت دیتا وارد میکنم نمودار سمت منفی ها میره
ممنونم میشم راهنماییم کنید متشکرم
اقا خيلي واجبه يكي كمك كنه لطفاسلام و خسته نباشيد
توي ورد 2007 ميخوام حاشيه ي صفحه ي اولم از بالا 8 سانتي متر باشه
و بقيه ي صفحاتم 3 سانتيمتر
چطوري اين كارو انجام بدم؟
عذرخاهي ميكنم
من به اينجا اشنايي نداشتم تاپيك زدم
لطفا پاكش كنين
و اينكه پيام ICQ و AIM چيه؟
سلام و خسته نباشيد
توي ورد 2007 ميخوام حاشيه ي صفحه ي اولم از بالا 8 سانتي متر باشه
و بقيه ي صفحاتم 3 سانتيمتر
چطوري اين كارو انجام بدم؟
عذرخاهي ميكنم
من به اينجا اشنايي نداشتم تاپيك زدم
لطفا پاكش كنين
و اينكه پيام ICQ و AIM چيه؟
سلام خدمت همه مخصوصا جناب amir ghasemiyan عزیز که خیلی بابت سوال قبلی کمک کردن...
الان دوباره یه سوال دیگه برام پیش اومده درباره word2007
میخواستم ببینم چطور میتونم یک صفحه رو که دارای حاشیه ومتن دلخواه خودم هست(به همراه نوع فونت و سایز فونت دلخواه)به عنوان صفحه پیش فرض ورد قرار بدم؛یعنی هروفت که نرم افزار ورد رو اجرا میکنیم به جای یک صفحه سفید صفحه دلخواه و مورد نظر ما بیاد
یه دینا ممنووون
سلام دوست عزيز
اميدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم.
تغييرات دلخواهتون رو كه ايجاد كردين، وارد تب home بشين از بخش styles روي normal راست كليك كنيد و Update normal to match selections رو بزنيد. حال دوباره راست كليك كنيد و اين بار گزينه modify رو بزنيد. در پنجره جديد كه باز ميشه پايين صفحه دكمه راديويي new documents based on this template رو فعال كنيد
من تمام این کارها رو انجام دادم ولی فقط اندازه فونت به صورت پیش فرض دراومد و حاشیه و متن داخل صفحه و شماره صفحه،هیچ کدوم پیش فرض نشدن و هر بار که ورد رو باز میکنم همون صفحه سفید معمول نشون داده میشه....
ممنووونم از جوابتونبله من درست متوجه منظورتون نشده بودم.
شما اگه ويندوزتون سون هست اين مسير رو برين
C:\Users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Templates
در اين مسير فايلي به نام Normal.dotm وجود داره. راست كليك كنيد و گزينه Open رو بزنيد. مطمئن بشيد كه تايتل فايل ورد كه باز ميشه با اسم فايل مطابقت داشته باشه. حالا هر تغيير ميخوايد بديد و سيو كنيد.
ممنووونم از جوابتون
من این روش رو بعدا روی یه سیستم دیگه امتحان میکنم؛ ولی الان نسخه پرتابل نرم افزار ورد روی سیستمم نصب هست و امکان دسترسی به این پوشه برام مقدورنیست.....
راهی وجود نداره تا با استفاده از تنظیمات محیط ورد بتونیم این کارو انجام بدیم؟؟؟
ممنووون
سلام
خوب هستین؟؟؟
من میخوام این دو رو با هم بکنم یکی و تحویل استاد بدم.لطفاً کمکم کنید
میخوام فایل با پسوند dwg رو روی ساین آپلود کنم
ولی نمیشه!!!باید چکار کنم؟؟؟مرسی
سلامسلام
ممنون
متوجه منظورتون نشدم. فايل dwg رو ميخواين چكار كنين؟ ربطش به آفيس چيه الان؟