..:: پاسخ به سوالات Word , Excel , PowerPoint , Outlook::..

فرشته ام

متخصص کامسول
کاربر ممتاز
سلام برای رسم دو تا نمودار با هم توی اکسل 2010 باید چیکار کنم،میخوام دو تا نمودار رو توی ی چارت بکشه
سپاس

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام برای رسم دو تا نمودار با هم توی اکسل 2010 باید چیکار کنم،میخوام دو تا نمودار رو توی ی چارت بکشه
سپاس

سلام. فكر كنم قبلا اين رو كامل توضيح داده بودم ولي خب دوباره ميگم محض محكم كاري

دو راه دارين:
1- كل داده ها رو كنار هم قرار بدين به اين ترتيب : x y x y
حالا همشو انتخاب كنيد و نمودار مورد نظر رو رسم كنيد. خودش دو نمودار رسم ميكنه
2- يك سري داده رو رسم كنيد. روي چارت راست كليك كنيد گزينه select data رو بزنين در پنجره اي كه باز ميشه گزينه add رو بزنين. پنجره كوچيكي باز ميشه. فيلد اول اسم نمودار ، فيلد دوم x و فيلد سوم y هست

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
چجوری این کار رو کردین؟؟؟
کاغغذ که آچهار نیست!!!!!!!
ببینید دوست عزیز ... کار خاصی انجام نشده .. فقط حاشیه رو برداشتن و فونت نوشتار رو بزرگتر کردند .. برای تغییر اندازه صفحه هم از مسیر زیر می تونید این کار رو انجام دهید .

page layout >> size

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید
میتونید درمورد فهرست دهی اتوماتیک به من مقداری کمک کنید

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون خیلی خوب توضیح داده بودین خیلی به کارم اومد
فقط میخوام مطالب هرفصل توی فهرست مثلا اینجوری نوشته بشن
1- تعریف
1.1 ماده
1.1.2 خاصیت
بعد درادامه برای فصل دوم
2-تعریف
وغیره
عددا رو چجوری کنارش به صورت اتومات بزارم؟
یه سوال دیگه اینکه وقتی میخوام شماره صفحه رو مرتب کنم هرکاری میکنم که ازصفحه ی دلخواهم شماره 1 شروع بشه نمیشه..یا اینکه میخوام شماره ی یک صفحه ی خاص حساب بیاد اما دیده نشه
...
ممنونم

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون خیلی خوب توضیح داده بودین خیلی به کارم اومد
فقط میخوام مطالب هرفصل توی فهرست مثلا اینجوری نوشته بشن
1- تعریف
1.1 ماده
1.1.2 خاصیت
بعد درادامه برای فصل دوم
2-تعریف
وغیره
عددا رو چجوری کنارش به صورت اتومات بزارم؟
یه سوال دیگه اینکه وقتی میخوام شماره صفحه رو مرتب کنم هرکاری میکنم که ازصفحه ی دلخواهم شماره 1 شروع بشه نمیشه..یا اینکه میخوام شماره ی یک صفحه ی خاص حساب بیاد اما دیده نشه
...
ممنونم

براي اينطور شماره گذاري بعد از heading بندي بايد برين به سراغ multilevel list كه از تب home بخش paragraph كه كار خيلي تخصصي و حساسيه. بايد خيلي دقت كنيد

براي سوال دومتون هم عرض كنم كه شما بايد از section بندي استفاده كنيد.

در كل سوالاتتون خيلي تخصصي هست. اگر تجربه كافي نداشته باشين فايلتون ممكنه خراب بشه. حتما قبلش بك آپ بگيرين از فايلتون ;)

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
براي اينطور شماره گذاري بعد از heading بندي بايد برين به سراغ multilevel list كه از تب home بخش paragraph كه كار خيلي تخصصي و حساسيه. بايد خيلي دقت كنيد
براي سوال دومتون هم عرض كنم كه شما بايد از section بندي استفاده كنيد.

در كل سوالاتتون خيلي تخصصي هست. اگر تجربه كافي نداشته باشين فايلتون ممكنه خراب بشه. حتما قبلش بك آپ بگيرين از فايلتون ;)

سلام .. در خصوص مورد دوم سکشن بندی :
روش کار به این صورت هست .. طبق فرمایش مهندس یکم این مورد سخت هست .. بهتره اول روی یه فایلی که اهمیت چندانی نداره امتحان بشه:

برای اینکار باید ابتدا یک page break ایجاد کنی
مراحل زیر رو ادامه بده
یک - به صفحه 3 برو
دو - از منوی page layout گزینه page break سپس next page رو انتخاب کن
سه - از منوی insert، page number و سپس گزینه formay page number رو انتخاب کن و از کادر پائین گزینه start at = 1 را انتخاب کن.
چهار - مجددا از منوی insert، page number و سپس حالتی که می خوای شماره صفحه دیده بشه رو انتخاب کن
در این حالت تو دو بخش مجزا شماره صفحه میبینی و حالا کافیه بری و اون قسمت اول، شماره صفحه ها رو remove کنی
موفق باشی

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام .. در خصوص مورد دوم سکشن بندی :
روش کار به این صورت هست .. طبق فرمایش مهندس یکم این مورد سخت هست .. بهتره اول روی یه فایلی که اهمیت چندانی نداره امتحان بشه:

برای اینکار باید ابتدا یک section break ایجاد کنی
مراحل زیر رو ادامه بده
یک - به صفحه 3 برو
دو - از منوی page layout گزینه breaks سپس next page رو انتخاب کن
سه - از منوی insert، page number و سپس گزینه format page number رو انتخاب کن و از کادر پائین گزینه start at = 1 را انتخاب کن.
چهار - مجددا از منوی insert، page number و سپس حالتی که می خوای شماره صفحه دیده بشه رو انتخاب کن
در این حالت تو دو بخش مجزا شماره صفحه میبینی و حالا کافیه بری و اون قسمت اول، شماره صفحه ها رو remove کنی
موفق باشی

ممنون دوست عزيز. ببخشيد يكم پاسختون رو اصلاح ميكنم

shahbai

عضو جدید
سلام
چطور میشه ماتریسی به این شکل تو Word 2010 نوشت؟ تو بخش ماتریس ها نگاه کردم ولی نمیدونم چطور باید حروف بالا و کنار ماتریس رو قرار بدم.
سلام ، چطور می تونم ماتریسی شبیه ماتریس بالا (البته 3*3) تو اکسل به وجود بیارم؟ اگه مراحلشو بگین ممنون میشم.

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام ، چطور می تونم ماتریسی شبیه ماتریس بالا (البته 3*3) تو اکسل به وجود بیارم؟ اگه مراحلشو بگین ممنون میشم.

سلام. دقيقا مثل ورد هست. همون رو كپي كنين تو اكسل.نبايد مشكلي داشته باشه

ایلین1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ببخشید یه سوال از اکسل دارم برای رسم نمودار میخوام محور افقی از اعداد منفی شروع شه اما اعداد وارد شده اعداد مثبت هستن اما وقتی اعداد منفی رو در سلیکت دیتا وارد میکنم نمودار سمت منفی ها میره
ممنونم میشم راهنماییم کنید متشکرم

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام ببخشید یه سوال از اکسل دارم برای رسم نمودار میخوام محور افقی از اعداد منفی شروع شه اما اعداد وارد شده اعداد مثبت هستن اما وقتی اعداد منفی رو در سلیکت دیتا وارد میکنم نمودار سمت منفی ها میره
ممنونم میشم راهنماییم کنید متشکرم

سلام دوست عزيز
روي محور افقي راست كليك كنيد و گزينه format Axis رو بزنين. در پنجره اي كه باز ميشه قسمت minimum حالت را به fixed تغيير داده و مقدار منفي دلخواه رو وارد كنيد

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشيد
توي ورد 2007 ميخوام حاشيه ي صفحه ي اولم از بالا 8 سانتي متر باشه
و بقيه ي صفحاتم 3 سانتيمتر
چطوري اين كارو انجام بدم؟

عذرخاهي ميكنم
من به اينجا اشنايي نداشتم تاپيك زدم
لطفا پاكش كنين
و اينكه پيام ICQ و AIM چيه؟

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشيد

عذرخاهي ميكنم
لطفا پاكش كنين
اقا خيلي واجبه يكي كمك كنه لطفا

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان اون کدوم سایت هست که انلاین میتونیم با افکت های بسیار جالب پاور پویینت درست کنیم ؟

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشيد

عذرخاهي ميكنم
لطفا پاكش كنين

سلام دوست عزيز
شما بايد سكشن بندي كنيد.(section)

براي اين كار وارد تب page layout بشيد. از قسمت breaks گزينه next page رو بزنين

حالا گزينه margin رو بزنيد. از ليست باز شده گزينه آخر يعني custom margins رو بزنيد. در پنجره اي كه باز ميشه اندازه هاي مورد نظرتون رو وارد كنيد و گزينه apply to رو در حالت this section قرار بدين

Arash_3f

عضو جدید
سلام خدمت همه مخصوصا جناب amir ghasemiyan عزیز که خیلی بابت سوال قبلی کمک کردن...
الان دوباره یه سوال دیگه برام پیش اومده درباره word2007
میخواستم ببینم چطور میتونم یک صفحه رو که دارای حاشیه ومتن دلخواه خودم هست(به همراه نوع فونت و سایز فونت دلخواه)به عنوان صفحه پیش فرض ورد قرار بدم؛یعنی هروفت که نرم افزار ورد رو اجرا میکنیم به جای یک صفحه سفید صفحه دلخواه و مورد نظر ما بیاد
یه دینا ممنووون

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام خدمت همه مخصوصا جناب amir ghasemiyan عزیز که خیلی بابت سوال قبلی کمک کردن...
الان دوباره یه سوال دیگه برام پیش اومده درباره word2007
میخواستم ببینم چطور میتونم یک صفحه رو که دارای حاشیه ومتن دلخواه خودم هست(به همراه نوع فونت و سایز فونت دلخواه)به عنوان صفحه پیش فرض ورد قرار بدم؛یعنی هروفت که نرم افزار ورد رو اجرا میکنیم به جای یک صفحه سفید صفحه دلخواه و مورد نظر ما بیاد
یه دینا ممنووون

سلام دوست عزيز
اميدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم.

تغييرات دلخواهتون رو كه ايجاد كردين، وارد تب home بشين از بخش styles روي normal راست كليك كنيد و Update normal to match selections رو بزنيد. حال دوباره راست كليك كنيد و اين بار گزينه modify رو بزنيد. در پنجره جديد كه باز ميشه پايين صفحه دكمه راديويي new documents based on this template رو فعال كنيد

Arash_3f

عضو جدید
سلام دوست عزيز
اميدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم.

تغييرات دلخواهتون رو كه ايجاد كردين، وارد تب home بشين از بخش styles روي normal راست كليك كنيد و Update normal to match selections رو بزنيد. حال دوباره راست كليك كنيد و اين بار گزينه modify رو بزنيد. در پنجره جديد كه باز ميشه پايين صفحه دكمه راديويي new documents based on this template رو فعال كنيد

من تمام این کارها رو انجام دادم ولی فقط اندازه فونت به صورت پیش فرض دراومد و حاشیه و متن داخل صفحه و شماره صفحه،هیچ کدوم پیش فرض نشدن و هر بار که ورد رو باز میکنم همون صفحه سفید معمول نشون داده میشه....

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من تمام این کارها رو انجام دادم ولی فقط اندازه فونت به صورت پیش فرض دراومد و حاشیه و متن داخل صفحه و شماره صفحه،هیچ کدوم پیش فرض نشدن و هر بار که ورد رو باز میکنم همون صفحه سفید معمول نشون داده میشه....

بله من درست متوجه منظورتون نشده بودم.

شما اگه ويندوزتون سون هست اين مسير رو برين
C:\Users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Templates
در اين مسير فايلي به نام Normal.dotm وجود داره. راست كليك كنيد و گزينه Open رو بزنيد. مطمئن بشيد كه تايتل فايل ورد كه باز ميشه با اسم فايل مطابقت داشته باشه. حالا هر تغيير ميخوايد بديد و سيو كنيد.

Arash_3f

عضو جدید
بله من درست متوجه منظورتون نشده بودم.

شما اگه ويندوزتون سون هست اين مسير رو برين
C:\Users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Templates
در اين مسير فايلي به نام Normal.dotm وجود داره. راست كليك كنيد و گزينه Open رو بزنيد. مطمئن بشيد كه تايتل فايل ورد كه باز ميشه با اسم فايل مطابقت داشته باشه. حالا هر تغيير ميخوايد بديد و سيو كنيد.
ممنووونم از جوابتون
من این روش رو بعدا روی یه سیستم دیگه امتحان میکنم؛ ولی الان نسخه پرتابل نرم افزار ورد روی سیستمم نصب هست و امکان دسترسی به این پوشه برام مقدورنیست.....
راهی وجود نداره تا با استفاده از تنظیمات محیط ورد بتونیم این کارو انجام بدیم؟؟؟
ممنووون

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنووونم از جوابتون
من این روش رو بعدا روی یه سیستم دیگه امتحان میکنم؛ ولی الان نسخه پرتابل نرم افزار ورد روی سیستمم نصب هست و امکان دسترسی به این پوشه برام مقدورنیست.....
راهی وجود نداره تا با استفاده از تنظیمات محیط ورد بتونیم این کارو انجام بدیم؟؟؟
ممنووون

ببينين دوست عزيز اين فايل درواقع تمپليت اصلي ورد هست. يعني وقتي ورد ميخواد اجرا بشه اين تمپليت رو اجرا ميكنه. پس قاعدتا هر تغييري كه ميخواين براي هميشه ماندگار بمونه بايد روي اين فايل تمپليت اعمال كنيد. تو نسخه قابل حمل هم اين فايل بايد وجود داشته باشه.
تو فايل هاش بگردين ايشالله پيداش ميكنين

masoodxl

عضو جدید
درخواست کمک خواهش میکنم

درخواست کمک خواهش میکنم

سلام

خوب هستین؟؟؟

من میخوام این دو رو با هم بکنم یکی و تحویل استاد بدم.لطفاً کمکم کنید

میخوام فایل با پسوند dwg رو روی ساین آپلود کنم
ولی نمیشه!!!باید چکار کنم؟؟؟مرسی

پیوست ها

• سالن.docx.rar
    402 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام

خوب هستین؟؟؟

من میخوام این دو رو با هم بکنم یکی و تحویل استاد بدم.لطفاً کمکم کنید

میخوام فایل با پسوند dwg رو روی ساین آپلود کنم
ولی نمیشه!!!باید چکار کنم؟؟؟مرسی

سلام
ممنون

متوجه منظورتون نشدم. فايل dwg رو ميخواين چكار كنين؟ ربطش به آفيس چيه الان؟

masoodxl

عضو جدید
سلام
ممنون

متوجه منظورتون نشدم. فايل dwg رو ميخواين چكار كنين؟ ربطش به آفيس چيه الان؟
سلام
خدا رحمت کنه پدرتون
یه عذرخواهی بهتون بدهکارم
میخوام قسمت طراحی رو که از نت گرفتم پسوندش رو به ورد تغییر بدم و تحویل استاد بدم

جناب قاسمیان
هر دو فایل رو براتون ایمیل کردم.

آخرین ویرایش: