AutoMationSystem
عضو جدید
سلام
سری به سایت www.sew-eurodrive.com بزنید اگر مشکلتان حل نشد در خدمت شما هستم .
راستش به سايتش سر زدم اما مقاله اي كه اين درايو ها را خوب آموزش بده روش نديدم شما ميتوني يه چيزي بزاري
سلام
سری به سایت www.sew-eurodrive.com بزنید اگر مشکلتان حل نشد در خدمت شما هستم .
این مثال را برای کجا می خواهی ؟ همینجا توضیح بده تا کمکت کنمسلام امیدورام همیشه اینجوری با حال باشی
من نیاز به یک مثال عملی برای ارتباط بین PLC ,HMI,SERVO DRIVE البته BRAND مهم نیست
ایمیل آدرس من:MAJID.SAADATFAR@YAHOO. COM
THANKS IN ADVANCE
با پیغام خصوصی از خودت بیشتر بگو تا کمکت کنم.سلام.
جناب arc من در نوشته هاتون خوندم اتوماسیون رو تنها در خانه با کتاب یاد بگیرید و کلاس نروید میشه بیشتر توضیح بدید چطور ممکنه ؟ و من چطور میتونم این کارو بکنم . آخه کار عملی با دستگاه پس چی میشه ؟
سلام ...دوستان میخواستم از اساتیدی که با plc های فاتک کار کردن یه سوال بپرسم.....
اول اینکه توی نرم افزارش میخوام مقدار به مقایسه کننده بدم...به sa و sb ....جلوی این مقادیر چی باید بنویسم و از کجا بخونمشون...یادمه توی زیمنس مینوشتم qw0...ولی اینجا همه چی فرق داره...دوم اینکه طرف میخواد چند تا سنسور انالوگ براش کار کنم ..از چه تابعی استفاده کنم و وچطوری باید مقدار دهی بشه و سوم اینک میخواد با کامپیوتر شبکه کنتش تا با کامپیوتر کنترلش کنه...این plc هم مثل plc دلتا دو تا پورت داره که اونطوری که من فهمیدم از کاتالوگش ظاهرا پورت rs485 برای ارتباط plc ها با همه و پورت RS232 برای ارتباط با کامپیوتر یعنی همه plc ها با پورت485 به هم وصل میشن و باپورت 232 یکی از plc ها به کامپیوتر.در ضمن یه hmi dop سری b م دارم که باید اتصال بدم به plc ( اگه میشه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید)..............لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمکم کنه که خیلی گیرم...ممنون از همه اساتید محترم
سلام ...دوستان میخواستم از اساتیدی که با plc های فاتک کار کردن یه سوال بپرسم.....
اول اینکه توی نرم افزارش میخوام مقدار به مقایسه کننده بدم...به sa و sb ....جلوی این مقادیر چی باید بنویسم و از کجا بخونمشون...یادمه توی زیمنس مینوشتم qw0...ولی اینجا همه چی فرق داره...دوم اینکه طرف میخواد چند تا سنسور انالوگ براش کار کنم ..از چه تابعی استفاده کنم و وچطوری باید مقدار دهی بشه و سوم اینک میخواد با کامپیوتر شبکه کنتش تا با کامپیوتر کنترلش کنه...این plc هم مثل plc دلتا دو تا پورت داره که اونطوری که من فهمیدم از کاتالوگش ظاهرا پورت rs485 برای ارتباط plc ها با همه و پورت RS232 برای ارتباط با کامپیوتر یعنی همه plc ها با پورت485 به هم وصل میشن و باپورت 232 یکی از plc ها به کامپیوتر.در ضمن یه hmi dop سری b م دارم که باید اتصال بدم به plc ( اگه میشه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید)..............لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمکم کنه که خیلی گیرم...ممنون از همه اساتید محترم
جناب ARC_2008 می خواستم بدونم سیستم های SCADA در عمل چه تفاوتهایی با سیستم های معروف به DCS دارند؟
آیا میشه مرزی برای ویژگی ها و کاربردشون تعیین کرد؟
و دوم اینکه آیا WinCC به عنوان یک سیستم SCADA مستقل
شناخته می شود یا بخشی از PCS7 زیمنس؟ آیا از نظر کاربرد تفاوت خاصی با Citect داره؟
سلام امیدورام همیشه اینجوری با حال باشی
من نیاز به یک مثال عملی برای ارتباط بین PLC ,HMI,SERVO DRIVE البته BRAND مهم نیست
THANKS IN ADVANCE
سلام امیدورام همیشه اینجوری با حال باشی
THANKS IN ADVANCE
نکته خاصی نداره. یک مورد عملی که SERVO-DRIVE راه اندازی کردم رو خلاصه توضیح میدم، شاید کمک کنه:
SERVO DRIVE مخصوص راه اندازی موتور DC ورودی و خروجیهای مختلف داشت که به این صورت کار میکنه:
زاویه توسط PULSE-ENCODER که روی شافت موتور نصب شده اندازه گیری میشه و توسط یک ماجول COUNTER در PLC شمارش میشه. مقدار SPEED REFERENCE و SETPOINT که همون زاویه دلخواه اپراتور هست توسط اپراتور وارد میشه و بصورت آنالوگ 4~20mA به SERVODRIVE وارد میشه. DRIVE ورودیهای باینری START، STOP، FAULT، ZEROSPEED، PRESET SPEED، DIRECTION OF ROTATION و ... برای امور کنترلی داره
که حدس زدنش کار سختی نیست. در نهایت درایو با الگوریتم داخلیش که میتونه تا حد یک PID CONTROLLER ساذه باشه، موتور رو در زاویه نهائی قرار میده و این کار با سرعتی که اپراتور خواسته انجام میشه.
میشه موتور رو با سرعت ثابت تنظیم کرد. برای این کار باید ورودی PRESET SPEED رو بهش ورودی داد. در این حالت دیگه از اپراتور انتظار مقدار سرعت رو نداره. اگر بخواهیم از اپراتور سرعت رو بگیره باید این ورودی رو به 0 یا 24 ولت (بسته به مدل دستگاه) جامپر کنیم
SCALE کردن و BIAS کردن مقدار ورودی زاویه در برنامه نویسی PLC فراموش نشه. چون عددی که PULSE ENCODER میفرسته و COUNTER میخونه یک عدد نسبی هست و باید در یک زاویه خاص تنظیم بشه.
ارتباط در بعضی مدلها میشه از طریق ETHERNET یا PROFIBUS یا هر پروتکل دیگه ای انجام بشه که کار کابل کشی خیلی آسون میشه.
اگر بخواهیم SERVODRIVE از پارامتر دیگه ای فرمان بگیره میشه در PLC لوپ CASCADE درست کرد یا کارهای دیگه کرد که به ین موضوع ارتباطی نداره.
معمولا درایوها این امکان رو میدن که بدون مرجع یا همون PULSE ENCODER و بصورت OPEN LOOP کنترل کنن. برای اینکار باید پارامترهای زیادی رو درون درایو تنظیم کرد. برای هر مدل فرق داره و من هم بلد نیستم.
بهتره در پارامترها محدوده بالا و پائین فرکانسی رو خیلی دور از هم ندین که کنترلر گیج میزنه. 50-60 هرتز مناسبه. خودتون امتحان کنین تا بهترین نتیجه رو بگیرین.
ارتباط هم که همیشه اینجوریه HMI <----> PLC <----> SERVODRIC
|
|
PULSE ENCODER![]()
سلام بچه ها
ببخشید شاید سوالم مسخره باشه اما می گم
رشته من نرم افزار هست و می خوام با نرم افزار eplan یک سیستم شبیه سازی کنم
سوالی که دارم اینه که چه چیزهایی در این نرم افزار حائز اهمیت هست که باید بدونم و اینکه این نرم افزار نتیجه رو در انتها به چه صورت نشون می ده؟ باید اجرا بشه یا تبدیل به یک فایل اجرایی می شه و ....؟
هیچ چیزی از این نرم افزار نمی دونم . لطفا کمکم کنید.
ممنون