پاسخ احمدی‌نژاد به اظهارات عجولانه اوباما

Sarp

مدیر بازنشسته
من مخاطبم فقط اسی نیست !
با هر کسی هست که چنین تفکری دارند
تقلب تو انتخابات !

میخوام بپرسم کمیته حقیقت یاب هم تشکیل شد حالا !

الگوریتم و روند کشف چجوریه ؟

چجوری میتونن حقیقت رو کشف کنن !

فرض هم میکنیم که تقلب هم شده

از این پستم به این طرف 4 نفر پست داده اند که هر 4 تا حامی جنبش سبز هستند . (یکیشون رو شک دارم که اون هم مخالف دولته)
3 تاشون هم امضای خس و خاشاک دارن

این یعنی سیاهی لشکر
حتی نمیدونن هدف چیه!
جنبش چیه؟
.
.
.
البته فقط واسه جنبش سبز نیست .
یه همچین سوالی رو از جناح مخالف هم میپرسیدم ، تعدادیشون مسخره میکرد و تعدادیشون از روش رد میشدن و ممکن بود فقط یک نفر تو 10 جواب بده !

این یعنی اینکه به جای علافی بشینید یه فکری به حال خودتون بکنید به جای قیچی کردن دم موسوی و کروبی و احمدی و خامنه ای و . . . . . .!

tatu_lover1366

عضو جدید
پاسخ احمدی‌نژاد به اظهارات عجولانه اوباما

رییس‌جمهوری کشورمان ساعتی پیش هنگام ورود به تهران اظهارات باراک اوباما در گفتگو با بنگاه انگلیسی بی بی سی را یک عکس‌العمل ناشیانه خواند.
به گزارش شبکه ایران، محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهوری کشورمان ساعتی پس از ورود به تهران در فرودگاه مهرآباد واکنش دولت آمریکا به پیشنهاد وی در خصوص تشکیل کمیته حقیقت‌یاب مستقل برای بررسی حادثه 11 سپتامبر را عکس‌العمل ناشیانه توصیف و تاکید کرد: لازم است جعبه سیاه 11 سپتامبر بازخوانی شود.
وی تصریح کرد: طرح موضوع 11 سپتامبر از سوی ایران در سازمان ملل موضوع جدیدی نبود اما چون از موضع ملت ایران مطرح شد، آنان در برابر آن موضع گرفتند.
وی با اشاره به اینکه دولت ‌آمریکا عکس‌العمل ناشیانه‌ای در این زمینه داشته و اگر ریگی به کفش آنها نبود باید بپذیرند، افزود: اگر آمریکا‌یی‌ها اسناد قاطعی دارند که نشان می‌دهد این کار تروریست‌ها بوده است، آن را در اختیار گروه حقیقت‌یاب قرار دهد تا همه در مبارزه با تروریست‌ها مشارکت کنند.
رییس‌جمهوری بیان داشت: توقع اینکه هرچه آمریکا گفت، همه بپذیرند، توقع زیاده‌خواهانه و ناشی از روحیه استکباری است.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه عده قلیلی خود را حاکم جهان می‌دانند و از طرف همه دولت‌ها و ملت‌ها سخن می‌گویند، گفت: اما هنگامی که کسی سئوال می‌کند بلافاصله توهین کرده و موجودیت آن کشور را زیر سئوال می‌برند.
اگه تیتر تاپیک رو اینجوری تغییر بدید , فکر کیکنم به حقیقت نزدیکتر باشه
جواب گستاخانه احمدی نژاد به صحبتهای رئیس جمهور اوباما
من جز زیبایی تو صحبتهای ایشون ندیدم
حیف که تمام ایرانیها نمیتونند صحبتهای ایشون رو بشنوند , چون حکومت ایران از پخش مصاحبه ایشون با بی بی سی در ایران واهمه داره
اونوقت همه میتونند بین حرفهای این دو قضاوت کنند

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
من مخاطبم فقط اسی نیست !
با هر کسی هست که چنین تفکری دارند
تقلب تو انتخابات !

میخوام بپرسم کمیته حقیقت یاب هم تشکیل شد حالا !

الگوریتم و روند کشف چجوریه ؟

چجوری میتونن حقیقت رو کشف کنن !

فرض هم میکنیم که تقلب هم شده
سلام بابک جان
اگه یه همچین کمیته ای هم تشکیل بشه
مطمئن باش به هیچ جوابی توی ایران نمیرسه
چون ما ایرانی ها بلدیم چی کار کنیم

devil may cry

عضو جدید
من که فکرنمی کنم این حرفهایی که کسی جرات گفتنش رو نداره توهین وناسزاباشه.
مگه دروغ می گفت؟هر کدومش که توهین بودبگید.

گفتن این حرف از طرف مسولین کشورهای دیکه که در مورد حوادث بعد از انتخابات کمیته حقیقت یاب تشکیل بدید مگه داخل ایران نمیگید هیچ اتفاقی نیفتاده پس بزارید گروه حقیقت یاب بیاند و تحقیق کنند و اتفاقاتی که افتاده مشخص بشه هم کاری بود که جرات میخواست و اگر اونا هم میخواستند مثل ریس جمهور ما با جرات باشند و حرف راست بزنند میتونستند مطرحش کنند:smile:اگر مطرحش میکردند از نظر مردم و دولت و .... ما توهین محسوب میشد به خاطر اینکه مسله داخلی بود

fatemeh-r

عضو جدید
گفتن این حرف از طرف مسولین کشورهای دیکه که در مورد حوادث بعد از انتخابات کمیته حقیقت یاب تشکیل بدید مگه داخل ایران نمیگید هیچ اتفاقی نیفتاده پس بزارید گروه حقیقت یاب بیاند و تحقیق کنند و اتفاقاتی که افتاده مشخص بشه هم کاری بود که جرات میخواست و اگر اونا هم میخواستند مثل ریس جمهور ما با جرات باشند و حرف راست بزنند میتونستند مطرحش کنند:smile:اگر مطرحش میکردند از نظر مردم و دولت و .... ما توهین محسوب میشد به خاطر اینکه مسله داخلی بود
مانمیگیم داخل ایران هیچ خبری نیست اماجناب سیاستمدار مساله ماداخلیه ولی اوناداخلی وخارجی ونمیفهمندامروزبه افغانستان وعراق حمله کردندفردامیان خاک ماروبهتوبره می برند درموردانتخابات هم داغ چی روی دلتون مونده:smile: وقتی ازاول همه جامیدونستندکه بیشتر مردم به کی رای میدن.البته شایدمن اصلابه کسی رای ندادم یاشایداصلابه احمدی نژادرای نداده باشم.اینقدرهم ماهواره نبینیدهمه اش تکراریه بیاهمه روخودم برات میگم:D

devil may cry

عضو جدید
مانمیگیم داخل ایران هیچ خبری نیست اماجناب سیاستمدار مساله ماداخلیه ولی اوناداخلی وخارجی ونمیفهمندامروزبه افغانستان وعراق حمله کردندفردامیان خاک ماروبهتوبره می برند درموردانتخابات هم داغ چی روی دلتون مونده:smile: وقتی ازاول همه جامیدونستندکه بیشتر مردم به کی رای میدن.البته شایدمن اصلابه کسی رای ندادم یاشایداصلابه احمدی نژادرای نداده باشم.اینقدرهم ماهواره نبینیدهمه اش تکراریه بیاهمه روخودم برات میگم:D
من فقط نمناک و .... قبول دارم اصلا به شبکه های غربی توجه نمیکنم برای اینکه عقل و... ندارم ممکنه اغفالم کنند:smile: در مورد اینکه به افغانستان و عراق ربطش دادن به ما چه ارتباطی داره مگه خودشون حرف زدن بلد نیستند؟دخالت داخل مسال کشورهای دیگه دخالت هست و تهمت زدن و دروغ گفتن کاری نداره اگر اونا هم میخواستند مثل ریس جمهور ما با جرات باشند خیلی راحت میتونستند بگند انفجار مهاباد و .... کار حکومت ایران بوده در مورد 11 سپتامبر هم که داخل ایران نبوده و ارتباطی به ایران و مردم ایران هم نداشته چه داغی روی دل شما و محمود و .... مونده:smile:

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
اغا يه نفر به من بگه اين حرفياي دكي جون چه نفعي برا ملت داشته؟؟؟
گيرم كه رفته اونجا و دك وپوز اوباما و سايرين رو ريخته به هم حالا اين وسط چي به من و تو ميرسه؟؟؟
جز بدبختي بيشتر و تمسخر شدن تو دنيا نصيبمون شده تا حالا؟؟؟
اقا جان بخاطر حرفاي اين خوشگل پسر الان مردم ايران تو دنيا شدن لولو

Sarp

مدیر بازنشسته
سلام بابک جان
اگه یه همچین کمیته ای هم تشکیل بشه
مطمئن باش به هیچ جوابی توی ایران نمیرسه
چون ما ایرانی ها بلدیم چی کار کنیم
سلام
میدونم که اینو همه میدونن

یه کمیته حقیقت یاب از مریخ هم بیاد ، باز هم چیزی نمیتونند پیدا کنند ! (چه تقلب شده باشه و چه نشده باشه)
حالا نمیدونم این ملت چه گیری دادند به کمیته حقیقت یاب !:surprised:

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انتخابات ایران و بمب گذاریش به خود ایران ربط داره

ولی جنگهای امریکا به کل دنیا ربط داره
چون یه لشکرکشی بین المللیه !

تجهیز همه جانبه حزب الله در لبنان حماس در فلسطین .رابطه با پیکار جویان در افقانستان و عراق و غیره چی؟ اونا هم موضوع داخلیه؟آمار بیکارا وجنایت ونژاد پرستی واعتراضات وغیره تو آمریکا و فرانسه وانگلیس وغیره هر روز برا ما تشریح میشه ولی هیچ آمار درستی از کشور خودمون بهمون نمیرسه.خط فقرم که دیگه محمود جون فرمودن اعلام نشه.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که فکرنمی کنم این حرفهایی که کسی جرات گفتنش رو نداره توهین وناسزاباشه.
مگه دروغ می گفت؟هر کدومش که توهین بودبگید.
جرات نمیخواد حماقت میخواد وبیچشم ورویی. اشتباه شما اینه که اگه هر کی چکشی حرف بزنه میگین جرات داره وغیره..و گرنه اگه هر یک از سران بخوان توسازمان حرفی بزنن که گوششونو نمیبرن.

Sarp

مدیر بازنشسته
تجهیز همه جانبه حزب الله در لبنان حماس در فلسطین .رابطه با پیکار جویان در افقانستان و عراق و غیره چی؟ اونا هم موضوع داخلیه؟آمار بیکارا وجنایت ونژاد پرستی واعتراضات وغیره تو آمریکا و فرانسه وانگلیس وغیره هر روز برا ما تشریح میشه ولی هیچ آمار درستی از کشور خودمون بهمون نمیرسه.خط فقرم که دیگه محمود جون فرمودن اعلام نشه.
چه ربطی به حرفای ما داشت ؟ :surprised:

fatemeh-r

عضو جدید
جرات نمیخواد حماقت میخواد وبیچشم ورویی. اشتباه شما اینه که اگه هر کی چکشی حرف بزنه میگین جرات داره وغیره..و گرنه اگه هر یک از سران بخوان توسازمان حرفی بزنن که گوششونو نمیبرن.
خانم هاوآقایان عزیزچرااینقدرالکی حرص می خورید,ببینیم درآینده که انشاا... یکی ازشمارییس جمهورشدیدچه گلی به سراین مردم میزنید.ببینیم شمااون موقع جرات دارید یا حماقت؟:D:gol:

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم هاوآقایان عزیزچرااینقدرالکی حرص می خورید,ببینیم درآینده که انشاا... یکی ازشمارییس جمهورشدیدچه گلی به سراین مردم میزنید.ببینیم شمااون موقع جرات دارید یا حماقت؟:D:gol:
نترس با يان گلهايي كه اغيون ميزنن نسل ما به هيچ جايي نميرسه چه برسه..........

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درایت باید داشت عزیزم درایت

آذرمهر

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمود همیشه واسه کل مردم دنیا دلسوزی میکنه جز مردم خودش.
اما کمیته حقیقت یاب بیـــطرف واسه کودتـــای گسترده خودش را نمیپذیره !!!!!
حاظره با اوبامــــا مذاکره کنه، اما به میـــــرحسین نیم ساعت هم وقت نمیدهند.
به این میگن دایه بهتر از مادر. :gol:
موسوی همون یکبار با احمدی نژاد مناظره کرد برای هفت پشتش بسه!
هنوز صدای لرزان و چیز چیز گفتن موسوی یادمون هست!
هنوز تو توهم انتخاباتی هستین؟
مگر قرار نشد موسوی سند بیاره برای اثبات دروغ بزرگ تقلب ؟
مگر 10 درصد از آرا را در حضور رسانه ها و نمایندگان کاندیداها شمارش مجدد نکردند؟
این دروغها دیگه بین خودتون هم خریدار نداره!