پاتوق متالورژیست ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان تا اخطار نگیرن دست بردار نیستن گویا

بعد از پست من هر کسی پست اسپم یا کل کل بزنه اخطار میگیره
خوب ابن میتونه کل کل نباشه///شاید ما هم یه چیزی یاد گرفتیم و به برتری سرامیک نسبت به فلزات پی بدیم/منتظر جواب قانع کننده برتری سرامیک نسبت به فلز هستیم

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب ابن میتونه کل کل نباشه///شاید ما هم یه چیزی یاد گرفتیم و به برتری سرامیک نسبت به فلزات پی بدیم/منتظر جواب قانع کننده برتری سرامیک نسبت به فلز هستیم

بحث علمی باشه

جنبه ی کل کل نداشته باشه موردی نداره

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای عادل پست های شما پاک شد و در صورت تکرار اخطار میگیرید

توجهی به حرف مدیر نمی کنید ؟

دارم میگم نه اسپم نه کل کل

نگذارید وارد خشانت بشم

mdre13

عضو جدید
«و انزلنا الحدید فیه بأس شدید و منافع للناس؛آهن استحکام بسیار و منافع فراوان برای بشر دارد».(سوره حدید،آیه 25) «آتونی زبر الحدید؛آهن به شکل قطعه‌هایی در می‌آید».(سوره کهف،آیه 96) «و لهم مقامع من حدید؛گرزها را از آن می‌سازند».(سوره حج،آیه 21) «و ألنّا له الحدید؛و خداوند آهن را برای داوود نرم ساخت».(سوره سبأ،آیه 10) «یرسل علیکما شواظ من نار و نحاس فلاتنتصران؛مس(دودی بی‌شعله) در روز قیامت بر گناهکاران فرو فرستاده می‌شود».(سوره الرحمن،آیه 35) «… حتی اذا ساوی بین الصدفین…؛ذوالقرنین مس گداخته را برای ایجاد سدی، میان دو کوه ریخت».(سوره کهف،آیه 96) «… و اسلنا له عین القطر؛و خداوند چشمه مس را برای سلیمان روان ساخت».(سوره سبأ،آیه 12).​

"تِلکَ ءایـَت‌ُ اللّه‌ِ نَتلوها عَلَیکَ بِالحَق‌ِّ فَبِاَی‌ِّ حَدیث‌ٍ بَعدَ اللّه‌ِ وءایـَتِه‌ِ یُؤمِنون‌؛ (جاثیه‌،6)
این‌ها آیات الهی هستند که ما به حق بر تو تلاوت می‌کنیم‌، اگر آنان به این آیات ایمان نیاورند به کدام سخن بعد از سخن خدا و آیاتش ایمان می‌آورند؟!"

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
«و انزلنا الحدید فیه بأس شدید و منافع للناس؛آهن استحکام بسیار و منافع فراوان برای بشر دارد».(سوره حدید،آیه 25) «آتونی زبر الحدید؛آهن به شکل قطعه‌هایی در می‌آید».(سوره کهف،آیه 96) «و لهم مقامع من حدید؛گرزها را از آن می‌سازند».(سوره حج،آیه 21) «و ألنّا له الحدید؛و خداوند آهن را برای داوود نرم ساخت».(سوره سبأ،آیه 10) «یرسل علیکما شواظ من نار و نحاس فلاتنتصران؛مس(دودی بی‌شعله) در روز قیامت بر گناهکاران فرو فرستاده می‌شود».(سوره الرحمن،آیه 35) «… حتی اذا ساوی بین الصدفین…؛ذوالقرنین مس گداخته را برای ایجاد سدی، میان دو کوه ریخت».(سوره کهف،آیه 96) «… و اسلنا له عین القطر؛و خداوند چشمه مس را برای سلیمان روان ساخت».(سوره سبأ،آیه 12).​

"تِلکَ ءایـَت‌ُ اللّه‌ِ نَتلوها عَلَیکَ بِالحَق‌ِّ فَبِاَی‌ِّ حَدیث‌ٍ بَعدَ اللّه‌ِ وءایـَتِه‌ِ یُؤمِنون‌؛ (جاثیه‌،6)
این‌ها آیات الهی هستند که ما به حق بر تو تلاوت می‌کنیم‌، اگر آنان به این آیات ایمان نیاورند به کدام سخن بعد از سخن خدا و آیاتش ایمان می‌آورند؟!"
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
طی مروری که بر تالار مهندسی مواد داشتم دیدم موضوع مورد بحث متالورژی و سرامیک قبلا در تاپیک متالورژي يا سراميك؟ برتري با كدام است؟ مطرح شده

ادامه ی بحث را در این تاپیک انجام دهید

............

این تاپیک هم فعلا باز می مونه

باز هم تاکید می کنم اسپم ممنوع و اگر احساس کنم تاپیک جنبه ی بحث و گفتگوی غیر علمی پیدا کرده مجبورم قفل کنم

موفق باشید

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگي دوستان عزيز

فقط يه نكته: اون زماني كه پاتوق سراميستها رو پايه گذاري كرديم، به خاطر اين بود كه تعداد سراميستها به زور به 3 ميرسيد،ولي الان ديگه اين حرفا نيست، اگرم توجه كنيد ، تو خود تاپيك پاتوق سراميستها زياد پست نميذاريم!
هرچند متاسفانه بعضي از دوستان نظر لطفشونه و از تالار ميرن (بي خداحافظي بعضا) ولي با اينحال ازتون خواهش ميكنم به خاطر بعضي مسائل پيش و پا افتاده رابطه بين خودمونو بهم نزنيم، بهتر نيست همه تو تاپيك گپ و گفتگو باشيم؟!؟!؟!؟!؟!؟

در كل، براي تمام مهندسين مواد آرزوي بهروزي و شادكامي و پيروزي دارم
ياحق
آقا مهدي ، كسي كه يه حرفي رو ميزنه بايد ظرفيت شنيدن جوابش هم داشته باشه
خب، كسي بعضي از دوستانو مجبور نكرده كه نمك پروني كنن ، در صورتي كه بي ظرفيتن

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
طی مروری که بر تالار مهندسی مواد داشتم دیدم موضوع مورد بحث متالورژی و سرامیک قبلا در تاپیک متالورژي يا سراميك؟ برتري با كدام است؟ مطرح شده

............

باز هم تاکید می کنم اسپم ممنوع و اگر احساس کنم تاپیک جنبه ی بحث و گفتگوی غیر علمی پیدا کرده مجبورم قفل کنم

موفق باشید

پاتوق سراميستها رو يه نگاهي بندازيد ........ 1290 تا پست گذاشتن ، تعداد پستاي به فول شما ، علميش ، به 10 نميرسه
اين تاپيك براي بحث غير علمي حالا حالاها جا داره

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
بجه ها اتحاد داشته باشیم
بی خیال
هیچ برتری بین هیچ رشته و گرایشی نیست همه یه هدفو دنبال می کنیم
بیایید مهندسی مواد روگسترش بدیم در کنار هم به صنعت مملکتمون کمک کنیم

magnet

عضو جدید
آقا مهدي ، كسي كه يه حرفي رو ميزنه بايد ظرفيت شنيدن جوابش هم داشته باشه
خب، كسي بعضي از دوستانو مجبور نكرده كه نمك پروني كنن ، در صورتي كه بي ظرفيتن

پاتوق سراميستها رو يه نگاهي بندازيد ........ 1290 تا پست گذاشتن ، تعداد پستاي به فول شما ، علميش ، به 10 نميرسه
اين تاپيك براي بحث غير علمي حالا حالاها جا داره

............

موفق باشید

باشه از تمامی سرامیست های عزیز به خصوص شما میخوایم جهت اطلاع ما متالورژیست ها موارد برتری سرامیک نسبت به فلز(در صورت وجود) رو بگید

سلام.
چندتا نکته :

1. زمان مدبر سابق که چندوقتیه نمی بینمش ، وقتی تایپیک تولد پیش اومد ، کلی گیر داد که غیرعلمی و ایناست. بنظرم حق داشت .....
حالا نظرم اینه هردو تایپیک پاتوق متال و سرامیک قفل شن یا برن تو تایپیک گپ و گفتگو.

2.کلمه برتری در مورد مقایسه درست نیس ، اونوقت میشه مسابقه !!!

3. با این وجود دوستانی که علاقه مندن دلیل پیشرفت بیشتر و سرمایه گذاری چندین برابری روی سرامیک رو (نسبت به متال) بدونن ، میتونم راهنمایی کنم به دهها سایت کالج های تاپ دنیا و شرکت های advanved materials . حال و وقت کل کل هم ندارم . چون اصلاً برام مهم نیس (مهم تر از اون اینه که GaN رو چطوری با سل ژل بزنم!!!). بازم هرکی خواست ، بگه راهنماییش کنم. فعلاً دوستان برن سایت dspace دانشگاه MIT یا یه سر بزنن سایت دانشگاه دیترویت ، قسمت Engineering روی Material science برن ، یه دور بزنن ببینن که اصلاً چه خبره ، بعدش از توهم و ظرفیت بگن.

4.چون زمان راه اندازی پاتوق سرامیست ها ، سرامیکی کم بود (قشنگ یادمه) برا همین اصلاً شروع شد . فکر کنم الان لزومی نداره (یعنی ببندین هردو رو! ).

5. در نهایت : اینجا تالار مهندسی مواد هستش. شمام که سال اولی نیستین که اینجوری بحث میشه. پس تمومش کنین لطفاً .

ممنون.

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
استارتر عزیز :

با توجه به اینکه تاپیک در جهت اهدافی که گفته شد پیش نرفت و کابران بی توجه به قوانین تاپیک پست دادند بهتر هست که تاپیک قفل بشه .

تاپیک پاتوق سرامیست ها نیز باید زودتر از اینها قفل می شد .

هر گونه بحث و گفتگو می تواند در تاپیک گپ و گفتگو انجام شود .

با احترام

reza_1364

مدیر بازنشسته
هر دو پاتوق باز شد با رعایت احترام به یکدیگر و رعایت قوانین فعالیتتونو شروع کنید

shahab-e.din

عضو جدید
سلام
معلومه که ما با سرامیست ها هیچ دشمنی نداریم
همه عزیز دل هستن و بچه موادین
امیدوارم در کنار هم بتونیم به آبادانی کشورمون کمک کنیم

shahab-e.din

عضو جدید
سلام
معلومه که با هیچ کس جنگ نداریم
سرامیست ها هم مثل خودمون بچه موادین و عزیز
امیدوارم در کنار هم بتونیم به آبادانی کشور عزیزمون کمک کنیم

hesam02

عضو جدید
سلام
معلومه که ما با سرامیست ها هیچ دشمنی نداریم
همه عزیز دل هستن و بچه موادین
امیدوارم در کنار هم بتونیم به آبادانی کشورمون کمک کنیم

سلام حرفای شما صحیح و متین... اما قبول دارید بحث بین متالورژها و سرامیست ها دنیای خاص خودش رو داره؟

shahab-e.din

عضو جدید
بذارین به بحث خاتمه بدم یه سرامیک و یه فلز به تنهایی قادر به نشان دادن خواص خوبی نیستند چرا که سرامیک ها دارای خواص فشاری خوب و فلزات دارای خواص کششی خوب هستند و کامپوزیت حاصل از این دو یک ماده ی بسیار مقاوم رو تشکیل می ده مثل سوپر آلیاژ های دارای رسوب آلفا یا حتی خیلی ساده تر بتون آرمه ای که هممون داریم روش زندگی می کنیم حاصل همزیستی مسالمت آمیز یک سرامیک و یک متال است.

hesam02

عضو جدید
بذارین به بحث خاتمه بدم یه سرامیک و یه فلز به تنهایی قادر به نشان دادن خواص خوبی نیستند چرا که سرامیک ها دارای خواص فشاری خوب و فلزات دارای خواص کششی خوب هستند و کامپوزیت حاصل از این دو یک ماده ی بسیار مقاوم رو تشکیل می ده مثل سوپر آلیاژ های دارای رسوب آلفا یا حتی خیلی ساده تر بتون آرمه ای که هممون داریم روش زندگی می کنیم حاصل همزیستی مسالمت آمیز یک سرامیک و یک متال است.
الان بحث تموم شد؟ یعنی دیگه نظر ندیم؟

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته یک فلز به تنهایی میتونه تمامی خواص رو تفریبا داشته باشه
اعم از فشاری و کششی و ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا