پاتوق متالورژیست ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hesam02

عضو جدید
البته یک فلز به تنهایی میتونه تمامی خواص رو تفریبا داشته باشه
اعم از فشاری و کششی و ....
در عصر جدید دیگه خواص فشاری و کششی و اینها مهم نیست
مهم در انتخاب و شناسایی مواد علاوه بر خواص مکانیکی ، نسبت وزن به استحکام مواد هستش

shahab-e.din

عضو جدید
البته یک فلز به تنهایی میتونه تمامی خواص رو تفریبا داشته باشه
اعم از فشاری و کششی و ....
روی کاغذ بله ولی تو کار نه
من با چشم خودم دیدم میله ی فولادی که با تنش تسلیم 45000 طراحی شده بود و ضریب امنیت خرپامون هم 2 بود تو تنش 36000 این خرپا شکست
انشا الله همه موفق و موید باشن ولی روزهای اول کار خیلی سخته
اونجاست که حتی شاگرد اول ها هم جا می زنن چون اصلا همه چیز یه جور دیگست
حس می کنی تا حالا داستان می خوندی

sinister1

عضو جدید
من با چشم خودم دیدم میله ی فولادی که با تنش تسلیم 45000 طراحی شده بود و ضریب امنیت خرپامون هم 2 بود تو تنش 36000 این خرپا شکست
منظورت از اینکه روزهای اول کار سخته چیه؟؟؟لطف کن بیشتر توضیح بده ... یا اگه بازم از این قبیل موردها واست پیش اومده ممنون میشم بگی ..برام جالبه!

sisi_eng

کاربر فعال
من چرا هیچی از حرفاتون سر در نمیارم ؛ خرپا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w20::w20::w20::w20::w20:
:w15::w15::w15:

kambadena

کاربر بیش فعال

ولی جدا این داستان ها هم خوندن دارن ها
داستانی که توش جا زدن داره:)

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک مکردم پاتوق متالوژیستا شلوغ تر ازین حرفا باشه...!!!

آخه متالورژیستو سرامیست نداره که. همه ما بچه های تالار موادیم... اگه به جای اینجا تو گپو گفتگو کنار هم باشیم که خیلی بهتره مهندس...
درسته؟؟؟

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
بلا نسبت بعضی از بچه ها...:)
آخه این متالورژیست ها به چیشون می نازن؟ چون اسم رشتشون سرشناس تر و خوشگل تره دلیل بر برتری نیست...
هنوز این واسم سواله چرا انقدر مغرورن؟ مگه متالورژی چیه؟

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
بلا نسبت بعضی از بچه ها...:)
آخه این متالورژیست ها به چیشون می نازن؟ چون اسم رشتشون سرشناس تر و خوشگل تره دلیل بر برتری نیست...
هنوز این واسم سواله چرا انقدر مغرورن؟ مگه متالورژی چیه؟

:surprised::surprised:

stainless steel

عضو جدید
آخه متالورژیستو سرامیست نداره که. همه ما بچه های تالار موادیم... اگه به جای اینجا تو گپو گفتگو کنار هم باشیم که خیلی بهتره مهندس...
درسته؟؟؟
تالار موادیاس درسته ولی اینجا پاتوق متالوژیستا هستش تقصیر منم نیست...
تشریف بیارید گفتگوی خودمانی متوجه میشید چه خبره!!!!!!!!!!
جاهای دیگرو کار ندارم منظور من همین جا بود پاتوق متالوژیست ها...

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
تالار موادیاس درسته ولی اینجا پاتوق متالوژیستا هستش تقصیر منم نیست...

جاهای دیگرو کار ندارم منظور من همین جا بود پاتوق متالوژیست ها...

اگه قرار باشه این تاپیک و تاپیک های مشابه سبب تنش و دلخوری در تالار مواد بشه، مطمئن باشید همین فردا میگم قفلش کنن...
اگه قراره بچه ها با هم در تعامل باشند، بهترین جا همون تاپیک گپو گفتگو هست و نیازی به این تاپیک نیست. چون تجربه نشون داده پست زدن تو این تاپیک و تاپیک سرامیست ها، موجبات تنش های شدیدی در تالار میشه...
اگر هم بحث متالورژی بود که مجبور بودید در این تاپیک مطرح بفرمایید، بدون جبهه گیری و توهین به گرایش های دیگه باشه لطفا
موفق باشید...

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
اگه قرار باشه این تاپیک و تاپیک های مشابه سبب تنش و دلخوری در تالار مواد بشه، مطمئن باشید همین فردا میگم قفلش کنن...
اگه قراره بچه ها با هم در تعامل باشند، بهترین جا همون تاپیک گپو گفتگو هست و نیازی به این تاپیک نیست. چون تجربه نشون داده پست زدن تو این تاپیک و تاپیک سرامیست ها، موجبات تنش های شدیدی در تالار میشه...
اگر هم بحث متالورژی بود که مجبور بودید در این تاپیک مطرح بفرمایید، بدون جبهه گیری و توهین به گرایش های دیگه باشه لطفا
موفق باشید...

آقا هم این تاپیک هم اون سرامیست ها باید حذف شه... به اندازه کافی مهندس مواد انگشت شماره دیگه تورو خدا شما تفکیک نکنید... متالورژی کار خودشو داره سرامیک هم کار خودشو... جبهه گیری برای چی آخه؟

قبول کنید... اکثر بچه های متال هیچی از سرامیک نمی دونن می گن اه بااا سرامیک چیه فلانه بساله...:) بارها شده دیدم بچه های دانشکدمون هم همینجورن... هنوز این دلیلشو نتونستم بدونم... واقعا چرا اینطوریه؟:)
هرچند این جو تو رشته های دیگه هم هستا مثلا مکانیک ... سیالات رو قبول ندارن سیالات جامدات ساخت و تولید جامدات و ... :)

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا هم این تاپیک هم اون سرامیست ها باید حذف شه... به اندازه کافی مهندس مواد انگشت شماره دیگه تورو خدا شما تفکیک نکنید... متالورژی کار خودشو داره سرامیک هم کار خودشو... جبهه گیری برای چی آخه؟

قبول کنید... اکثر بچه های متال هیچی از سرامیک نمی دونن می گن اه بااا سرامیک چیه فلانه بساله...:) بارها شده دیدم بچه های دانشکدمون هم همینجورن... هنوز این دلیلشو نتونستم بدونم... واقعا چرا اینطوریه؟:)
هرچند این جو تو رشته های دیگه هم هستا مثلا مکانیک ... سیالات رو قبول ندارن سیالات جامدات ساخت و تولید جامدات و ... :)

مهندس جان، این طبیعیه که هر کسی جایگاه خودشو بهترین بدونه و بخاد از گرایش و موقعیت و مکانی که در اون هست، دفاع بکنه... ولی مهم اینجاست که متاسفانه تاریخ گذشته این سایت نشون داد که این دفاع ها به ضرر اتحاد بچه ها تموم شده و باعث پراکنده شدن و حتی رفتن بچه ها از تالار شده....
حالا شما اجازه بدبد با رئیس صحبت بکنم ببینم نظر ایشون چیه...

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
با صحبت هایی که با دوستان و مدیران تالار مواد صورت گرفت، تصمیم بر این شد که تمامی گپ و گفتگوها موقتا در همان تاپیک گپ و گفتگوی اصلی انجام شود...

قفل شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا