يه سوال هر كي ميتونه جواب بده!!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه برم این تاپیک زیادی بالا مونده!!!
خب برو بريم اون يكي رو بالا بيارم
اين يكي از دخترهاي باشگاهه كه عكسش لو رفته فك ميكني كيه؟؟؟!!!!
اين عكس يكي از دخملاي باشگاهه كه تو فيس بوك پخش شده... . . . . . . . . .
mohamad javid

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب برو بريم اون يكي رو بالا بيارم
اين عكس يكي از دخملاي باشگاهه كه تو فيس بوك پخش شده... . . . . . . . . .
mohamad javid

راستش موضوعش اصلا جالب نیست اصلا فاز بحث نداره!تعجب کردم تا دیدم تاپیکو!از تو بعید بود.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو یه تاپیک جدید بزن من هواتو دارم
درستش كردم
تقديم به همه دخترهاي گل باشگاه مرا دختر خانوم می نامند مضمونی که جذابیتش نفس گیر است دنیای دخترانه من نه با شمع وعروسک معنا پیدا میکند و نه با...
mohamad javid 2 صفحه ها • 1 2

esmikhani.m

عضو جدید
آفرين به كلامت اصلاً حاجي يعني چي؟؟حاجي يعني يه امر نزول دادن بعد به مكه رفتن برا پاكي!

QUOTE]
منظورت یه عمر بود نه؟
و اما در جواب سئوال شما باید عرض کنم که این اعمال حج کدومش برای انسان رستگاری میاره که کشتن گوسفندش بیاره؟ این بازی ها همش برای اینه که نشون بدهند که هر کس پول داره میتونه هر کاری بکنه. یکی با پولش جهانگردی میکنه اینام میرن نفری چند میلیون به عربا میدن و بر میگردن. اینهمه وقت کشی و پول بی زبون ایران رو حیف و میل میکنند یه گوسفندم روش. یکی میگفت حیف این هواپیما ها که برای کیا مورد استفاده قرار میگیره. میرن اونجا و اصلاح هم نمیشن و بر میگردن. من که تو عمرم حتی یه حاجی هم ندیدم که واقعا صراط مستقیمی باشه. همشون برای ریا کاری و این مقوله هاست. ما که داریم بعینه میبینیم.

سلام یه تاپیک زده بودی برای اعتراض به زیاد شدن تاپیکهای مسخره و تکراری چی شد حذف شد طبق معمول..........میخواستم پیام خصوصی بهت بدم قبول نکرد

ju mong

عضو جدید
سلام

این جزو اعمال و مراسمیه که انجام میشه
و بیشتر حالت نمادین داره
نمیدونم این رسم از کجا در مراسم گنجونده شده... باید بررسی بشه
به هر حال اصل حج همون زیارت کعبه است
فکر نمیکنم با نکشتن گوسفنده خدا براتون ثواب کمتری در نظر بگیره!
چون بعید میدونم گیاه خوار بودن تو اسلام جرم باشه!
هر چند شاید نخوردن گوشت هم افراط در حساسیت و نوعی ناشکری باشه که البته حقیر در مقامی نیستم که جای خدا این رو تشخیص بدم! خدا خودش بهتر میدونه...
البته گوشت اون گوسفند به هر حال دیر یا زود استفاده خواهد شد ... بزرگترین صنعت خیلی از کشورها مثل آرژانتین دامپروری و صادرات گوشت گوسفند هست. پس از این نظر نگران نباشید! سرنوشت نهایی گوسفند به هر حال همان خواهد بود...
اما تا حدودی موافقم که خیلی مواقع شاید گوسفندی گیر نیاد... یا کسی خودش گیاه خوار باشه و به این دلیل کلا دوست نداشته باشه که جون هیچ حیوانی گرفته شه... در این شرایط این رسم ممکنه دست و پا گیر بنظر بیاد
به هر حال شما به عقلتون مراجعه کنید و مطمئن باشید خدا هم راهی رو که وجدانا و عقلا انتخاب کردید خواهد پذیرفت, حتی بیشتر از هر راه دیگر!

و در کل قضیه به قول شیخ بهایی:

حاجی به ره کعبه و من طالب دیدار ... من یار طلب کردم و او جلوه گه یار
او خانه همی جوید و من صاحب خانه...

البته زیارت خانه خدا هم بسیار زیباست... اینکه همه به یک دلیل در اونجا جمع هستند نمایشی شکوهمند از وحدت و یگانگی در عین کثرت است... اونجا پر از انرژی نابه ...

به هر حال به قلبتون رجوع کنید ... هر کاری که بهتون حس بهتری میده و فک میکنید به خدا نزدیکترتون میکنه همون چیزیه که خدا هم ازتون میخواد!

و کاری هم نداشته باشید که افراد متعصب و گیرکرده در ظواهر, چی میگن!

موفق باشید :gol::gol:

sanam_el

عضو جدید
نهههههههههه
ولي دوس دارم اينارو هم از زبان بسيار متين شومااااااا بشنوم......وبه درجه بالاي ايمان برسم...
من منتظر جوابتن هستم
مسخره میکنی؟
من منظورم این نبود که اینا رو میدونم برام جالب بود بدونم بین این همه چرا به این گیر دادید.
اگ میخواید مسخره کنید بگید ما جواب ندیم..

عزيزم اولا اين حيوون زبون بسته كه تو ميگي فقط ذبح نميشه بلكه به فقرا ميرسه و اين خودش نوعي تبليغ صدقه و رسيدگي به نيازمندان و فقراس....
دليل ديگه اي كه هست اينه كه ما به ياد حركت حضرت ابراهيم بيافتيم و به ياد بياريم كه براي امر خدا حاضر شد حتي بچه خودش رو هم ذبح كنه و اينكه خدا حواسش به بنده هاش هست
حج هم مثل نماز و روزه يكي از واجبات دينه و ربطي به اين نداره كه طرف گناهكار باشه يا نه يعني اگه كسي گناه كرد ديگه نبايد حج انجام بده؟؟؟؟ نه دوست من بلكه اين هم يكي از واجباته كه اتفاقا انجام ندادنش هم يه گناهه مثله نزول دادن و ....