يه سوال هر كي ميتونه جواب بده!!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی از من و شما نخواسته بریم مکه یا قربانی کنیم، خواهشا به عقاید کسانی که به این مراسم اعتقاد دارند احترام بگذاریم:gol:
بو او سوزلردنيديا......
من هيچ وقت به عقايد كسي بي احترامي نميكنم...
آيا سوال كردن از چيزي كه خبر ندارم ميشه بي احترامي؟؟؟
بس اگه اينطوري باشه شما بي احترامي رو چي تلقي ميكني؟؟

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قصد بچه دار شدن ندارم.

ولي تو ذاتتو خوب كن!

گفتم كه همه اين كارا نماد بندگي ابراهيم!

e
بس با گشتن گوسفند ميشي بنده خدا عجب نماداي داريد كه ما نميدونستيم......آخه يه حرفي ميزني خنده دار.........آخ هويج چه ربطي به آبگوشت داره؟
من يعني بد ذاتم ديگه؟
باشششششششششششششششششششششه

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول اینکه کجایی این سوالت حرفه ای و منطقی بود که دنبال جواب منطقی میگردی /

هر مراسمی آیین خودش داره / سوال تو مثل این میمونه که مثلا چرا برای نماز خوندن باید وضو گرفت و کلی آب را مصرف کرد / یا چرا باید نماز صبح قبل از آفتاب زدن خوند

داستان ذبح گوسفند کردن بعد از اعمال حج برمیگرده به ماجرای حضرت ابراهیم و اسماعیل (ع) و در اعمال حج ( بر اساس احکام خداوند و اسلام) ذبح گوسفند واجب شد/... در ضمن این حیوان گوشتش مورد استفاده انسانهاست / پس نگو گناه داره / تو اگر دلت میسوزه گوشت گوسفند نخور

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول اینکه کجایی این سوالت حرفه ای و منطقی بود که دنبال جواب منطقی میگردی /

هر مراسمی آیین خودش داره / سوال تو مثل این میمونه که مثلا چرا برای نماز خوندن باید وضو گرفت و کلی آب را مصرف کرد / یا چرا باید نماز صبح قبل از آفتاب زدن خوند

داستان ذبح گوسفند کردن بعد از اعمال حج برمیگرده به ماجرای حضرت ابراهیم و اسماعیل (ع) و در اعمال حج ( بر اساس احکام خداوند و اسلام) ذبح گوسفند واجب شد/... در ضمن این حیوان گوشتش مورد استفاده انسانهاست / پس نگو گناه داره / تو اگر دلت میسوزه گوشت گوسفند نخور

عزيزم شما داري آسماني صحبت ميكني ولي دريغ از اينكه ما رو زمينيم....زمين
بعدش شستشويي درست صورت توسط دانشمندان اثبات شده كه باعث شادابي و طراوت مي شود..........خب پيامبرم اون زمان چون عربها نمي فهميدن مجبور شد توسط خدا وضو گرفتن رو واجب كنه.....تا اين اعراب نفهم شبه جزيره عربستان مجبور بشن از كثافات بيرون بيان.....
تو سوال من رو توسط احكام اسلام دادي كه شرمنده تو كتم نميره.......بايد اون چيزي رو كه خدا بهت داده رو به كار بندازي كه قدرت تفكر......و شما اصلاً ازش كار نميكشي........وداري حرف اسلام و اسماعيل و غيره رو ميزني...
شرمنده ولي جوابت مثل حرافهاي قبلت منطقي نيست...

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
e
بس با گشتن گوسفند ميشي بنده خدا عجب نماداي داريد كه ما نميدونستيم......آخه يه حرفي ميزني خنده دار.........آخ هويج چه ربطي به آبگوشت داره؟
من يعني بد ذاتم ديگه؟
باشششششششششششششششششششششه

نه من بدمممممممممم:cry:

بابا میخوای بکش میخوای نکش هرکی ازاد یه جور بندگی بکنه تو هم برو هرجوری که دوست داری بندگیتو نشون بده:cool:من که حاضر نیستم حیون بیچاره رو بکشم ولی تو رو چرا:D:razz::surprised:

اارکیده

عضو جدید
من که دیروز ناراحت بودم البته الانم زیاد حالم خوب نشده یکی از بچه ها بهم گفت فردا که روز قربانه ناراحتی هاتو قربانی کن
شما هم سوال جالبی پرسیدی که ماها زیاد دربارش فکر نمی کنیم شاید فقط مثل توصیه همین دوستم یه نماد برا قربانی بدی ها حالا حیونکی گوسفند دیوارش کوتاه بوده از اون استفاده کردند

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که دیروز ناراحت بودم البته الانم زیاد حالم خوب نشده یکی از بچه ها بهم گفت فردا که روز قربانه ناراحتی هاتو قربانی کن
شما هم سوال جالبی پرسیدی که ماها زیاد دربارش فکر نمی کنیم شاید فقط مثل توصیه همین دوستم یه نماد برا قربانی بدی ها حالا حیونکی گوسفند دیوارش کوتاه بوده از اون استفاده کردند

خب آيا با قرباني كردن ناراحتي ها ناراحتي ها از بين مي رود؟؟؟
نه آدم بايد در ذات خود و وجود خود با ناراحتي ها كنار بياد چون اگه نياد خوشحالي نخواهد بود.......
حالا چون به قول تو گوسفند ديوارش كوتاه تر بايد اون رو قرباني كنن.....البته مرغ ديوارش خيلي كوتاهتر از گوسفنده بهتره همون مرغ رو قرباني كنن...

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من بدمممممممممم:cry:

بابا میخوای بکش میخوای نکش هرکی ازاد یه جور بندگی بکنه تو هم برو هرجوری که دوست داری بندگیتو نشون بده:cool:من که حاضر نیستم حیون بیچاره رو بکشم ولی تو رو چرا:D:razz::surprised:

خيلي ممنون يعني ارزش ما از يه گوسفندم كمه ديگه؟؟!!! اصلاً بيخيال....
من برا ثابت كردن بندگيم ميخوام تو رو در راه خدا قرباني كنم.......از كجا معلوم شايد برا من و تو هم خدا از آسمان يه گوسفند مفتي پرت كرد پايين........و ما هم مي بريم كبابش ميكنيم و ميخوريم

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي ممنون يعني ارزش ما از يه گوسفندم كمه ديگه؟؟!!! اصلاً بيخيال....
من برا ثابت كردن بندگيم ميخوام تو رو در راه خدا قرباني كنم.......از كجا معلوم شايد برا من و تو هم خدا از آسمان يه گوسفند مفتي پرت كرد پايين........و ما هم مي بريم كبابش ميكنيم و ميخوريم
خواهش میکنم قابل شمارو نداشت!!!!

برو تو خوب بشو نیستیss69618v0reab02kjo74.gif
خدایا تو شاهد باش که من هرکاریکردم این به راه راست هدایت نشد.pop.gif

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم قابل شمارو نداشت!!!!

برو تو خوب بشو نیستیمشاهده پیوست 36847
خدایا تو شاهد باش که من هرکاریکردم این به راه راست هدایت نشد.مشاهده پیوست 36848

اي بيچاره يكي ميخواد تو رو از تاريكي نجات بده.......مگه جادوگرم بودي نميدونستيم؟؟!!
خدا شاهد كه تو نتونستي جوابم رو بدي....

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي بيچاره يكي ميخواد تو رو از تاريكي نجات بده.......مگه جادوگرم بودي نميدونستيم؟؟!!
خدا شاهد كه تو نتونستي جوابم رو بدي....

اگه کعبه روتو بذارن بازم تو خوب نمیشی ذاتت خرابه!دست خودتتم نیست!خدایا من جوابشو دادم ولی دیگه فایده ای نداره سیاهی همه وجودشو گرفته!shakinghead.gif

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه کعبه روتو بذارن بازم تو خوب نمیشی ذاتت خرابه!دست خودتتم نیست!خدایا من جوابشو دادم ولی دیگه فایده ای نداره سیاهی همه وجودشو گرفته!مشاهده پیوست 36851
آره دسته خودم نيست.....دسته هوشنگه گفتم فردا پس فردا بياردش....بابا جون سياهي مغز تو رو جرفته......كه نمي توني بجوابي......وحاشا ميكني....
راستي رنگي از سياهي بالاتر نيست...
مشكي رنگ عشقه

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره دسته خودم نيست.....دسته هوشنگه گفتم فردا پس فردا بياردش....بابا جون سياهي مغز تو رو جرفته......كه نمي توني بجوابي......وحاشا ميكني....
راستي رنگي از سياهي بالاتر نيست...
مشكي رنگ عشقه
به به صندلی داغ توئه!!!یه بار نسوزی!

اارکیده

عضو جدید
خب آيا با قرباني كردن ناراحتي ها ناراحتي ها از بين مي رود؟؟؟
نه آدم بايد در ذات خود و وجود خود با ناراحتي ها كنار بياد چون اگه نياد خوشحالي نخواهد بود.......
حالا چون به قول تو گوسفند ديوارش كوتاه تر بايد اون رو قرباني كنن.....البته مرغ ديوارش خيلي كوتاهتر از گوسفنده بهتره همون مرغ رو قرباني كنن...

خب منظور منم همین بود به نظرت مگه ناراحتی جسم داره که بخوام قربونیش کنم

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب منظور منم همین بود به نظرت مگه ناراحتی جسم داره که بخوام قربونیش کنم

آره حركاتي كه از ناراحتي از انسان ابراز ميشه نوعي جسم مي باشد....
ولي اگه جمله خودت رو يكم با دقت بيشتر بخوني ميبيني كاملاً خلاف جمله منه.....البته نه كامل كامل ولي كمي تضاد داره

sanam_el

عضو جدید
خیلی ها هستن که میرن حج همه اعمال رو هم درست انجام میدن اما حجشون قبول نمیشه؟
در ضمن حالا شما چرا به این گیر دادی؟ینی برا بقیش توجیه داری فقط سر این موندی؟مثلا میدونی طواف چرا 7 دوره؟6 دور نیست؟
چرا باید سنگ بزنی؟موهاتو بتراشی؟
بابا تو اگه همه اینا میدونی گیرت فقط اون ی مورده پس خدایی کارت خیلی درسته ایشاالله به اون هم میرسی.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ها هستن که میرن حج همه اعمال رو هم درست انجام میدن اما حجشون قبول نمیشه؟
در ضمن حالا شما چرا به این گیر دادی؟ینی برا بقیش توجیه داری فقط سر این موندی؟مثلا میدونی طواف چرا 7 دوره؟6 دور نیست؟
چرا باید سنگ بزنی؟موهاتو بتراشی؟
بابا تو اگه همه اینا میدونی گیرت فقط اون ی مورده پس خدایی کارت خیلی درسته ایشاالله به اون هم میرسی.

نهههههههههه
ولي دوس دارم اينارو هم از زبان بسيار متين شومااااااا بشنوم......وبه درجه بالاي ايمان برسم...
من منتظر جوابتن هستم

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب از اون موقع شروع ميشه وبه مدت سه روز ادامه داره.......شب كه تو خواب راه ميري بشين از من لااقل سوال بپرس بذار يه چيز ياد بگير برا آيندت خوفه...

تا یادم میاد مشکل راه رفتن تو خواب نداشتم:confused:

اینکه جاوید روزی چندبار غذا میخوره کجا بدرد من میخوره!:surprised:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا یادم میاد مشکل راه رفتن تو خواب نداشتم:confused:

اینکه جاوید روزی چندبار غذا میخوره کجا بدرد من میخوره!:surprised:
خب چي بدرت ميخوره بگو ما اونجا اين رو مطرح كنيم...
مثلاً پرش از مانع با مرچه......يا شناي پروانه اي در دشت لوت.......كدومش خوبه.....بگو در رابطه با اون در آنجا بحث نمائيم

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب چي بدرت ميخوره بگو ما اونجا اين رو مطرح كنيم...
مثلاً پرش از مانع با مرچه......يا شناي پروانه اي در دشت لوت.......كدومش خوبه.....بگو در رابطه با اون در آنجا بحث نمائيم

راستش من شبا زود خوابم میگیره ظهرام باید بخوابم صبحا زود بیدار مشما ولی ظهر نشده خوابم میاد خواب غروبم خیلی دوست دارم یه کم درمورد کم خوابی و مشکلاتش صحبت کنیم!:cool:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش من شبا زود خوابم میگیره ظهرام باید بخوابم صبحا زود بیدار مشما ولی ظهر نشده خوابم میاد خواب غروبم خیلی دوست دارم یه کم درمورد کم خوابی و مشکلاتش صحبت کنیم!:cool:
حوزه كم خوابي در حيطه من نيست....
ولي يادم باشه تو صندلي داغ در رابطه باهاش بحرفيم