سلام دوستان ، من وارد youtube شدم هرچي سرچ ميكنم مياد اما باز نميشه چرا؟
elahe84 عضو جدید Feb 11, 2010 #1 سلام دوستان ، من وارد youtube شدم هرچي سرچ ميكنم مياد اما باز نميشه چرا؟
moein_13 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 11, 2010 #2 elahe84 گفت: سلام دوستان ، من وارد youtube شدم هرچي سرچ ميكنم مياد اما باز نميشه چرا؟ کلیک کنید تا باز شود... تو چرا اینقدر تاپیک سوال میدی نمیاد چون 22 بهمنه
elahe84 گفت: سلام دوستان ، من وارد youtube شدم هرچي سرچ ميكنم مياد اما باز نميشه چرا؟ کلیک کنید تا باز شود... تو چرا اینقدر تاپیک سوال میدی نمیاد چون 22 بهمنه
AminNePo عضو جدید کاربر ممتاز Feb 11, 2010 #3 به احتمال شما از دایل آپ استفاده میکنین خیلی طول میکشه تا اجرا بشه و در ضمن اگه از چیزشکن استفاده میکنین احتمالا مشکل از اونه!!!!!
به احتمال شما از دایل آپ استفاده میکنین خیلی طول میکشه تا اجرا بشه و در ضمن اگه از چیزشکن استفاده میکنین احتمالا مشکل از اونه!!!!!
AminNePo عضو جدید کاربر ممتاز Feb 11, 2010 #5 elahe84 گفت: سوال پرسيدن اشكالي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نه ولی فرستادن تاپیک تکراری آره!!!! شما از این تاپیک دوتا ارسال کردین!!!!!
elahe84 گفت: سوال پرسيدن اشكالي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نه ولی فرستادن تاپیک تکراری آره!!!! شما از این تاپیک دوتا ارسال کردین!!!!!
elahe84 عضو جدید Feb 14, 2010 #7 YuMi گفت: جوابتو گرفتی؟ دایل آپی؟ طول میکشه یا کلا ارور میده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه دايل آپ نيستم اصلا كلا صفحه مياد اما فيلما باز نميشه ،قبلا اينطوري نبود و باز ميشد
YuMi گفت: جوابتو گرفتی؟ دایل آپی؟ طول میکشه یا کلا ارور میده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه دايل آپ نيستم اصلا كلا صفحه مياد اما فيلما باز نميشه ،قبلا اينطوري نبود و باز ميشد
Amir_Ans کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Feb 14, 2010 #9 نه منم همینه یه جور *****ه فکر کنم میزنی باز نمی شه حتی دانلود نمیشه ولی ویدوگول و سایتای دیگه باز میشه سرعتم 1 هست
نه منم همینه یه جور *****ه فکر کنم میزنی باز نمی شه حتی دانلود نمیشه ولی ویدوگول و سایتای دیگه باز میشه سرعتم 1 هست
elahe84 عضو جدید Feb 14, 2010 #11 hamidelahi گفت: فلش پلیر نداری کلیک کنید تا باز شود... نه ندارم اگه باشه درست ميشه؟
hamidelahi عضو جدید کاربر ممتاز Feb 14, 2010 #12 elahe84 گفت: نه ندارم اگه باشه درست ميشه؟ کلیک کنید تا باز شود... اره یه نسخه 10 شو نصب کن اگه ویدئو ریمو نشده باشه اره میاد البته به پیغام خطایی که خوده سایت یوتیوب میده توجه کنید اگه نشد پیغام خطارو بذار اینجا ببینیم چیه
elahe84 گفت: نه ندارم اگه باشه درست ميشه؟ کلیک کنید تا باز شود... اره یه نسخه 10 شو نصب کن اگه ویدئو ریمو نشده باشه اره میاد البته به پیغام خطایی که خوده سایت یوتیوب میده توجه کنید اگه نشد پیغام خطارو بذار اینجا ببینیم چیه