يه سوال از كسايي كه به مهدويت اعتقاد دارن

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. اين تاپيك رو به حساب توهين برداشت نكنيد. فقط چون اطلاعات شما در اين زمينه زياده دارم مي پرسم.
احيانا شما از كجا مي دونيد كه امام زماني وجود داره و مياد؟ تو قرآن كه ازش نامي نيومده، بقيه چيزا هم كه به قول خودتون تحريف شده است. چي جوري شما انقدر بهش اعتقاد داريد و هر روز منتظر فرجش هستيد. واقعا سندي داريد واسه مهدويت، يا حس تونه و حرف دلتون و ...؟

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. اين تاپيك رو به حساب توهين برداشت نكنيد. فقط چون اطلاعات شما در اين زمينه زياده دارم مي پرسم.
احيانا شما از كجا مي دونيد كه امام زماني وجود داره و مياد؟ تو قرآن كه ازش نامي نيومده، بقيه چيزا هم كه به قول خودتون تحريف شده است. چي جوري شما انقدر بهش اعتقاد داريد و هر روز منتظر فرجش هستيد. واقعا سندي داريد واسه مهدويت، يا حس تونه و حرف دلتون و ...؟
فدات سارا جون

پس چرا تاحالا تنهامون گذاشته بودی؟

bme.masood

عضو جدید
با اینکه من صلاحیت جواب دادن ندارم چون دین درست حسابی ........
به نظر من یه حس درونیه
ببین فطرت و روح انسان میطلبش
نمیدونم چجوری بگم .... از فیلمهایی که ساخته میشه میتونی این حس برداشت کنی
اینکه خیلی وقتها اون ادم خوبس که برنده میشه و بده میمیره
این حس که یه جوری باید ظلم از بین بره جز با اعتقاد به امام زمان ارضا نمیشه
من فقط احساس خودم گفتم ببخشید اگه به نظرتون درست نیست:gol:

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اینکه من صلاحیت جواب دادن ندارم چون دین درست حسابی ........
به نظر من یه حس درونیه
ببین فطرت و روح انسان میطلبش
نمیدونم چجوری بگم .... از فیلمهایی که ساخته میشه میتونی این حس برداشت کنی
اینکه خیلی وقتها اون ادم خوبس که برنده میشه و بده میمیره
این حس که یه جوری باید ظلم از بین بره جز با اعتقاد به امام زمان ارضا نمیشه
من فقط احساس خودم گفتم ببخشید اگه به نظرتون درست نیست:gol:

مرسي از جوابت
ولي همونجور كه گفتي اين حسته... شايدم تلقين كه خوب ريشه تو گذشته هممون داره كه اينجا بزرگ شديم.
من مي خواستم بدونم سندي هم دارين يا نه وگرنه حستون كاملا قابل احترام...

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي وقته گذشته از زماني كه اين سوال رو پرسيدم مثل اينكه كسي نمي تونه جواب بده. من گفتم تالارشو درست كردين حتما اطلاعات هم دارين كه در اختيار من بذاريد...
در هر صورت خوشحال مي شم كسي كه اعتقاد داره اينجا جواب سوالمو بده

hosseinassar

مدیر ارشد
مهدویت چیزیه که توی همه ی دین ها اومده (زردشت، مسیحیت،یهود،اسلام)
پس نمی تونه الکی باشه و همه ی احادیث هم که تحریف نشده
توی قرآن هم بصورت غیر مستقیم به مهدویت اشاره کرده

phalagh

مدیر بازنشسته
خب دو تا آيه رو برات اينجا قرار ميدم.
اول در آيات 105 و 406 سوره انبياء
وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ
ما در زبور بعد از ذكر (تورات) نوشتيم كه بندگان صالح من وارث (حكومت) زمين خواهند شد

إِنَّ فِي هَذَا لَبَلَاغًا لِّقَوْمٍ عَابِدِينَ
در اين ابلاغ روشني است براي جمعيت عبادت كنندگان.

كه امام باقر (ع) در مورد آيه فوق ميفرمايند كه اينها همان ياران مهدي (عج) در آخرالزمان خواهند بود.
همان مردان و زنان خود ساخته اي كه وارث همه ميراثهاي زمين خواهند شد و شايستگي اين رسالت بزرگ را خواهند داشت.

همينطور در آيه 55 سوره نور داريم:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

خداوند به كساني كه از شما ايمان آورده‏اند و اعمال صالح انجام داده‏اند وعده مي‏دهد كه آنها را قطعا خليفه روي زمين خواهد كرد، همانگونه كه پيشينيان را خلافت روي زمين بخشيد. و دين و آئيني را كه براي آنها پسنديده پا بر جا و ريشه دار خواهد ساخت و خوف و ترس آنها را به امنيت و آرامش مبدل مي‏كند، آنچنانكه تنها مرا مي‏پرستند و چيزي را براي من شريك نخواهند ساخت. و كساني كه بعد از آن كافر شوند فاسقند.

در اين آيه هم خداوند به مومنان سه تا وعده داده :
اول :"استخلاف في الارض" يعني حكومت روي زمين به عنوان نمايندگي خدا يعني همان حكومت حق و عدالت
دوم :‌" تمكين دين" نفوذ معنوي و حكومت تمام قوانين الهي بر پهنه زندگي
سوم: " تبديل خوف به امنيت" برطرف شدن تمام عوامل ترس و نا امني و جايگزين شدن آرامش و امنيت در همه زمين.

علاوه بر ايات قران ميتونيم در احاديث هم نكات جالب توجهي پيدا كنيم.
كتابي كه ضميمه كردم نكات خوبي درش هست. از دلايل عقلي گرفته تا نيازهاي جامعه و دلايل مستند حديث و قران براي لزوم وجود حضرت صاحب الزمان آورده شده.

پیوست ها

• hokomat-mhd-pdf.pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 0

كربلايي حسام

اخراجی موقت

سلام بزرگوار در پاسخ متني رو كه توسايت خودمون هست و بنده و دوستان نوشتيم رو براتون ميذارم

دليل وجود امام زمان از منظر قرآن:
1- در سوره قدر خداوند مي فرمايد: «تنزل الملائکه والروح فيها بإذن ربهم من کل أمر ». تنزل فعل مضارع است و دلالت بر استمرار مي نمايد. يعني در هر سال، شب قدر ملائک و روح به زمين نزول مي فرمايند. در دوران رسول الله صلي الله عليه وآله به شخص پيامبر نازل مي شدند. و در هر عصري بايد کسي هم شأن پيامبر باشد تا بر او نازل شوند. و الان تنها شخصي که هم شأن پيامبر صلي الله عليه وآله است امام زمان عليه السلام است.
2- خداوند در قرآن درباره مزد و اجر رسالت پيامبر اکرم صلي الله عليه وآله مي فرمايد: «قل لا أسئلکم أجرا إلا الموده في القربي ». به دليل عقلي، دادن اجر رسالت پيامبر در همه زمانها بر همه واجب است. پس چون مزد رسالت پيامبر «موده في القربي» است پس بايد «في القربي»رسول الله صلي الله عليه وآله در هر عصري باشند تا مردم با مودت به ايشان اجر رسالت را بدهند. و «في القربي» الان امام زمان عليه السلام مي باشند.

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهدویت چیزیه که توی همه ی دین ها اومده (زردشت، مسیحیت،یهود،اسلام)
پس نمی تونه الکی باشه و همه ی احادیث هم که تحریف نشده
توی قرآن هم بصورت غیر مستقیم به مهدویت اشاره کرده
مهدويت در همه اديان نيومده، در بيشتر اديان اين اومده كه فردي مياد... ولي اينكه اون امام زمان مسلموناست يا عيسي مسيحيها يا.... ذكرنشده، پس اين برداشت شخصي شماست... احاديث هم كه قابل استناد نيستند چون شايد همشون تحريف نشده باشند ولي همينكه بخشيشون تحريف شده باشند هم باعث مي شه كه نتوني به عنوان منبعي موثق روشون حساب كني...
دليلي پرسيدنم دقيقا تو همون قرآن بوده كه مي گيد اشاره غير مستقيم شده... كه خوب قبول كنيد مسئله اي به اين مهمي كه قراره دنيا نجات پيدا كنه و ... ارزش اشاره مستقيمو داره...

خب دو تا آيه رو برات اينجا قرار ميدم.
اول در آيات 105 و 406 سوره انبياء
وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ
ما در زبور بعد از ذكر (تورات) نوشتيم كه بندگان صالح من وارث (حكومت) زمين خواهند شد

إِنَّ فِي هَذَا لَبَلَاغًا لِّقَوْمٍ عَابِدِينَ
در اين ابلاغ روشني است براي جمعيت عبادت كنندگان.

كه امام باقر (ع) در مورد آيه فوق ميفرمايند كه اينها همان ياران مهدي (عج) در آخرالزمان خواهند بود.
همان مردان و زنان خود ساخته اي كه وارث همه ميراثهاي زمين خواهند شد و شايستگي اين رسالت بزرگ را خواهند داشت.

همينطور در آيه 55 سوره نور داريم:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

خداوند به كساني كه از شما ايمان آورده‏اند و اعمال صالح انجام داده‏اند وعده مي‏دهد كه آنها را قطعا خليفه روي زمين خواهد كرد، همانگونه كه پيشينيان را خلافت روي زمين بخشيد. و دين و آئيني را كه براي آنها پسنديده پا بر جا و ريشه دار خواهد ساخت و خوف و ترس آنها را به امنيت و آرامش مبدل مي‏كند، آنچنانكه تنها مرا مي‏پرستند و چيزي را براي من شريك نخواهند ساخت. و كساني كه بعد از آن كافر شوند فاسقند.

در اين آيه هم خداوند به مومنان سه تا وعده داده :
اول :"استخلاف في الارض" يعني حكومت روي زمين به عنوان نمايندگي خدا يعني همان حكومت حق و عدالت
دوم :‌" تمكين دين" نفوذ معنوي و حكومت تمام قوانين الهي بر پهنه زندگي
سوم: " تبديل خوف به امنيت" برطرف شدن تمام عوامل ترس و نا امني و جايگزين شدن آرامش و امنيت در همه زمين.

علاوه بر ايات قران ميتونيم در احاديث هم نكات جالب توجهي پيدا كنيم.
كتابي كه ضميمه كردم نكات خوبي درش هست. از دلايل عقلي گرفته تا نيازهاي جامعه و دلايل مستند حديث و قران براي لزوم وجود حضرت صاحب الزمان آورده شده.

خوب در مورد آيات 105 و 406 سوره انبياء، تو قرآن كه هيچ حرفي حتي از ظهور كسي نزده، حرف امام باقر هم كه خوب حديثه و قابل تحريف، چون خدا تضمين كرده قرآنشو از تحريف حفظ كنه نه احاديثو...

در مورد آيه 55 سوره نور هم كه همونطور كه گفتيد به سه تا مورد اشاره كرده كه يكيشم ظهور امام زمان نيست.
در مورد كتاب و حديث هم كه ديگه چيزي نمي شه گفت، خودتون بهتر مي دونين...

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بزرگوار در پاسخ متني رو كه توسايت خودمون هست و بنده و دوستان نوشتيم رو براتون ميذارم

دليل وجود امام زمان از منظر قرآن:
1- در سوره قدر خداوند مي فرمايد: «تنزل الملائکه والروح فيها بإذن ربهم من کل أمر ». تنزل فعل مضارع است و دلالت بر استمرار مي نمايد. يعني در هر سال، شب قدر ملائک و روح به زمين نزول مي فرمايند. در دوران رسول الله صلي الله عليه وآله به شخص پيامبر نازل مي شدند. و در هر عصري بايد کسي هم شأن پيامبر باشد تا بر او نازل شوند. و الان تنها شخصي که هم شأن پيامبر صلي الله عليه وآله است امام زمان عليه السلام است.
2- خداوند در قرآن درباره مزد و اجر رسالت پيامبر اکرم صلي الله عليه وآله مي فرمايد: «قل لا أسئلکم أجرا إلا الموده في القربي ». به دليل عقلي، دادن اجر رسالت پيامبر در همه زمانها بر همه واجب است. پس چون مزد رسالت پيامبر «موده في القربي» است پس بايد «في القربي»رسول الله صلي الله عليه وآله در هر عصري باشند تا مردم با مودت به ايشان اجر رسالت را بدهند. و «في القربي» الان امام زمان عليه السلام مي باشند.

ببخشيد ميشه معني دقيق فارسي هر دوتا مورد رو بذاريد تا من بهتر بتونم جواب بدم...
من قرآن اينجا ندارم... ممنون

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسي.
كامل خوندمش ولي تو تك تك آيه ها نشانه اي از آخر زمان بود نه امام زمان.
حرف همشون اين بود كه در آخر دنيا به دست افراد پاك و مومن و صالح و... مي رسد ولي حتي اشاره كوچكي به ظهور شخصي نشده چه برسه شخص خاصي...

phalagh

مدیر بازنشسته
مهدويت در همه اديان نيومده، در بيشتر اديان اين اومده كه فردي مياد... ولي اينكه اون امام زمان مسلموناست يا عيسي مسيحيها يا.... ذكرنشده، پس اين برداشت شخصي شماست... احاديث هم كه قابل استناد نيستند چون شايد همشون تحريف نشده باشند ولي همينكه بخشيشون تحريف شده باشند هم باعث مي شه كه نتوني به عنوان منبعي موثق روشون حساب كني...
دليلي پرسيدنم دقيقا تو همون قرآن بوده كه مي گيد اشاره غير مستقيم شده... كه خوب قبول كنيد مسئله اي به اين مهمي كه قراره دنيا نجات پيدا كنه و ... ارزش اشاره مستقيمو داره...

خوب در مورد آيات 105 و 406 سوره انبياء، تو قرآن كه هيچ حرفي حتي از ظهور كسي نزده، حرف امام باقر هم كه خوب حديثه و قابل تحريف، چون خدا تضمين كرده قرآنشو از تحريف حفظ كنه نه احاديثو...

در مورد آيه 55 سوره نور هم كه همونطور كه گفتيد به سه تا مورد اشاره كرده كه يكيشم ظهور امام زمان نيست.
در مورد كتاب و حديث هم كه ديگه چيزي نمي شه گفت، خودتون بهتر مي دونين...
عزيزم قرار نيست كه تو قران همه چي رو مستقيم بهت بگن. در مورد حديث هم ما علمي به نام علم حديث داريم كه احاديث جعلي رو شناسايي ميكنه.
در ثاني حتي تو متون اهل سنت كه به اين مسئله اعتقاد ندارند هم شواهدي دال بر وجود امام زمان هست.
و در مورد كتاب هم بايد بگم وقتي شما اينجا از ما دليل ميخوايد اون كتاب رو هم يكي مثل ماها (از لحاظ انساني نه علمي ) نوشته. همونطور كه گفتم اون كتاب بيشتر با دلايل عقلي پيش رفته.

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم قرار نيست كه تو قران همه چي رو مستقيم بهت بگن. در مورد حديث هم ما علمي به نام علم حديث داريم كه احاديث جعلي رو شناسايي ميكنه.
در ثاني حتي تو متون اهل سنت كه به اين مسئله اعتقاد ندارند هم شواهدي دال بر وجود امام زمان هست.
و در مورد كتاب هم بايد بگم وقتي شما اينجا از ما دليل ميخوايد اون كتاب رو هم يكي مثل ماها (از لحاظ انساني نه علمي ) نوشته. همونطور كه گفتم اون كتاب بيشتر با دلايل عقلي پيش رفته.

گفتم همه چيز رو شايد احتياج نباشه مستقيم بگن، ولي مسئله به اين مهمي رو حتما بايد مي گفتن
در مورد حديث و علم حديث و ... كسي كه امام رو قبول نداره چه جوري مي تونه از حديث استفاده كنه. كتاب قرآن به عنوان كتاب خدا و كتاب مسلمونا شناخته شده و غير از اون رو فقط شماها قبول دارين... منظورم اينه كه به حديث استناد نكنيد.
در مورد كتاب هم، مسلما اگه قراره چيزي از لحاظ عقلي ثابت بشه وجود آخرالزمان يا اومدن يك نفر هست، ولي من اينو نخواستم. وجود امام زمان رو نمي تونه اون كتاب ثابت كنه و صد در صد هم اين كار رو نكرده

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم همه چيز رو شايد احتياج نباشه مستقيم بگن، ولي مسئله به اين مهمي رو حتما بايد مي گفتن
در مورد حديث و علم حديث و ... كسي كه امام رو قبول نداره چه جوري مي تونه از حديث استفاده كنه. كتاب قرآن به عنوان كتاب خدا و كتاب مسلمونا شناخته شده و غير از اون رو فقط شماها قبول دارين... منظورم اينه كه به حديث استناد نكنيد.
در مورد كتاب هم، مسلما اگه قراره چيزي از لحاظ عقلي ثابت بشه وجود آخرالزمان يا اومدن يك نفر هست، ولي من اينو نخواستم. وجود امام زمان رو نمي تونه اون كتاب ثابت كنه و صد در صد هم اين كار رو نكرده
دوست عزيز من پيشنهاد ميدم كه مقداري صبر پيشه كنيم كه تا آقا انشا... با بانگ زيباي الله اكبر به ما مژدهي عدالت را بدهد

phalagh

مدیر بازنشسته
آها....
خب فكر كنم اصلا بايد از اول بشينيم وجود يازده امام قبلي رو براي شما ثابت كنيم.، تا اون وقت نوبت امام زمان برسه.
كه خب اگه كلا ائمه رو قبول نداريد، من با شرمندگي تمام بايد بگم نميدونم بايد چه جوابي به شما بدم.
اما يه مسئله اي هست، شما اگر ائمه رو قبول نداريد، يا بايد از اهل تسنن باشيد و يا كلا مسلمون نيستيد.
من فرض بر اين ميگيرم كه از اهل تسنن هستيد: معروفترين محدثين اهل تسنن در كتب معروف اهل سنت اين احاديث رو ذكر كرده اند و به تواتر اين احاديث اعتراف كردن.
شرمنده من بيشتر از اين نميتونم چيزي بگم.

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها....
خب فكر كنم اصلا بايد از اول بشينيم وجود يازده امام قبلي رو براي شما ثابت كنيم.، تا اون وقت نوبت امام زمان برسه.
كه خب اگه كلا ائمه رو قبول نداريد، من با شرمندگي تمام بايد بگم نميدونم بايد چه جوابي به شما بدم.
اما يه مسئله اي هست، شما اگر ائمه رو قبول نداريد، يا بايد از اهل تسنن باشيد و يا كلا مسلمون نيستيد.
من فرض بر اين ميگيرم كه از اهل تسنن هستيد: معروفترين محدثين اهل تسنن در كتب معروف اهل سنت اين احاديث رو ذكر كرده اند و به تواتر اين احاديث اعتراف كردن.
شرمنده من بيشتر از اين نميتونم چيزي بگم.

حتي اگه اهل تسنن هم بودم كه نيستم، باز هم حديث قابل استناد نيست چه حديث سني باشه چه شيعه...

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام شما بگید چه چیزهایی را قبول دارید تا ما دلیلی بیاوریم.
شما از کجا میدانی که اصولا حضرت محمد وجود داشته است مگرتاریخ قابل تحریف نیست؟

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام شما بگید چه چیزهایی را قبول دارید تا ما دلیلی بیاوریم.
شما از کجا میدانی که اصولا حضرت محمد وجود داشته است مگرتاریخ قابل تحریف نیست؟

سلام دوست عزيز
من نگفتم براي من چيزي رو ثابت كنيد... پس مهم نيست كه من چه چيزايي رو قبول دارم؟ من گفتم هر كس اعتقاد داره مي تونه از راه منطقي و مستند ثابتش هم بكنه يا فقط احساس درونيه؟ اينو مي خواستم بدونم

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز
من نگفتم براي من چيزي رو ثابت كنيد... پس مهم نيست كه من چه چيزايي رو قبول دارم؟ من گفتم هر كس اعتقاد داره مي تونه از راه منطقي و مستند ثابتش هم بكنه يا فقط احساس درونيه؟ اينو مي خواستم بدونم
شما میگی ایا سندی هم دارید یا نه ؟من هم میگم شما چه چیزهایی را مستند میدانی . چه اسنادی را قبول دارید ؟ لطفا طفره نرید:redface:
خوشحال مي شم كسي كه اعتقاد داره اينجا جواب سوالمو بده
مگه جواب نمیخواهی؟ اول بگو چی رو قبول داری تا جواب سوالت داده بشه.:gol:

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام دوست عزيز
خب عزيزم...
ما ميگيم بر ساس دلايل منطقي و آيات قران امام زماني خواهد امد.
و بر اساس احاديثي كه قبول داريم اون امام الان حاضره و وجود داره...
شما نميخوايد ما براي شما ثابت كنيم درست. ميخوايد ببينيد دلايلي كه براي خودمون داريم چيه ميگيم احاديث ائمه اطهار. خب شما به اون احاديث اعتقاد نداريد ما بهشون اعتقاد داريم.
من ديگه نميدونم منظورتون از دليل مستند چيه؟ منظورتون اينه كه ما خودمون با چشم خودمون ديده باشيمش؟
تا الان خيلي بهت گفتن سرعت نور 8^10*3 متر بر ثانيه هست. كساني اينو گفتن كه براي خودشون قابل قبول بوده و براشون ثابت شده بوده. چطور شما به حرف اونا اعتماد ميكنيد و نميگيد كه به عينه خودم بايد سند ببينم؟
چطور حرف تاريخ نويسان رو در مورد كوروش و زردشت باور ميكنيد كه خيلي خيلي قبل از ائمه اطهار زندگي ميكردند مشكل فقط سر ائمه هست؟
عزيزم شما قبول نداريد اما براي ما حرف ائمه سنده.

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما میگی ایا سندی هم دارید یا نه ؟من هم میگم شما چه چیزهایی را مستند میدانی . چه اسنادی را قبول دارید ؟ لطفا طفره نرید:redface:
خوشحال مي شم كسي كه اعتقاد داره اينجا جواب سوالمو بده
مگه جواب نمیخواهی؟ اول بگو چی رو قبول داری تا جواب سوالت داده بشه.:gol:
عزيزم طفره نمي رم... گفتم نمي خوام به من چيزي رو ثابت كنيد ولي اگه اصرار داري... قرآن به عنوان يه سند ، شما از اون استفاده كن. حله؟

farhadjan

عضو جدید
مشکل اینکه چرا تو قرآن اشاره مستقیم نکرده یعنی چرا در مورد مثلا عایشه بیش از 10 تا آیه اورده، یا یه سری مسایل نه چندان مهم.
اونوقت در مورد چیز به این مهمی هیچ اشاره مستقیمی نکرده.
تنها دلیل منطقی میتونه این باشه که نویسنده کتاب که احتمالا خداست اون موقع نمیدونسته قراره یه همچین اتفاقی بیفته.

phalagh

مدیر بازنشسته
مشکل اینکه چرا تو قرآن اشاره مستقیم نکرده یعنی چرا در مورد مثلا عایشه بیش از 10 تا آیه اورده، یا یه سری مسایل نه چندان مهم.
تنها دلیل منطقی میتونه این باشه که نویسنده کتاب که احتمالا خداست اون موقع نمیدونسته قراره یه همچین اتفاقی بیفته.
ببخشيد ميشه بگيد كجاي قران مستقيم به عايشه اشاره شده؟
غير از اينه كه ما به روايات استناد ميكنيم كه آيات خاصي در مورد عايشه هستش؟

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب عزيزم...
ما ميگيم بر ساس دلايل منطقي و آيات قران امام زماني خواهد امد.
و بر اساس احاديثي كه قبول داريم اون امام الان حاضره و وجود داره...
شما نميخوايد ما براي شما ثابت كنيم درست. ميخوايد ببينيد دلايلي كه براي خودمون داريم چيه ميگيم احاديث ائمه اطهار. خب شما به اون احاديث اعتقاد نداريد ما بهشون اعتقاد داريم.
من ديگه نميدونم منظورتون از دليل مستند چيه؟ منظورتون اينه كه ما خودمون با چشم خودمون ديده باشيمش؟
تا الان خيلي بهت گفتن سرعت نور 8^10*3 متر بر ثانيه هست. كساني اينو گفتن كه براي خودشون قابل قبول بوده و براشون ثابت شده بوده. چطور شما به حرف اونا اعتماد ميكنيد و نميگيد كه به عينه خودم بايد سند ببينم؟
چطور حرف تاريخ نويسان رو در مورد كوروش و زردشت باور ميكنيد كه خيلي خيلي قبل از ائمه اطهار زندگي ميكردند مشكل فقط سر ائمه هست؟
عزيزم شما قبول نداريد اما براي ما حرف ائمه سنده.

نه نمي خوام با چشم خودتون ببينيد.... مي گيد بر اساس آيات قرآن...ولي مواردي كه نوشتيد هيچ كدومش در مورد امام زمان حرفي نزده بود... با هم خونديم و با هم ديديم. پس ديگه نمي شه انكار كرد.
براي شما حرف ائمه سنده وقتي كه تو كتاب بينش دبيرستانيمون هم نوشته شده بود كه كلي افراد حديثها رو جعل كردن... اگر منظورتون از علم حديث هم اينيه كه آخوندا در اوردن با نهايت احترام اينا كه سر كوچكترين چيزا هميشه با هم تو جنگن نمي شه رو حرفشون حساب كرد.
و در مورد حرف آخرت، حرف تاريخ نويسان در مورد كورش و .... قبول مي كنيم چرا كه مذهب هميشه بازيچه دست دولتمردان و ... بوده كه با سواستفاده از اون بتونن به همه كاراشون لاپوشوني كنن. همونطور كه مسيحيت يه مدت به دست كشيشا مورد سواستفاده قرار گرفت براي اهداف شومشون... اسلام هم بازيچه دست افراد بوده. پس دليلي نداره كه كسي تاريخچه كوروش رو تغيير بده ولي مذهب رو چرا... واسه خيلي ها منفعت داشته و داره....

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز

دقيقا حرف منم همينه
حالا عايشه رو نمي دونم... ولي در مورد خيلي مسائل تو قرآن كلي آيه اومده اما در مورد چيزي كه انقدر شماها بزرگش كرديد و نيمه شعبان را از يه ماه پيش تا يه ماه بعد جشن مي گيريد و هر جمعه دعاي فرج واسش مي خونيد، يك كلمه حرف نزده...