يه ترفند توپ برای اين که شمارتون نيوفته

morteza_420

عضو جدید
سلام دوستان عزیز . امروز با یه ترفند بدرد بخور از شما پذیرایی میکنم . من که تا به حال ندیدم تو سایتی یا وبلاگی این ترفند رو گفته باشند. طرز کار به این صورت هست که شما با دوستت تماس میگیری و شماره ی تهران واسه اون میفته! این ترفند فقط از تلفن همراه به شهری و همراه کاربرد داره و از تلفن خونگی به موبایل نمیشه ازش استفاده کرد. این ترفند رو خودم ۱۰۰ بار امتحان کردم و ۱۰۰٪ کار میکنه!
طرز کار: ۱- موبایلت رو بردار. ۲- مثلا میخوای این شماره رو بگیری: ۰۹۱۲۳۶۰۲۸۳۲ به جای اینکه این رو بگیری میزنی: (۰۲۱ ۲۳۸۶۰۰۹۱۲۳۶۰۲۸۳۲)
نکته: قبل از وارد کردن شماره ی طرف مقابل این کد رو میزنی ( ۰۲۱۲۳۸۶۰) بعد شماره ی طرف
مثال: موبایل: ۰۲۱۲۳۸۶۰۰۹۱۲۳۶۰۲۸۳۲ خونگی:۰۲۱۲۳۸۶۰۰۲۱۸۸۷۷۶۶۷۸​

چه سرکاریه جالبی بود . دستت درد نکنه . اگه چنین چیزی بود الان توی همه وبلاگ ها پخش شده بود:confused:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
:)

:)

این نشون دهنده این بود که ببینن کیا چقدر کسایی رو دارن که میخوان یواشکی بهش زنگ بزنند و طرف نفهمه !! ا.. اکبر از کار خدا :)

archi_arch

مدیر بازنشسته
این نشون دهنده این بود که ببینن کیا چقدر کسایی رو دارن که میخوان یواشکی بهش زنگ بزنند و طرف نفهمه !! ا.. اکبر از کار خدا :)

Bahman Mehrdad

کاربر فعال
دوستان از نظر من امتحان کردن این کار خیلی اشتباهه ، شاید آقا مرتضی هم اینو از یه وبلاگ گیر آورده باشه و احتمال زیاد این یه نوع هک باشه و پول اون آقا در قبض شما پدیدار شه .
پس سعی کنید هر چیزی رو امتحان نکنید

archi_arch

مدیر بازنشسته
دوستان از نظر من امتحان کردن این کار خیلی اشتباهه ، شاید آقا مرتضی هم اینو از یه وبلاگ گیر آورده باشه و احتمال زیاد این یه نوع هک باشه و پول اون آقا در قبض شما پدیدار شه .
پس سعی کنید هر چیزی رو امتحان نکنید
:eek::eek::eek::eek:
یعنی چه جوری مگه میشه؟
خوب حالا چی کار میشه کرد؟!:crying2:
:w04:

Bahman Mehrdad

کاربر فعال
سعی کنین این روشها رو امتحان نکنید .
نمیخوام دلتونو خالی کنم ، شاید کسی که این موضوع رو نوشته اصلا عمدی در کارش نبوده و این کار مشکل ساز برای شما نباشه ولی احتیاط شرط اول عقله
موفق باشین

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه زمانی این چیزا مد شده بود . اما با فرستادن sms یه مبلغی روی قبضت می اومد که می گفتن پول به حساب بهزیستی واریز میشه. خدا می دونه که واریز میشد یا نه؟ اما با تماس تلفنی فکر نکنم بشه کاری کرد. چون در نهایت شماره مورد نظر خودمون رو می گیریم.:cool:

Bahman Mehrdad

کاربر فعال
دوست عزیز oxision
آیا شما میدونی چطور موبایل هک میکنن؟
میخوای من چندتا کد بهت بدم تا گوشیت بسوزه؟
میخوای یک کد بهت بدم که اگه آخرش شماره هرکیو بگیری گوشیت یا میسوزه یا قاطی میکنه یا پولش به جیب طرف بره؟
اینم بگم تمام اینا رو تو وبلاگها و سایتها دیدم ولی هیچ وقت امتحان نکردم
گیرم طرف دروغ میگه ، ولی یه احتمال 0.000000001% بده که این کد گوشیتو بهم بریزه
بازم میگم سعی کنین همه چیو امتحان نکنین
موفق باشین

maral55

مدیر بازنشسته
هر چند که خودم خیلی کنجکاوم که همه چیز رو امتحان کنم ولی باید بگم بهمن راست میگه خیلی از اینا امتحان کردنش درست نیست

Bahman Mehrdad

کاربر فعال
مارال جان ممنون
راستش من خودمم یه زمانی خیلی کنجکاو بودم و هر چیزی رو امتحان میکردم ، و بعضی وقتا شدیدا ضربه میخوردم

maral55

مدیر بازنشسته
مارال جان ممنون
راستش من خودمم یه زمانی خیلی کنجکاو بودم و هر چیزی رو امتحان میکردم ، و بعضی وقتا شدیدا ضربه میخوردم

دقیقا منم به همین دلیل گفتم تا حالا به خاطر این کنجکاوی ها چه بلاها که سرم نیومده!

armin2010

عضو جدید
سلام دوستان عزیز . امروز با یه ترفند بدرد بخور از شما پذیرایی میکنم . من که تا به حال ندیدم تو سایتی یا وبلاگی این ترفند رو گفته باشند. طرز کار به این صورت هست که شما با دوستت تماس میگیری و شماره ی تهران واسه اون میفته! این ترفند فقط از تلفن همراه به شهری و همراه کاربرد داره و از تلفن خونگی به موبایل نمیشه ازش استفاده کرد. این ترفند رو خودم ۱۰۰ بار امتحان کردم و ۱۰۰٪ کار میکنه!​

طرز کار: ۱- موبایلت رو بردار. ۲- مثلا میخوای این شماره رو بگیری: ۰۹۱۲۳۶۰۲۸۳۲ به جای اینکه این رو بگیری میزنی: (۰۲۱ ۲۳۸۶۰۰۹۱۲۳۶۰۲۸۳۲)
نکته: قبل از وارد کردن شماره ی طرف مقابل این کد رو میزنی ( ۰۲۱۲۳۸۶۰) بعد شماره ی طرف​

مثال: موبایل: ۰۲۱۲۳۸۶۰۰۹۱۲۳۶۰۲۸۳۲ خونگی:۰۲۱۲۳۸۶۰۰۲۱۸۸۷۷۶۶۷۸​

اینو بزن که خیلی هم راحته #31# و سپس شماره ات رو کامل بزن !! سعید

O.vahid

عضو جدید
شگفت است خلقت خدا ......... یکی در آن سو پولدار و یکی در اینجا بیکار و گدا :D

دنبال ترفند و کد ره مگیر .......... که عاقبت جیب اربابان گشاد و ما دوباره بیکار و گدا :surprised:

دوستان شوخی بود ...

negar_hamzad

عضو جدید
سلام دوست خوب.
منکه از روی کنجکاوی اومدم.که مگه میشه؟برام جالب بود.اما شاید بعضی ها واقعا به همچین کاری نیاز دارند.اینم دلیلیه!!!!!!!!!!
موفق باشید.:cap:

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اصلا این جور چیزا رو امتحان نکنید که جواب نمیده

h_r2

عضو جدید
salam

salam

hala chi mishe mage adam etelaatesh ziad bashe , mage chize badieeeeeeeeeee haaaaaaaa?

آخرین ویرایش:

sami 1242

عضو جدید
برای فعال شدن این قسمت روی دکمه ارسال پاسخ سریع http://www.www.www.iran-eng.ir/\"http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/quickreply.gif\" در پایین و کنار هر پست کلیک کنید.\r\nلطفا فقط فارسی تایپ كنید.

بالا