يه اتاق يه نفره

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه اتاق يه نفره ..
شايد اين مثال براي همه ما قابل لمسه باشه كه تو اتاق شخصميون از ازادي بيشتري برخوردار يم مي تونيم هر پوششي داشته باشيم (مخصوصا خانما ) بدونه اينكه كسي بخواد گير بده .... ويا خيلي از كارهاي كه در جامعه بيرون از خونه بايد انجام بديم تا به اصطلاح همرنگ جمعاعت شويم و انگشت نما نباشيم با و جود اينكه اعتقاد و علاقه اي به اون كارها نداريم ...

اين رو مي دونيم كه انسان موجودي اجتماعي و انسانيتش فقط در دل جامعه معني پيدا مي كنه اما متاسفانه وجود فرهنگ هاي غلط و سنت هاي دستو پاگير خرافات به جامانده از قرنها پيش و بيشتر از همه مذهب اونقد ادم ها رو محدود مي كنه كه تنهايي را بهترين مكان دنيا مي دونيم براي اينكه راحت باشيم ...

براي رهايي از دروغ گفتن براي رسيدن به امنيت و ارامش و برطر ف شدن خيلي از مشكلات اولين واساسي ترين كار نبود اين سنت هاي غلطه تا ازادي هامون محدود به يه اتاق يه نفره نباشه ...
(البته دو نفره باجنس مخالفم بد نيست )

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه اتاق يه نفره ..
شايد اين مثال براي همه ما قابل لمسه باشه كه تو اتاق شخصميون از ازادي بيشتري برخوردار يم مي تونيم هر پوششي داشته باشيم (مخصوصا خانما ) بدونه اينكه كسي بخواد گير بده .... يا خيلي از كارهاي كه تو يه جامعه بيرون از خونه بايد انجام بديم تا به اصطلاح همرنگ جمعاعت شيم و انگشت نما نشيم با اينكه اعتقاد و علاقه اي به اون نداريم ...

با اينكه انسان موجودي اجتماعي و انسانيتش فقط در دل جامعه معني پيدا مي كنه اما متاسفانه وجود فرهنگ هاي غلط و سنت هاي دستو پاگير خرافات به جامانده از قرنها پيش و بيشتر از همه مذهب اونقد ادم ها رو محدود مي كنه كه تنهايي را بهترين مكان دنيا مي دونيم براي اينكه راحت باشيم ...

براي رهايي از دروغ گفتن براي رسيدن به امنيت و ارامش و برطر ف شدن خيلي از مشكلات اولين واساسي ترين كار نبود اين سنت هاي غلطه تا ازادي هامون محدود به يه اتاق يه نفره نباشه ...

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز

تو كه خجالتي چرا هاي لايت مي كني شيطون ؟
2.5 سال تو يه سوييت دونفره بودم الانم1.5 ساله هم هست تو يه سوييت يه نفره با وجودي اينكه اونجا امكاناتش بيشتر بود حداقل كانال هاي ماهواره اي بيشتري مي گرفت اما اينجا خيلي ارامش بيشتري داره ...
اينه كه مي گم يه نفره ...

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو كه خجالتي چرا هاي لايت مي كني شيطون ؟
2.5 سال تو يه سوييت دونفره بودم الانم1.5 ساله هم هست تو يه سوييت يه نفره با وجودي اينكه اونجا امكاناتش بيشتر بود حداقل كانال هاي ماهواره اي بيشتري مي گرفت اما اينجا خيلي ارامش بيشتري داره ...
اينه كه مي گم يه نفره ...

:whistle:
دو نفره با جنس مخالف؟ :redface::whistle:
یه نفره چجوری زندگی می کنی؟:cry::cry:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه اتاق يه نفره ..
شايد اين مثال براي همه ما قابل لمسه باشه كه تو اتاق شخصميون از ازادي بيشتري برخوردار يم مي تونيم هر پوششي داشته باشيم (مخصوصا خانما ) بدونه اينكه كسي بخواد گير بده .... ويا خيلي از كارهاي كه در جامعه بيرون از خونه بايد انجام بديم تا به اصطلاح همرنگ جمعاعت شويم و انگشت نما نباشيم با و جود اينكه اعتقاد و علاقه اي به اون كارها نداريم ...

اين رو مي دونيم كه انسان موجودي اجتماعي و انسانيتش فقط در دل جامعه معني پيدا مي كنه اما متاسفانه وجود فرهنگ هاي غلط و سنت هاي دستو پاگير خرافات به جامانده از قرنها پيش و بيشتر از همه مذهب اونقد ادم ها رو محدود مي كنه كه تنهايي را بهترين مكان دنيا مي دونيم براي اينكه راحت باشيم ...

چطور می تونیم این سنت ها رو کنار بذاریم؟
شاید برای ما کار خیلی آسونی باشه ، اما پدر مادرهامون چی؟

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
چطور می تونیم این سنت ها رو کنار بذاریم؟
شاید برای ما کار خیلی آسونی باشه ، اما پدر مادرهامون چی؟

باید مبارزه کرد باید اگاهی پیدا کرد..
برای ما هم کار اسونی نیست ...
یه قانون کلی میگه در هرسطحی که به مشکل برخوردیم برای از بین بردن ان مشکل باید اموزش ببینیم و به سطح بالاتر بریم ...تا اون مشکل حل شه

ترمه جون

عضو جدید
ای خانوم.من تو اتاقه خودمم نمیتونم راحت باشم.من یه جنگجوی تمام عیارم.آتی میدونه.اما فایدش چیه؟با 27 سال سن هنوز نمیتونم تصمیم بگیرم کجا کار کنم.چی بپوشم.یه چیزه جالب چند روز پیش مامانم میگه:با کی حرف میزنی به کی اس میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از تعجب بجای اینکه داد بزنم مردم از خنده.

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای خانوم.من تو اتاقه خودمم نمیتونم راحت باشم.من یه جنگجوی تمام عیارم.آتی میدونه.اما فایدش چیه؟با 27 سال سن هنوز نمیتونم تصمیم بگیرم کجا کار کنم.چی بپوشم.یه چیزه جالب چند روز پیش مامانم میگه:با کی حرف میزنی به کی اس میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جهت اطلاع خانم نیستم ..
آره از اون بدتر اینه که ادم رو تو مغزش تو فکرکردنش هم محدود زندانی کنند و بگن به همون چیزیی که ما میگیم فکر کن و بدتر اینکه بگن به اون چیزایی که میگیم فکر نکن ...

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اتاق شخصی ندارم هیچ کجا راحت نیستم:(
اما برای بدست آوردن کمی آسایش و آرامش ساعت خوابمو تغییر دادم شبا بیدارم و روزها خواب
اما مدتیه اعضای خونوادم هم دارن شب زنده داری می کنن:surprised:

Alireza_2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنهایی خیلی راحته!

من 6-7 ماهه دارم تنهایی زندگی میکنم. همین که اختیارت دست خودته خیلی خوبه!

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول اینکه بهت نمیاد اهل حس و احساسات باشی
دوم اینکه ادم از دست اونایی که دوستشون داره ناراحت نمیشه
..
بعدشم باشه ولش ..

اولا اینکه اتفاقا به موقعش خیلی احساساتیم ....مگه من آدم نیستم!!:cry::cry::surprised:
دوما....ممکنه از دست خودیام آدم ناراحت شه!!
سوما...ولش!!:redface:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا اینکه اتفاقا به موقعش خیلی احساساتیم ....مگه من آدم نیستم!!:cry::cry::surprised:
دوما....ممکنه از دست خودیام آدم ناراحت شه!!
سوما...ولش!!:redface:

شازده دمت گرم خودت می بری خودت می دوزی
من کی همچین حرفی زدم ..
اگه هم از دست خودیا ناراحت شم سریع می گم نمی ذارم کدورت بشه
سوما ...ولش!!

saghar 64

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]خدایا چه غریب است درد بی کسی و چه تنهایم در این غربت که تو هم از من رویگردانی[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] و اینک باز به سوی تو آمدم تا اندکی از درد درونم را برایت باز گویم [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]و خدایا تو بهتر میدانی آنچه درونم است تنهایی و بی کسی ام را دیده ای[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] ,دربه دری و آوارگی ام را و هزارو یک درد که بزرگترینش ناامیدی است[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] .خدایا همه را کنار گذاشته ام اما با ناامیدی و بی هدفی نمی توانم بسازم[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] صبرم بسیار است اما پوج وبی هدف میدوم [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]. خسته شده ام خسته خسته[/FONT]
:cry::cry::cry:

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
شازده دمت گرم خودت می بری خودت می دوزی
من کی همچین حرفی زدم ..
اگه هم از دست خودیا ناراحت شم سریع می گم نمی ذارم کدورت بشه
سوما ...ولش!!

شازده در موردا مرداس.....باس بگی خانوم خانومااااااااا

بعدشم حالا اونارو هوتوتو....خودت چطوری؟

سوما ....ولش!!!:redface:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
شازده در موردا مرداس.....باس بگی خانوم خانومااااااااا

بعدشم حالا اونارو هوتوتو....خودت چطوری؟

سوما ....ولش!!!:redface:

من فک می کردم زنها هم می تونن شازده باشن ...

ممنون خوبم باید برم ایشالاه شبای بعد ...شبت لایت ...

farshid618524

عضو جدید
گودال عظيمی در اتاق منست
با عمق بيست و چند سال
از پنجره عبوس اين اتاق
که چونان ديواری ضخيم و بی روزن است
در تاريکی عميق
بيهوده بارها
به بيرون چشم می دوختم
و با فريادی که از وحشت می گريست ، می خواندم :
ديوارها ! ای در ديوار ! ای پنجرهء ديوار !
آيا تيرگی اين شب کور – که تاريک ترين شبهاست –
اين گودال را که عميق تر و تيره تر از همهء گودالهاست
پر تواند کرد ؟
اما ، ديرگاهيست بی نياز از :
آب همه درياها
سنگ همه کوهها
روشنائی همه ستارگان
و تيرگی تيره ترين شبها
با مرثيه انزوای خويش
در کنار اين گودال نشسته ام
و باعماق تا بی نهايت آن خيره مانده ام! . . .

farzaan

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب مامانی داریاااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!:cry::cry::cry:
جدی من وقتی اینارو میشنوم ناراحت میشم...
کاش مامانت درکت میکرد...:cry::cry::cry::cry::cry:
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: