يا مامان داره اشتباه ميكنه،يا اگه نه،خدا

T.bita

عضو جدید
غضنفر ميره جوراب فروشي ميگه جوراب مي خوام . فروشنده ميگه مردونه؟ غضنفر دست ميده ميگه مردونه !

طرف به بچه هاش يک دونه چوب ميده ميگه بشکنيد ميشکنن . بعد يه دسته چوب ميده ميگه بشکنيد ميشکنن . بعد يه دسته بيل ميده ميگه بشکنيد ميشکنن . بعد 10 تا دسته بيل ميده ميگه بشکنيد ميشکنن. مفتول ميده ميشکنن تير اهن 18 ميده ميشکنن . ميگه کره خرا لر بازي در نيارين ميخوام نصيحتتون کنم

T.bita

عضو جدید
اتـــل متــل توتـــوله......ايران خانـوم چجوره؟ هم غم داره هم غصه...نفتشو خوردن درسته گازشو بردن هندستون...آشغال چيني بستون اسمشـــو بذار واردات.....گـــور پدر صــادرات هاچين و واچين...توليدو ورچين

mehrshad53

اخراجی موقت
..ه میرفته کلاس غیرت....
یه روز سر سفره زنش یه دفعه بلند میشه، به زنش میگه کجا؟ میگه دست شویی!
میگه لازم نکرده، بشین خودم میرم:eek:

T.bita

عضو جدید
شرکت نوکيا جديدترين محصول خود را براي ايرانيان ارائه داد: گوشي که با يک دکمه مي نويسه :يه روز يه ترکه

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه هويج داشته با مامانش تو خيابون راه ميرفته ... يكدفعه ميزنه زير گريه ! مامانش ميگه چ ي شده؟ !
ميگه آب هويج دارم!!

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
غضنفر ميره جوراب فروشي ميگه جوراب مي خوام . فروشنده ميگه مردونه؟ غضنفر دست ميده ميگه مردونه !

طرف به بچه هاش يک دونه چوب ميده ميگه بشکنيد ميشکنن . بعد يه دسته چوب ميده ميگه بشکنيد ميشکنن . بعد يه دسته بيل ميده ميگه بشکنيد ميشکنن . بعد 10 تا دسته بيل ميده ميگه بشکنيد ميشکنن. مفتول ميده ميشکنن تير اهن 18 ميده ميشکنن . ميگه کره خرا لر بازي در نيارين ميخوام نصيحتتون کنم
خيلي باحال بود :w15:

Hotspur_1985

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلی باحال بود.

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه اینو جواب ندین فقط بخونین چون پاکش میکنم :

حكيمي را گفتند بكشيمت يا ب ...نيمت؟ حكيم قدري بينديشيد و عمري بزيست!!!

T.bita

عضو جدید
(شرمنده :redface: )

اصفهانيه ميره مکانيکي، به تعميرکار مي گه: 5 قطره روغن تو موتور، 1 ليوان آب تو راديات، 1 ليتر بنزين تو باک بريز. تعميرکاره مي گه: لاستيکتم کم بادس! مي خواي توش ب...زم؟؟

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
..ه میرفته کلاس غیرت....
یه روز سر سفره زنش یه دفعه بلند میشه، به زنش میگه کجا؟ میگه دست شویی!
میگه لازم نکرده، بشین خودم میرم:eek:
:w15:

شرکت نوکيا جديدترين محصول خود را براي ايرانيان ارائه داد: گوشي که با يک دکمه مي نويسه :يه روز يه ترکه

:w15:

faridrf

عضو جدید
محکوم به اعدام: آخرین آرزوم اینه که پسرم را ببینم.

دادستان: اشکال نداره، پسرت کجاست؟

محکوم: من هنوز ازدواج نکرده ام

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

:gol::biggrin::biggrin:

godmaycry

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه برادر ارزشی میره مسابقه‌ی قرآن. سوره بنی‌اسرائیل بهش میفته، انصراف میده

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
(شرمنده :redface: )

اصفهانيه ميره مکانيکي، به تعميرکار مي گه: 5 قطره روغن تو موتور، 1 ليوان آب تو راديات، 1 ليتر بنزين تو باک بريز. تعميرکاره مي گه: لاستيکتم کم بادس! مي خواي توش ب...زم؟؟

T.bita

عضو جدید
جوايز قرعه کشي بانک معتادان جوان : 1000دستگاه پيک نيک 100کمک هزينه خريد منقل و بافور 10هزينه سفر به زاهدان و هزاران جايزه يک مثقالي

T.bita

عضو جدید
غضنفر بخت آزمايي بليطش برنده مي شه خوشحال مي ره خونه.. ميگه خانوم چمدونت رو ببند... خانوم هم خيلي ذوق ميکنه ميگه: خب براي جنگل ببندم يا براي دريا؟ غضنفر ميگه نمي دونم.. فقط زود ببند و از اينجا برو

T.bita

عضو جدید
غضنفر و آبادانيه رو داشتن اعدام ميکردن ، غضنفر مثل بيد ميلرزيد. آبادانيه با خونسرديه تمام نگاهي به غضنفر ميکنه و ميگه: کا مگه بار اولته؟

T.bita

عضو جدید
آبادانيه ميرسه به رفيقش، ميگه: كاكا شنيدي آبادان 12 ريشتر زلزله اومده؟! رفيقش ميگه: اي بابا، يعني آبادان با خاك يكسان شده؟ آبادانيه ميگه: به! چي ميگي كاكا! مگه بچهها گذاشتن

• Like
واکنش ها: k2_h

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
تركه از صداي جيرجيرك خوابش نميبرده ، مياد جيرجيركه رو روغن كاري ميكنه !

godmaycry

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز: ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم!
امروز: ما به خرداد و تیر و مرداد و شهریور و مهر و آبان و آذر و دی و بهمن و اسفند و فروردین و اردیبهشت پر از حادثه هم عادت می‌کنیم!