و همین درد مرا سخت می آزارد!

ansarweb

عضو جدید
این مطلب روتو وبلاگ یکی ازدوستان دیدم واسه شماهم گذاشتم : تو ایستگاه منتظر اتوبوس بودم بغیر از من چند زن و مرد هم بودند. زنی با لباسهای مندرس و صورتی افتاب سوخته در حالیکه یه بچه کوچولو دو سه ساله با چشمای درشت و لاغر اندام تو بغلش بود به سمت یکی از آقایون رفت. صداش رو میشنیدم که میگفت: آقا کمک کنید به خاطر این بچه...مرد با بی اعتنایی و تند دستاشو تو هوا تکون میداد که خانم مزاحم نشو از اینجا برو!!! زن رو دیدم که آروم از ایستگاه دور میشد و چشمان درشت کودک، که ما رو نگاه میکرد.مرد با صدایی که همه بشنوند گفت:اینا کارشونه،بچه کرایه میکنن که مردم دلشون بسوزه، خدا میدونه چقدر پولدارن! حرفش منو به یاد پدرم انداخت که میگه هیچ وقت کسی رو که ازتون کمک میخواد نا امید برنگردونید حتی اگه میدونید مستحق نیست چون غرورش رو شکسته و از شما کمک خواسته. وقتی بچه بودم هر فقیری درخونمون رو میزد، پدر پول رو به ما بچه ها میداد بهش بدیم و میگفت بدو تا نرفته بنده خدا. الان متاسفانه تو تلویزیون هم تبلیغ میکنن که به کسی که نمیشناسید کمک نکنید به نظر من این حرفا خیلی بد هستش، پس آدمای فقیر غریب چه کنند؟! واقعا یه ببخش ارزش اینو داره که غرور آدما رو جریحه دار کنیم؟یه مدت پیش یه مطلبی رو خوندم که یه ورزشکار مشهور خارجی وقتی تو مسابقه ای که جایزه کلانی داشته برنده میشه خانمی میاد و بهش میگه بچه ام مریضه و عمل میخواد و پول ندارم و...ورزشکار همه جایزه رو که پول زیادی بوده به اون میده و زن میره.دوست ورزشکار به اون میگه من این زن رو میشناختم بچه اش اصلامریض نیست و بهت دروغ گفته ورزشکار میخنده و دستاشو بالا میبره و میگه خدا رو شکر که بچه اش مریض نیست این از هر چیز برای من مهم تره. واقعا اگه ما جای این ورزشکار بودیم چی میگفتیم؟

من نمی دانم...
من نمی دانم
_ و همین درد مرا سخت می آزارد_

که چرا انسان، این دانا

این پیغمبر

در تکاپوهایش

_چیزی از معجزه آن سوتر_

ره نبرده ست به اعجاز محبت،

چه دلیلی دارد؟

چه دلیلی دارد؟

که هنوز، مهربانی را نشناخته است؟

و نمی داند در یک لبخند،

چه شگفتی هایی پنهان است!

من برآنم که درین دنیا

خوب بودن_ به خدا_ سهل ترین کارست

و نمی دانم،

که چرا انسان، تا این حد، با خوبی بیگانه است؟

و همین درد مرا سخت می آزارد!

فریدون مشیری

بخاطر بسپار... همراهی خداوند همانند نفس كشیدن

است آرام... بی صدا...همیشگی.

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون خیلی زیبا بود.
بهتره از راههای مطمئن تر برای کمک به نیازمندان استفاده کنیم.
اما باید مواظب باشیم دل کسی را هم نشکنیم.
واقعا یک مبلغ کم چیزی رو از ادم کم نمیکنه.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم حتی اگه اون فرد نیازمند نباشه هیچوقت نباید کسی که غرورش را می شکنه و از آدم چیزی می خواهد نا امید کرد.....................

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
بله درسته کاملا حق با شماست
کمک کردن به دیگران خیلی خوبه
ولی واقعا به بعضی آدمها غرور اصلا اهمیت نداره اگه واقها مطمئن باشیم کسی به دروغ از ما کمک می خواد نباید بهش کمک کنیم چون واقعا داریم سر خودمونو شیره می مالیم ولی نباید در موردش بد بگیم

ansarweb

عضو جدید
بله درسته کاملا حق با شماست
کمک کردن به دیگران خیلی خوبه
ولی واقعا به بعضی آدمها غرور اصلا اهمیت نداره اگه واقها مطمئن باشیم کسی به دروغ از ما کمک می خواد نباید بهش کمک کنیم چون واقعا داریم سر خودمونو شیره می مالیم ولی نباید در موردش بد بگیم
این در مورد ادمهایی هست که میشناسیم دارند دروغ میگن

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مخالفم، اگر هرکس بیاد جلوی در ،بهش کمک کنی خب گدا پروری میشه، اگر کسی رو میشناسی که مستحقه کمک کردن عالیه ،اما در غیر این صورت فقط آدمای حقه باز و کلاه بردار سود میبرن.
یادمه یه بار سفر رفته بودیم مشهد توی یکی از شهرای نزدیک مشهد چند ساعت واسه ناهار وایسادیم، اینقدر گدا ریخت دورمون که جونمون رو برداشتیم و در رفتیم، از اون موقع ناخودآگاه من اون شهر رو با گداهاش میشناسم. خب این خیلی بده دیگه!

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جای این که به کسی ماهی بدیم ، بهتره بهش ماهیگیری یاد بدیم....