waffen
اخراجی موقت
ببخشبد ها . ولی یکم خنده داره چیزی که نوشتی.من این تاپیکو فقط بخاطر اینکه مطلبش قابل تامل بود زدم نه بخاطر شما دوست عزیز.....اما خوشحال میشم این تاپیک باعث بشه بعضی از دوستان در عقایدشون تچدید نظر کنن...
این مطلبی که میخوام بگم قبلا توی تالار اسلام و قرآن گفتم.....به نظرم الان موقع مناسبی برای تعریف کردن دوبارش هس....
من یه رفیق دارم که ایشونم یه مدت دچار شک شده بود و میگفت اصلا خدایی وجود نداره.اگه خدایی بود که وضع من این نبود...همه خواسته هام براورده میشد...اصلا کی گفته آخرتی هم وجود داره....خلاصه با خدا قهر کرده بود و تصمیم جدی داشت که وجود خدا رو از زندگیش حذف کنه....
خلاصه این رفیق ما تصمیم گرفت که فقط گناه کنه....واقعا هم اینکارو کرد......
خودش تعریف میکرد میگفت بیشتر از یه ماه نتونستم دووم بیارم....هر کار بدی که میکردم در عوضش خوبی میدیدم....دیگه میگفت روم نمیشد صداش کنم از بس گناه کرده بودم.....
ببین اگه آدم بخواد میتونه وجود خدا رو تو زندگیش لمس کنه....
مطمئنا شما خودتم به این نتیجه رسیدی اما نمیخوای بپذیری.....
دوست شما بی خدا نبوده. شیطان پرست بوده. این اعتقاد شیطان پرستی هست که میگه بدی ارزشش از خوبی بیشتره. و شیطان از خدا قرتمند تره. در نتیجه بدی کنید تا خوشبخت باشید.
شما فکر میکنید من میگم خدایی نیست پس حتما در زندگیم هم کاملا بی بند و بار هستم. دروغ میگم. خیانت میکنم. دزدی میکنم. کلا آدم نیستم دیگه.
عزیز برادر مگر ما برای خدا باید خوبی کنیم ؟؟؟؟ مگر باید از ترس جهنم خدا از بدی دوری کنیم و برای بهشتش و هوری هاش خوبی کنیم .
پس انسانیت و شعور و منطق چی میشه ؟ یعنی من که خدا رو نمی پرستم درک نمی کنم دروغ گفتن بد هست ؟ اتفاقا خدا پرستان خیلی کارها رو انجام میدند که اصلا به انسانیت نرفته. خودت قرآن رو بخون چند بار از نابودی کفار گفته ؟؟ چند بار از شکنجه و مرگ و عذاب بی نهایت گفته ؟؟ تقیه چیه ؟؟ دروغ گفتن مصلحتی چی ؟؟؟ چهار تا زن داشتن چی ؟ ؟
خیل چیزها هست که من میتونم برم برات از تو خود قرآن بیارم که ببینی چی میگه. این خدای شماست ؟؟؟ من نمی خوام اون خدا رو.