متاسفم برات واسه اين طرز فكر
شما متاسف باش براي اينكه كسي جلوت بگه امريكا فلانه شروع ميكني به گريه كردن!!
ببخشيد يه سوال فني :
از جهان سوم پايين تر هم داريم؟ 
اگه داريم ...اونجا جاي شماست !!!!
احتمالا به جرم اينكه گفتم توي اروپا هم مثل سگ جوونارو ميزنن ديگه؟!
من حاضرم جهان چهارمي باشم اما كسي نباشم كه وطنش ايران نباشه بلكه كشورهاي اروپايي باشه!!
1_تیپ ما غربی هست؟بفرمایید پوشش و جامعه ایرانی و قدیمی ما چی بوده؟خوب شما که دم میزنی بهتر هست بری فیلم "روزی روزگاری"رو ببینی...بعد همون تیپ رو بزنی بعنوان پوشش اصلی ایرانی ها.همین پیراهنی که شما هر روز میپوشی میری پی زندگیت غربی نیست؟شلواری که میپوشی؟شلوار رسمی یا احیانا جین که میپوشی غربی نیست؟؟؟
2_بفرمایید ایرانی ها خانه هاشون چجوری بوده؟ حتما میخوایی بگی معماری اسلامی ...کاربر محترم..ما اول ایرانی بودیم بعد مسلمان...شاید میخوایی خونه هامون شبیه تخت جمشید باشه
3_تو اداره و شرکت یکبار کراوات بزن ببینم فردا چی میگم
_من حتی در فیلمهای مستند و علمی دیدم که یک پژوهشگر یا دکتر فشن میگرده...اما اگر یک مهندس فشن یا موهای مدل دار بیاد شرکت چی میگن؟محیط خیلی مهمه.
1-من نميدونم گفتم شلواري كه خودم ميپوشم غربي نيست؟!!
منم خودم تيپم غربيه اما اگر لباسهاي كهن ايراني پيدا بشه مسلما با افتخار ميپوشمشون..
خواهشا فيلم هم واسم مثال نزنيد چون نميبينم!
2-برادر من توجه نكردي.
من منظورم فرم خونه نيست كه..احتمالا شما فك كردين منظور من نوع ملاتيه كه توي ساختمون بكار برده ميشه!!..نه عزيز من...
3-اتفاقا همين الان كه دارم با شما صحبت ميكنم كساني رو ميشناسم كه بدون كراوات بيرون نميرن!
پزشكهايي ميشناسم كه بدون كراوات در جامعه نديدم ظاهر شن!
در كل من نميدونم چرا متهم شدم .. حرفهاي من كجاش مشكل داشته نميدونم كه اقايون خواستن همگي به تخريب دست بزنن!
شايد قسمتي كه گفتم مثل سگ پليس امريكايي يا اروپايي يك جوون رو ميزنه مشكل داشته!
خدمت اقايوني هم كه ميگن فقط خلافكارا مورد عنايت مشتهاي پليس قرار ميگيرن بگم كه توي يكي از اين فيلمها يك پسر به جرم اسكيت كردن بر روي پله اي مورد ضرب و شتم قرار ميگيره و فردي هم به جرم اعتراض در يك سخنراني يك مقام امريكايي!!
من با اين حرفام نميخوام كتك زدن رو بگم خوبه..اصلا اينطور نيست ..هركي كسي رو بزنه وحشيه و اصلا دين نداره ميخواد روحاني باشه يا پليس باشه يا هركس ديگه اي اما اينو براي كساني توضيح دادم كه ميگن توي اروپا قربون صدقه ميرن و اصلا گريه و اشكي وجود نداره و كلا همه با خوبي و خوشي در حال زندگي هستن!