ویلای فراماسونری نائومی کمبل در یک جزیره

دختر معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکس هایی از ویلای جدید نائومی کمبل مدل معروف سیاهپوست جاماییکایی در جزیره ای در ترکیه که از بالا به شکل چشم جهان بین یکی از نماد های فراماسونری می باشد.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
يكي از بزرگان فراماسونري كه ايراني هم هست ميگفت اين چشم جهان بين نشانه اين است كه خداوند يكتا دذ تمام جهان نظاره گر اعمال ماست. بعضي موافع برخي تفكرات يه فرقه هاي خاص را بايد از خودشون شنيد.
اين در حاليه كه به ما گفته بودن فراماسونرها ميگن اين چشم شيطانه

sahar tala

عضو جدید
يكي از بزرگان فراماسونري كه ايراني هم هست ميگفت اين چشم جهان بين نشانه اين است كه خداوند يكتا دذ تمام جهان نظاره گر اعمال ماست. بعضي موافع برخي تفكرات يه فرقه هاي خاص را بايد از خودشون شنيد.
اين در حاليه كه به ما گفته بودن فراماسونرها ميگن اين چشم شيطانه

یکی از بزرگان!
نظر همشون این نیست!
این تک چشم چشم دجاله

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی از بزرگان!
نظر همشون این نیست!
این تک چشم چشم دجاله
بابا اين چيزيه كه ما داريم به دمشون ميبندييم .اونا كه خودشون نميگن كه.
از نظر خود فراماسونرها تك چشم همون چيزيه كه گفتم. فعاليتهاي پنهاني اجتمايي و سياسيشون باعث شده اطلاعات ما از اصل اعتقاداتشون بسيار ناقص باشه اين در حاليه كه تفكرات ديگه هر چي ميخوان اتو اين خلاء اطلاعاتي پر ميكنن.

sadic

عضو جدید
بابا اين چيزيه كه ما داريم به دمشون ميبندييم .اونا كه خودشون نميگن كه.
از نظر خود فراماسونرها تك چشم همون چيزيه كه گفتم. فعاليتهاي پنهاني اجتمايي و سياسيشون باعث شده اطلاعات ما از اصل اعتقاداتشون بسيار ناقص باشه اين در حاليه كه تفكرات ديگه هر چي ميخوان اتو اين خلاء اطلاعاتي پر ميكنن.

اتفاقا برعکس.این همون چشم دجاله.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقد از فراماسونریا میدونی که این حرفو میزنی؟
من حداقل اگه حرفای امثال رافعی پور رو شنیدم پای صحبت خود فراماسونرها هم نشستم یعنی افکارشونو از زبان خودشون هم مطالعه کردم.
ولی شک ندارم که تو یکطرفه به قاضی رفتی. لابد یه ربطی هم به شیطانپرستی و صحیونیسم ویهودیت هم بهشون میدی و یه آش شوله قلم کار هم ارش میسازی .